بچه ها شما تو ریدینگ زبان مشکلی ندارین؟
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
خب فکر کنم مشکلت از اینه که نقش های جمله رو خوب تشخیص نمیدی
مثلا اگه فاعلو با مفعول اشتباه بگیری معنی عوض میشه
به نظرم رو این موضوع کار کن یذره
سر آزمون به نظرم تستای لغتو کلوزو اولش که خونوی و جوابو زدی تو پاسخنامه وارد نکن .تا ته که رفتی.دوباره سوالایی که حس میکنی سخت بودو شک داری رو دوباره جمله هه رو از اول بخون با دقت
چون اکثر اوقات آدم دفعه دوم که میخونه میفهمه چی میگه
تکنیکای ریدینگو میدونی؟
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
به نظر منم راه تثبیت عمومیا تسته فقط من از وقتی بیشتر تست میزنم درصدام خیلی خیلی بهتر شده ، راستی یه سوال من املا نمیزدم تا حالا ام نخوندمش سخته؟ به نظرتون بخونم؟
به نظرم تو این مدت هر روز یه ربع یا نیم ساعت رو زبانت کار کن
وقتی نمیگیره
هر روز یه دونه ریدینگ یا کلوز بخون
از یه کتابی که معنی فارسیشونو گذاشته باشه
اول خودت با دقت بخون و واسه خودت معنی کن بعد برو ترجمه کتابو بخون ببین کجاها معنیت با اصلش فرق داری
اونموقع میفهمی کجاها اشتباه میکنی
خب تکنیک خاصی نداره
مهم ترین چیز اینه که قبل خوندن ریدینگ سوالاشو اول بخونی تا بدونی داری دنبال چی میگردی
اولش که شروع کردی به خوندن فقط پاراگراف اولو با دقت بخون تا دستت بیاد کلا درباره چیه ریدینگ؟ درباره ماشینه درباره علمه چه میدونم درباره ماهیه!!
وقتی شروع کردی به خوندن هر جا که به جواب رسیدی زیر جمله هه خط بکش همینطور بیا تا اخر
تو سوالایی که یه کلمه از تو متن میده میگه معنیش به کدوم گزینه نزدیک تره
اگه معنی کلمه هه رو میدونی که هیچی ، اگرم نمیدونی جمله ای توش اون کلمه هست رو بدون اون کلمه معنی کن
یعنی کله جمله رو فارسی معنی کن جای همون کلمه هه انگلیسی رو بگو
بعد با توجه به معنی جمله میفمی که چه کلمه ای الان به اینجا میخوره
مثلا اینطوری
من در بازار مالی..... هستم.
1)رییس 2) حرفه ای 3)سخت 4) پیچیده
خو معلومه گزینه 2 میشه چوم بقیشون نمیخورن
یه مثال الکیه فارسی زدم که بفمی منظورمو
انگار اون تستی که معنی کلمه میخواد رو به تست جاخالیه لغت تبدیل میکنی
خواهش میگنم
زکات علم نشر آن است![]()
Hesam
Hesam
وقتمو بذارم رو ریدینگای کنکور یا ریدینگ نترسیم از متن هم خوبه؟کنکور و نترسیم از متن سطحشون فرق داره؟
ســلام
ادبیات 80 کاری نــداره!؟!
قــرابت آسونـــه!
خـــب راهکار بدین واسی قرابت، تو این مدت می تونم روزی 2 ساعت ب ادبیات وقت بدم.
سپاس از دوستان
من میتوانم
چون سرشار از انرژی هستم
به خدا توکل دارم، خودم را باور دارم
متمرکز و آرامم ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)