سلام به همه بروبچه های کنکوری و اساتیدی که ما رو از تجربیاتشون بهرمند میسازند!
.gif)
من همین الان عضو این انجمن شدم و یه سوالی داشتم که فک کردم اینجا مطرح کنم بهتر باشه:
آقا من در حال حاضر سال سوم ریاضی هستم و "تصمیم دارم" برای تابستون از dvd های این مجموعه کنکور آسان است استفاده کنم البته بهتره بگم "تصمیم داشتم" چون من داشتم نظرات دوستان رو میخوندم و حتی چند خط از وبلاگ یکی از اعضا به نام "konkori.fay" رو خوندم و دیدگاهم نسبت به این مجموعه آموزشی تغییر کرد! لازم به ذکره که بگم من تا حالا هیچ کدوم از dvd های اینا کامل نگا نکردم چون وقت ندارم ولی برای تابستون برنامه ریزی کرده بودم.
حالا بر خلاف این همه هزینه ای که صرف تهیه این مجموعه کردم فقط یه مورد رو میخوام بدونم اونم اینه که " آیا وقت گذاشتن برای یاد گیری با این dvd ها میتونه نتایج مثبتی رو به دنبال داشته باشه یا نه فقط اتلاف وقت محسوب میشه؟؟؟ "
خواهش میکنم جوابمو بدین و فک کنم بهتر باشه اونایی که از این مجموعه استفاده کردن جوابمو بدن. در ضمن من مشتاقم که یه کمی از سخنان این دوستمون "konkori.fay" استفاده کنم( چون به ظاهر دل پری داره!)
ولی تورو خدا جواباتون رو صادقانه بگین چون من میخام ازشون نتیجه بگیرم!
بازم ممنونم و متشکر از تمامی دوستان نادیده ام که فک کنم بخوان تجربیاتشون رو در اختیار یه تازه کار قرار بدن!
بی صبرانه منتظر جواب هاتون هستم.
میلاد