برادر من کمتر دروغ بگ البته ببخشیدا چون مسعودی دانشگاه سراسری درس خونده و برادرم کاملا میشناسش معلمتون عجب ادم خالی بندی هست البته ببخشیدا چون مطمئن هستم میگم اینو
برادر من کمتر دروغ بگ البته ببخشیدا چون مسعودی دانشگاه سراسری درس خونده و برادرم کاملا میشناسش معلمتون عجب ادم خالی بندی هست البته ببخشیدا چون مطمئن هستم میگم اینو
salam duste aziz; man hameye DVD hashuno gereftam, fizik va riyazish fogholadas vali shimish moft nemiarze, tarikh adabiyatesham harf nadare, man alan vaghan kheyli az soalaye fiziko ba cheshm hal mikonam vali keyli ha ham dar arze chand saniye be rahati hal mishan, man khodam mostaghim az khodeshun nagereftam, yeki hast ke dvd haro nesfe gheymat mide, shomarasho vasat mizaram age khasti bahash tamas begir, pashimoon nemishi: 0993
darzemn baraye shimi ham DVDhaye venuso pishnahad mikonam, movafagh bashi
salam duste aziz; man hameye DVD hashuno gereftam, fizik va riyazish fogholadas vali shimish moft nemiarze, tarikh adabiyatesham harf nadare, man alan vaghan kheyli az soalaye fiziko ba cheshm hal mikonam vali keyli ha ham dar arze chand saniye be rahati hal mishan, man khodam mostaghim az khodeshun nagereftam, yeki hast ke dvd haro nesfe gheymat mide, shomarasho vasat mizaram age khasti bahash tamas begir, pashimoon nemishi3
darzemn baraye shimi ham DVDhaye venuso pishnahad mikonam, movafagh bashi
چه باحال ....میدونستید من تستای تالیفی رو با چشم بسته حل میکنم ..؟؟؟ چشام رو میبندن بعد تو یه دیقه با یه تکنیک فوق العاده همشون رو میزنم![]()
salam duste aziz; man hameye DVD hashuno gereftam, fizik va riyazish fogholadas vali shimish moft nemiarze, tarikh adabiyatesham harf nadare, man alan vaghan kheyli az soalaye fiziko ba cheshm hal mikonam vali keyli ha ham dar arze chand saniye be rahati hal mishan, man khodam mostaghim az khodeshun nagereftam, yeki hast ke dvd haro nesfe gheymat mide, shomarasho vasat mizaram age khasti bahash tamas begir, pashimoon nemishi: 0993
darzemn baraye shimi ham DVDhaye venuso pishnahad mikonam, movafagh bashi![]()
ویرایش توسط Sampad : 10 خرداد 1392 در ساعت 20:31
کاربر گرامی ( مهدی براتی ) ( من کاری به بحثتون ندارم )فارسی تایپ کن ..........![]()
-« اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدْ وَآلِ مُحَمَّدْ وَعَجِّلْ فَرَجَهُمْ »-
محصولات جديد مسعودي تكنيكي نيستن مفهومي هستن به روش مفهومي تست حل ميكنه و آدم ياد ميگيره كه چطور تست هاي حركت شناسي و ديناميك رو حل كنه. من پارسال هرچي تست ديناميك ميزدم غلط درميومد ولي امسال به خاطر نحوه ياد گرفتن نگاه كردن به نيروها كلا عوض شدم و همه تستهاش رو خوب ميزنم. محصولات قديمي مسعودي كه تكنيك بودن هيچ ارزشي نداشتن با تله هاي تستي راحت بيچاره ميشد آدم تو آزمون ها ولي الان تست هاي مفهومي و سخت رو ياد ميده كه چطور حل كني.
اکثر تکنیک هاش رو خود شما بعد از چند بار حل کردن تیپ های مختلف سوال پیدا می کنید ! نیازی نیست پول دی وی دی بدید
1.یادگیری مفهومی + 2.تمرین و تکرار زیاد و بالا بردن سرعت محاسبات = درصدی بین 80 تا 100 در کنکور
البته اگه یه دی وی دی به گزینه اول کمک کنه , خب مفیده . اما تکنیک نه
ویرایش توسط P A R S A : 27 شهریور 1392 در ساعت 14:18
والا این مسعودی که چیزی از خودش نداره
ریاضیشو از رو مهندس منتظری تدریس میکرد خبر دار هم شدم که منتظری ازش شکایت کرده
فیزیکشم از رو رحمانی وبقیه کپی زده
در ضمن دوستانی که میگن حرکت خوبه و...
همین مبحثم که در حد گاج نقره ای داره تدریس میکنه 100 پولشه
من کتاب گرما و فشار و قانون گازها و ترمودینامیک رحمانی و دی وی دی های مسعودی در همین مباحث رو هم دارم ولی فیزیک مسعودی واقعا حرف نداره البته گرون هم هست مثلا همین مباحثش 120 تومنه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)