لاحَوْلَ وَلا قُوَّهَ اِلا بِالله اَلعَلِیِّ العَظیمِ
من غلام قمرم غیر قمر هیچ مگو
پیش من جز سخی شمع و شکر هیچ مگو
سخن رنج مگو جز سخن گنج مگو
ور از این بیخبری رنج مبر هیچ مگو
به نظر من کتابهای آرایه های ادبی، قرابت معنایی و پنج بحث زبان فارسی ===> نشر الگو
دینی ===> جامع گاج (گاج نقره ای)
زبان ===> فعلاً برای زبان گاج نقره ای خوبه ولی گاج نقره ای فقط تا پایان اسفند ماه سال جاری جواب میده!
برای بقیه درسها نمیتونم نظر قطعی بدم!!!
ادبیات=گاج میکرو(لغت املاوآرایه=کلک معلم زبان ف وقرابت=الگو
عربی(سیرتاپیاز)
دینی=گاج نقره ای آیات ونکات(خط ویژه واسه جم بندی) هر3ی مولف دارن
زبان ا(جامع دکترکیاسالار) ...ونترسیم ازمتن کیاسالار=رتبه1 ک 88ازش تعریف کرده اگه گیربیاد
زمین=مهروماه
زیست=گاج وهمایش دکترعمارلو(کتابای لقمه هم جالبن)
ریاضی(مهروماه)
فیزیک(گاج)
شیمی(مبتکران)
به نظرم چون ما خیلی فرصت داریم تا کنکور بشینیم فاگوزیست بخونیم بهتره با اینکه حجمش زیاده ولی ارزشش رو داره . فعلا هم فقط سال دوم و سوم و پیش 1 داره سال سومش هم فصل 8 و گیاهی نداره . ولی من که سومش رو دارم عالیه. فقط غلط املایی زیاد داره . باز سلیقه ایه . درسنامه های الگو که اصلا به درد نمیخوره. بیشتر برای مرور سریع تا یادگیری. خیلی سبز هم نمیدونم ولی مطمعنم درسنامش به مفصلی فاگو زیست نیست.
فاگوزیست مطلب خارج از کتاب زیاد داره
کتاب خوبیه اما حجمش معقولانه نیست با توجه به زیاد بودن مطالب زیست سه پایه مطالب خارج از کتاب بلد بودن کمبود کارایی ذهن همراه میاره
مشاور
مشاور
واقعاً بعضی ها فکر می کنند که با فاگوزیست میشه درصد بالا زد . . .
خودم شخصاً آزمون دیروز دوم تجربی که از وسطای فصل 6 بود تا وسطای فصل 8 فقد فصل 6 و 7 خوندم و 68% زدم . . .
تازه فصل 8 رو نگاه نکرده بودم
فقط کتاب درسی!
حالا داریما! یارو میگه من فاگوزیست خوندم 70 - 80 زدم!
خب تو زیست روش خوندن رو بلد باشی با کتاب درسی هم میشه 100 زد!
...
سلام بچه ها نظرتون درباره کتاب اموزش زیست پایه کوله پشتی چیه؟؟؟؟؟؟؟؟ به نظرم کتاب خیلی خوبیه درسنامه هاش همون درسنامه های خیلی سبزه که مطالب اضافش رو حذف کردن
یا خدا !!!!!!!!!
چقد دنبال درسنامه این تو زیست
بابا شما درس رو یاد بگیرید، رو کتاب درسی بخونید.
اگه عمیق بخونید خودتون نکته ها رو در میارید!
...
داداش
خُب خود فاگوزیست حجمش خــــــــــــیلی زیاده!
اگه بخوای هم فاگوزیست بخونی هم کتاب درسی بخونی هم تست بزنی که دیگه وقت نمیکنی درسای دیگه بخونی!
یعنی میگم حتماً لازم نیست فاگوزیست رو داشته باشی برای درصد بالا.
اصولاً تو زیست شناسی باید روش مطالعه رو بلد باشی!
باید ماهیگیری بلد باشی! نه ماهی خوری!
...
بخدا همین درسنامه های خیلی سبز. الگو و.. خیلی خوبن سراغ کتاب هایی که متن خارج از کتاب دارن نرین
مشاور
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)