سلام دوستان امیدوارم خوب باشید کتابا سال بعد تغییر میکنه و باید منابع رو عوض کنیم؟؟؟؟راستی من میخوام بهترین منابع که سخت هستن سوالاشون رو برای یه پشت کنکوری بگید ..۱.ادبیات۲.عربی۳.دینی۴.زبان ۵.زیست۶.ریاضی۷.شیمی۸.فیزیک
سلام دوستان امیدوارم خوب باشید کتابا سال بعد تغییر میکنه و باید منابع رو عوض کنیم؟؟؟؟راستی من میخوام بهترین منابع که سخت هستن سوالاشون رو برای یه پشت کنکوری بگید ..۱.ادبیات۲.عربی۳.دینی۴.زبان ۵.زیست۶.ریاضی۷.شیمی۸.فیزیک
خیلی ضعیفی اگه دنبال آرزوهات نری
دوست عزیز بزار کنکور تموم شه یه تاپیک برا ۹۵ باز میکنم همه چیزای لازمو با کمک بچه ها میگیم فعلا زوده برا ۹۵ ۹۴ مونده
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
نقد منتخب من درباره ی کتاب زیست نشر الگو در سایتشون:
http://www.olgoopub.ir/sn/books/pt/full/id/177
(¯`*•.¸,¤°´'`°¤,¸.•*´¯)
بزرگ اونیه که سرش گندس نه هیکلش رو الاکلنگم بالاتره ....
وااااااااااااایی بچه ها جون هر کی دوس دارید پشت کنکور نمونید همین 3 هفته رو بخونید تموم شه بره
پشت کنکور بودن خیلی اراده میخواد خیلی سخته
عزیز کتاباتو عوض نکن
خیالت راحت باشه از همین منابعی که داری بخون، مباحث هر ساله کمتر میشه تا زیادتر، اختصاصی ها هم خیلی خیلی کم تغییر میکنن بیشتر عمومی ها تغییر میکنه.
برای عمومی ها:
1. ادبیات مبحثی نشر الگو
2. عربی کامل گاج یا عربی جامع خیلی سبز (چاپ جدیدش هنوز نیومده، تابستون میاد)
3. دین و زندگی جامع نشر الگو یا جامع گاج نقره ای
4. زبان جامع خیلی سبز
ادبیات موضوعی گاج.معارف»الگو.زبان»شهاب اناری.عربی»الگو
ریاضی گاج سال به سال یا الگو .زیست الگو.فیزیک الگو گاجم خوبه ولی الگو شاخه.شیمی صبر کن الگو بزنه بگیر چون پیشش واقعا شاخه نویسندشم سخت ترین سوالای کانونو میده.ازمونای فارم بگیر.زیستم که گاج یا الگو البته الگو قویه.کلا واسه کنکور روکتابای الگو زیاد حساب کنید.
?
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)