X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 80
    1. Top | #16
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها

نه. نسبت به مهندسیا که وضعشون خیلی بهتره ولی مثلا تا 8 سال پیش کلا 15 تا دانشکده دندانپزشکی داشتیم الان 60 تا. اگه اینطور پیش بره آینده شغلی و درآمدش چطور میشه

وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: نیازمند تجدیدنظر جدی در آموزش پزشکی هستیم چراکه در این سال‌ها درمان، پژوهش و آموزش از روند کنونی آسیب دیده‌اند.
      جلوگیری از رشد بی رویه پزشکی:
      وی با اشاره به تصویب سند آمایش سرزمین سلامت گفت: این سند مهمترین راهکار برای جلوگیری از گسترش بی‌رویه آموزش عالی در حوزه پزشکی است و اگر برای همین یک اتفاق آمده باشیم بسیار می‌ارزد چراکه هم عدالت آموزشی را در نقاط مختلف فراهم می‌کند و هم دانشگاه‌ها در قالب قطب‌ها و مراکز استانی ماموریت‌محور می‌شوند.وزیر بهداشت رشد علوم پزشکی را مرهون رشد دانشگاه‌ها در عرصه بین‌المللی عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌های ما بیش از گذشته باید شناخته شوند ضمن اینکه باید توجه داشت و در استان به صورت هماهنگ عمل کرد. استقلال دانشگاه‌ها به این معنی نیست که دانشگاه هر کاری خواست انجام دهد چراکه در امور مالی و اجرایی می‌تواند استقلال داشته باشد اما در آموزش باید هماهنگ با سایر حوزه‌ها فعالیت کند.

در اینجاست که تفاوت بین وزیر محترم بهداشت و وزیر علوم و تحقیقات و فناوری مشخص میشه.
      این کجا و آن کجا
      نظر شخصی بنده:
      رشته های علوم پزشکی هیچ وقت مانند رشته های مهندسی به این سرنوشت دچار نخواهند شد.کما اینکه هر زمان که احساس خطر کنند جلوی رشد آن را خواهند گرفت
      الان یکی از بحث ها و جدل ها بین وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد سر همین موضوع می باشد.(وزارت بهداشت اجازه تاسیس بی رویه رشته های پزشکی در دانشگاه آزاد را نخواهد داد)

منبع خبر بالا :پی اچ دی آزمون
      سبز باشید

If An Egg Breaks Due 2 OUTSIDE Force
      "!Inside Life ENDs"
      But...
      "!If it Breaks from inside! "Life Begins
      "!GREAT Things Always Begin from Inside"
      So try to make your inside GOOD

2. Top | #17
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط master_2013 نمایش پست ها
      وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی گفت: نیازمند تجدیدنظر جدی در آموزش پزشکی هستیم چراکه در این سال‌ها درمان، پژوهش و آموزش از روند کنونی آسیب دیده‌اند.
      جلوگیری از رشد بی رویه پزشکی:
      وی با اشاره به تصویب سند آمایش سرزمین سلامت گفت: این سند مهمترین راهکار برای جلوگیری از گسترش بی‌رویه آموزش عالی در حوزه پزشکی است و اگر برای همین یک اتفاق آمده باشیم بسیار می‌ارزد چراکه هم عدالت آموزشی را در نقاط مختلف فراهم می‌کند و هم دانشگاه‌ها در قالب قطب‌ها و مراکز استانی ماموریت‌محور می‌شوند.وزیر بهداشت رشد علوم پزشکی را مرهون رشد دانشگاه‌ها در عرصه بین‌المللی عنوان کرد و گفت: دانشگاه‌های ما بیش از گذشته باید شناخته شوند ضمن اینکه باید توجه داشت و در استان به صورت هماهنگ عمل کرد. استقلال دانشگاه‌ها به این معنی نیست که دانشگاه هر کاری خواست انجام دهد چراکه در امور مالی و اجرایی می‌تواند استقلال داشته باشد اما در آموزش باید هماهنگ با سایر حوزه‌ها فعالیت کند.

در اینجاست که تفاوت بین وزیر محترم بهداشت و وزیر علوم و تحقیقات و فناوری مشخص میشه.
      این کجا و آن کجا
      نظر شخصی بنده:
      رشته های علوم پزشکی هیچ وقت مانند رشته های مهندسی به این سرنوشت دچار نخواهند شد.کما اینکه هر زمان که احساس خطر کنند جلوی رشد آن را خواهند گرفت
      الان یکی از بحث ها و جدل ها بین وزارت بهداشت و دانشگاه آزاد سر همین موضوع می باشد.(وزارت بهداشت اجازه تاسیس بی رویه رشته های پزشکی در دانشگاه آزاد را نخواهد داد)

منبع خبر بالا :پی اچ دی آزمون
      سبز باشید

آقا این وزیر بهداشت کارش خیلی درسته...

خاک تو سر وزیر علوم

تا این وزیر هس وضع علوم پزشکیا بدتر نمیشه که هیچ، صد در صد بهترم میشه
      ویرایش توسط sepanta1990 : 19 اردیبهشت 1394 در ساعت 16:41

3. Top | #18
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      دکتر هاشمی چند وقت پیش توی یکی از دانشگاها سخنرانی داشته اونجا گفته بود که منم زمانی که دانشجوی پزشکی بودم فکر میکردم رشته پزشکی دانشجوهاش خیلی زیاده ولی واقعا ما با کمبود پزشک مواجهیم.
      اصلا داوطلبای تجربی بشن 10 میلیون نفر.وزارت بهداشت برحسب نیازش ظرفیت رو به سازمان سنجش اعلام میکنه و سنجشم وارد دفترچه انتخاب رشته میکنه تعداد رو.ربطی به تعداد داوطلبا نداره.پارسال داوطلبا زیاد بودن ظرفیت کمتر شد.
      پزشکی حالا حالاها اشباع نمیشه.اگرم یه زمانی ظرفیت ها بیشتر از این بشه بالاخره رقابت بین فارغ التحصیلا میره بالا و خب این موضوع به نفع مردمه به نظرم.چون رقابت بالا باعث میشه که پزشکا واسه موندن توی بورس با دقت بیشتری کارشون رو انجام بدن.

4. Top | #19
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      يه مشکلي که گريبان گير همه رشته ها شده تعداد زياد خانم ها در دانشگاه هست. اگه دقت کرده باشين سال پيش يه کاهش چشمگير تو پذيرش خانما داشتيم تو پزشکي(البته وزير علوم را مي و باده و اختلا... هست جفت!)
      اينجوري که مثلا دولت کلي هزينه ميذاره و يه پزشک خانم رو تربيت ميکنه بعد روش حساب ميکنه که اين پزشک خانم قراره بره فلان روستاي دور افتاده طبابت کنه. ولي بعد فارغ التحصيلي اين خانم نميره اون روستا! حقم داره! اگه بره منطقه فلان عشايرنشين يا روستايي که شيش تا کوه اونورتره و بلايي سرش بياد چي؟ يا مثلا همسرش نميذاره و ...
      اين در حاليه که بيشتر از ۶٠ درصد ظرفيت دانشگاه رو خانما گرفتن!
      همين قضيه تو مهندسيم هس. مثلا ميخواد استخدام بشه ميفرستنش عسلويه واسه آموزش ولي قبول نميکنه!
      يا بازم همون مشکل فرهنگي که همسر موافق کار کردن خانمش نيس در نتيجه اين همه سرمايه که هزينه شده واسه آموزش اين خانم, عملا هيچ ميشه و براي دولت راندمان نميده.
      البته اينايي که براي همه صادق نيس.

5. Top | #20
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط saeid_NRT نمایش پست ها
      يه مشکلي که گريبان گير همه رشته ها شده تعداد زياد خانم ها در دانشگاه هست. اگه دقت کرده باشين سال پيش يه کاهش چشمگير تو پذيرش خانما داشتيم تو پزشکي(البته وزير علوم را مي و باده و اختلا... هست جفت!)
      اينجوري که مثلا دولت کلي هزينه ميذاره و يه پزشک خانم رو تربيت ميکنه بعد روش حساب ميکنه که اين پزشک خانم قراره بره فلان روستاي دور افتاده طبابت کنه. ولي بعد فارغ التحصيلي اين خانم نميره اون روستا! حقم داره! اگه بره منطقه فلان عشايرنشين يا روستايي که شيش تا کوه اونورتره و بلايي سرش بياد چي؟ يا مثلا همسرش نميذاره و ...
      اين در حاليه که بيشتر از ۶٠ درصد ظرفيت دانشگاه رو خانما گرفتن!
      همين قضيه تو مهندسيم هس. مثلا ميخواد استخدام بشه ميفرستنش عسلويه واسه آموزش ولي قبول نميکنه!
      يا بازم همون مشکل فرهنگي که همسر موافق کار کردن خانمش نيس در نتيجه اين همه سرمايه که هزينه شده واسه آموزش اين خانم, عملا هيچ ميشه و براي دولت راندمان نميده.
      البته اينايي که براي همه صادق نيس.
      الان در رشته های پزشکی ظرفیت پذیزش دخترا و پسرا برابر شده.

6. Top | #21
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      یه چیزی ذهنمو خیـــــــــــلی مشغول کرده
      من قراره چقدر سالم بمونم که بتونم دندونپزشک بشم یا پزشک!
      اصن شیطون از صبح تا حالا داره گولم میزنه میگه برو سراغ داروسازی
      حالا خودم درنظر داشتم اصن داروسازی وارد انتخاب رشتم نکنم!! پارسالم اصن پزشکیو نزدم
      10 سال دیگه بعد اتمام درس تخصص تازه شروع به کار اصلی میکنم،فکر نمیکنم جانی برام بمونه که تو میانسالی(40-45) هم پشت صندلی چرخدار بشینم دندون درست کنم
      نظر شما چیه؟ داروسازی بهتر نیست؟؟ درس که همون درسه،دکتر شدن که همون دکترشدنه،اینجا 4 تا زیر دست دارم تو داروخونه کمک میکنن خودمم نظارت میکنم.ها؟؟
      فکر کنم خوب باشه تازه مثه پزشکی 7 سال هم نباید عمومی بگذرونم با این روحیات ضعیفم
      قبول دارین این حرفارو؟؟تصویبش کنم؟؟
      میخوام برم به مامانم بگم امسال دندون پزشکی به هیچ عنوان نمیزنم پزشکی هم که اصلا،اصرار نکنه
      منو نزنه خوبه

HELP

.

با دلام*_*

7. Top | #22
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط کتی ملیح نمایش پست ها
      حالا خودم درنظر داشتم اصن داروسازی وارد انتخاب رشتم نکنم!! پارسالم اصن پزشکیو نزدم
      10 سال دیگه بعد اتمام درس تخصص تازه شروع به کار اصلی میکنم،فکر نمیکنم جانی برام بمونه که تو میانسالی(40-45) هم پشت صندلی چرخدار بشینم دندون درست کنم
      نظر شما چیه؟ داروسازی بهتر نیست؟؟ درس که همون درسه،دکتر شدن که همون دکترشدنه،اینجا 4 تا زیر دست دارم تو داروخونه کمک میکنن خودمم نظارت میکنم.ها؟؟
      فکر کنم خوب باشه تازه مثه پزشکی 7 سال هم نباید عمومی بگذرونم با این روحیات ضعیفم
      میخوام برم به مامانم بگم امسال دندون پزشکی به هیچ عنوان نمیزنم پزشکی هم که اصلا،اصرار نکنه
      منو نزنه خوبه

HELP

.

مگه فرق دندانپزشکی و دارو سازی چقدره که اینجوری میگی از لحاظ رتبه میگم
      نهایت دارو با دندان 700تا 1000 تا جابجایی رتبه هست
      یک تست درست هم 500 تا 700 تا رتبه رو جابجا میکنه
      از لحاظ درسی سخت ترین درس رو دارو سازی بعد پزشکی بعد دندان داره
      از لحاظ شغل هم بستگی به علاقه خودت داره کارهاشون مشخص هست
      مشاور
      ویرایش توسط artim : 19 اردیبهشت 1394 در ساعت 20:26

8. Top | #23
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      منو نزنه خوبه

HELP

.
      با توجه به مسایلی که نوشتید داروسازی برای شما مناسب تر هست.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

9. Top | #24
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dynamic نمایش پست ها
      با توجه به مسایلی که نوشتید داروسازی برای شما مناسب تر هست.
      احسنت
      خسته نباشی دکتر جان
      واسه خودت کدوم مناسب تره؟؟؟؟؟

10. Top | #25
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      منو نزنه خوبه

HELP

.
      یکی از بچه ها رو میشناسم با همین فکر(ترس از بالا رفتن سن!) بجای پزشکی رفته دندون الان ترم آخره پشیمونه. الان متوجه شده که پیر نشده و هنوز جا داره برا درس خوندن

اگه خواستین معرفی کنم باهاش بحرفین. ایشون داروسازی دانشگاه تهرانن.

البته اگه علاقه دارین بحثش جداست. صد در صد برین دنبال علاقه. اما بخاطر ترس از بالا رفتن سن بخوایین برین یه رشته بعدا پشیمون میشید. اگه شما تا 10 سال دیگه قراره پیر بشین پس ما فسیل میشیم دیگه؟

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      یکی از بچه ها رو میشناسم با همین فکر(ترس از بالا رفتن سن!) بجای پزشکی رفته دندون الان ترم آخره پشیمونه. الان متوجه شده که پیر نشده و هنوز جا داره برا درس خوندن

اگه خواستین معرفی کنم باهاش بحرفین. ایشون داروسازی دانشگاه تهرانن.

البته اگه علاقه دارین بحثش جداست. صد در صد برین دنبال علاقه. اما بخاطر ترس از بالا رفتن سن بخوایین برین یه رشته بعدا پشیمون میشید. اگه شما تا 10 سال دیگه قراره پیر بشین پس ما فسیل میشیم دیگه؟
      اگه بخایم واقع بینانه نگاه کنیم سنمون یه نموره بالاس

12. Top | #27
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط MAHSA نمایش پست ها
      اگه بخایم واقع بینانه نگاه کنیم سنمون یه نموره بالاس
      سنمون رفته بالا عقلمون که ثابت مونده

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سنمون رفته بالا عقلمون که ثابت مونده
      عقل مگه داشتیم؟؟

14. Top | #29
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      سلام بچه ها
      به نظرتون با توجه به افزایش ظزفیت دانشگاهها آینده شغلی این رشته ها چطور میشه؟ نریم بخونیم آخرش بیکار بمونم بعد دوباره برگردیم مهندسی
      راس میگیا داداش....
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.

15. Top | #30
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات
      @artim

نه منظورم اینه که یکوقت قبول نشم اما راضی نباشم از این لحاظ میگم..
      مثلا من کل کلُش بخوام انتخاب رشته کنم میزنم فقط 3 رشته ی اول. تمام دندون و پزشک و دارو کلّ کشور.
      هیچی دیگه نمیزنم.واسه همین گفتم
      حالا مصلن فکر کن اینهمه بر
      نامه ریزی واسه انتخاب رشته دارم،
      بعدش با جواب کنکورم، آبیاری گیاهانِ دارقوزآباد هم قبول نشم
      :troll (6): :troll (9): :troll (21): :troll (2):

.
      .
      .
      .
      .
      .
      .
      ..

.
      .
      .
      :troll (4):

با دلام*_*

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)