نمیدونستم اینومیسی
![]()
من چندان هم به حقوقش احتیاج ندارم مهم نیست... ، فقط یه چیزی..،اگه برم منطقه محروم هم نیازه که برای داروخونه زدن اینجوری آسو پاس بشم؟؟؟
![]()
با دلام*_*
اینم در جواب کسایی که میگن پزشکا پول در نمیارن
http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13940219001614
?
ایشون نصف واقعیت رو با نصف دروغ قاطی میکنن میگن. هنوز وارد نشدید نمیدونید جریان چیه. درد دل استادای ما رو بشنوید دیگه اینطور فکر نمیکنید. 15 میلیون برای اون همه معذرت میخوام داغون شدن و بدبختی توی مناطق محروم پولی نیست!
شما بگو ماهی 1 میلیارد به چه درد میخوره زندگیت توی مناطق محروم باشه
چکارش میکنی؟
ماشین میخری؟ خب بعدش خونه؟ اینا همش زود براورده میشه ولی از زندگی نمیشه بهره برد. پول وقتی خوبه توی جای خوب زندگی کنی نه تو زابل و زاهدان و تایباد و نقاط محروم شرق و جنوب و غرب و شمال. .....
?
خیلی از پزشکا فکر میکنن چون پزشک شدن باید پدر همه رو دربیارنو پول پارو کنن نه داداش من همین که بهت میگن دکتر مسیولیت داری در قبال مردم .
?
سلام خدمت دوستان ... ذهن خودتون رو مشغول این مسایل نکنید که چه کسی چه چیزی میخونه ... خواهر من دانشجوی پزشکیه ولی حتی وقت سر خاروندنم نداره چه برسه مدام تویه این فروم و اون فروم باشه مثله بعضی از دوستان پزشک انجمن ... رشته شما در حال حاضر it و من از بازار کارش اطلاعی ندارم ولی برای من که فارغ تحصیل دانشگاه صنعت نفت هستم هم کار نیس بدون پارتی ... پس پزشکی خوندن کار عاقلانه ایه حتی اگه درامدش دو تومنم باشه ... حداقل آقایه خودتی ... البته حتما با افراد دیگه خارج از نت مشورت کنید ... چون به هر حال جوونیتون رو میخواید بذارید پایه این موضوع ...
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)