انگار ما تو این جهان به این بزرگی فقط خوکو ***** و خرگوش و هشت پا و ... نیاز داریم که بخوریم...آخه خندم میگیره با این کارا...
انگار ما تو این جهان به این بزرگی فقط خوکو ***** و خرگوش و هشت پا و ... نیاز داریم که بخوریم...آخه خندم میگیره با این کارا...
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
کسایی که میگن گوشت خوک فلانه کثیف هستو نمیدونم عامل بیماری میکنه پس فقط مسلمانا سالمن بقیه زامبی!!
عقاید مذهبی رو بزارید کنار منطقی فکر کنید
اگر هم امکانش رو دارید یک بار گوشت خوک بخورید بعدا ببینم کدومتون سراغ مرغو این مزخرفات میرید.
مشاور
ویرایش توسط artim : 17 اردیبهشت 1394 در ساعت 18:00
دوست خوب!
اینجا بحث خوشمزه بودن غذا نیست!
خوردن گوشت خوک (Pork) چه بسا روی روح و روان انسان تاثیر بذاره! صرفاً بخاطر جسم که نیست!
انسان دارای دو بعد روحانی و جسمانی هست!
اگه بحث خوشمزه بودن هست که یه آقایی تعریف میکرد میگفت رفته بودم یکی از رستوران های شیراز تو دهه ی هفتاد!
گفت بوی غذای خیــــــــــلی خوشمزه ای میومد! اصلاً عجیــــــــب! بعد ماموران بهداشت سرزده رفته بودن بررسی کرده بودن، تو آشپزخونه اونا دیده بودن که دارن گربه رو پاک می کنند و پوست می کِنند! تا اینا با گوشت گربه درست میکردند
هیچی دیگه دستگیر شدن و ... .
-----------------------------------------------------
خوردن غذا صرفاً بخاطر مزه اش که نیست!
حالا اینا رو گفتم نبرید گوشت گربه بخوریدا!
والا! از بعضیا تو انجمن بعید نیست!
...
ویرایش توسط Mr.Dr : 17 اردیبهشت 1394 در ساعت 18:13
بچه ها قبول شدیم گوشت خوک و هشت پا و خرگوش جایز میشه...چون خدا باید یه اجری به بنده هاش بده دیگه...نمیشه که همش همه چیزو حرام کنه...بعد از کنکور،همه،تهران ،سمت راستش،خیابان دوم نرسیده به دکه،یه رستورانی هس،گوشت خوک میده ب مردم،ساعت 7 عصر همه اونحا....خخخخخخخخ
ادمینستور کانال جهادی پیوند در پیام رسان سروش با لینک http://sapp.ir/ap_peyvand
فعال عرصه ی رسانه
مدرس سواد فضای مجازی
...
یکی از حیوانهایی که مصرف گوشت آن در فهرست غذاهای حرام قرار گرفته است گوشت خوک میباشد که در قرآن از آن به «لحم خنزیر» یاد شده است:{إِنَّمَا حَرَّمَ عَلَیْکُمُ الْمَیْتَةَ وَالدَّمَ وَلَحْمَ الْخِنْزِیرِ وَ…} ؛
خدا، تنها (خوردن) مردار و خون و گوشت خوک و آنچه را که به هنگام سربریدن نام غیرخدا بران بانگ زده شده حرام کرده است.که مضمون این آیه، در چهار سورهی قرآن آمده است و علت تاکید قرآن بر این مطلب، همان اهمیت موضوع و خطرات جسمی و روحی مصرف گوشت خوک و نیز آلودگی جامعهی بشری به آن است به طوری که هنوز در برخی کشورهای جهان به ویژه اروپا و آمریکا گوشت خوک جزء غذاهای رسمی آنها قرار دارد.
حال می خواهم به حکمت حرام شمردن گوشت خوک بپردازیم :
برخی صاحب نظران در مورد حرمت گوشت خوک به برخی از حکمتهای قرآن اشاره کردهاند که بعضی از آن موارد را در اینجا میآوریم و برای آگاهی بیشتر از این موضوع منابعی را جهت مطالعه معرفی میکنیم:
در مورد فلسفهی حرمت گوشت خوک از دو جهت میتوان سخن گفت:
الف) تأثیرات روحی و روانی گوشت خوک:
خوک حتی نزد اروپائیان که از گوشت آن میخورند سمبل بیغیرتی است وحیوانی کثیف است. خوک در امور جنسی فوق العاده بیتفاوت و لا أبالی است و علاوه بر تأثیر غذا در روحیات که از نظر علمی ثابت شده است، تاثیراین غذا در خصوص لاأبالی گری در مسائل جنسی مشهود است @fateme.tehran
یکی از نویسندگان مینویسد: خوک غیرت ناموسی ندارد و جفت خود را درمعرض خوکهای نر دیگر قرار میدهد و حتی از این کار لذت هم میبرد، که این صفات در گوشتش هم تاثیراتی دارد از این جهت اشخاصی که از آن تغذیه میکند همان صفات و اخلاق رذیله را پیدا میکنند.
ب) ضررهای بهداشتی و بیماریهایی که توسط خوک به انسان منتقل میشود:
برخی بیماریها هستند که از جمله عوامل ابتلای به آنها گوشت خوک است و استفاده از گوشت خوک در ایجاد آنها موثر است:
۱) اسهال خونی؛
۲) یرقان عفونی؛
۳) انتامیب هیستولتیک، که انسان را به اسهال آمیبی مبتلا مینماید؛
۴) بیماری شبه باد سرخ که در انسان به صورت لکههای سرخ و دردناک توأم با سوزش شدید روی دستها ظاهر میشود؛
5)تصلب مشرایین ـ دردهای مفصلی و مسمومیتها و علت آن میزان زیاد چربی و اسیداوریک موجود در گوشت خوک میباشد
خوک از خوردن چیزهای پلید حتی مدفوع خودش باکی ندارد لذا معدهاش لانة اقسام میکروبهاست که به گوشت و خون و شیرش هم سرایت میکند.
مشاور
ویرایش توسط artim : 17 اردیبهشت 1394 در ساعت 18:17
در اسلام و یهودیت، گوشت خوک برای خوردن حرام دانسته شده است. باورمندان به این ادیان برای حمایت از عقاید خود به بیماری هایی که خوک ناقل آنهاست، استدلال می کنند.
در قرن نوزدهم برخی حرمت خوردن گوشت خوک در خاورمیانه را حمل بر وجود انگل تریچینوسیس نمودند.[۵] یک توضیح عمومی برای ناپاک شمردن خوک در خاورمیانه این است که خوکها همهچیزخوارند و در رژیم غذایی آنها تفاوتی میان گوشت و گیاه نیست. تمایل به خوردن گوشت، آنها را از گروه حیوانات اهلی که فقط گیاهان را میخورند (گاو، گوسفند، بز و غیره)، جدا میکند.[۶]
ماروین هریس هم این نظریه را مطرح کرد که آب و هوا و وضعیت اقتصادی خاورمیانه مناسب پرورش خوک نیست. مثلا خوکها نسبت به سایر جانوران، نیاز به آب بیشتری برای خنک نگاه داشتن خود دارند. همچنین خوکها به جای چراکردن، غذاهایی میخورند که در رقابت با غذای انسان است (مثل حبوبات و غلات)، بنابراین پرورش خوک در خاورمیانه تجربهای بیهوده است.[۷]
کرم تریشین
نوشتار اصلی: کرم تریشین
کرم تریشین در بیشتر مناطق دنیا وجود دارد و از طریق خوک و موش می تواند به سایرین منتقل شود. معمولاً لارو کرم تریشین در داخل بافت عضلانی حیواناتی چون خوک و موش وجود دارد و انسان پس از مصرف گوشت خوک آلوده در واقع انگل را وارد رودۀ باریک خود ساخته و پس از مدتی از طریق مدفوع خود کرمهای نر را خارج می سازد. سایر کرمهای باقیمانده از طریق خون به سایر اعضای بدن منتقل شده و به ویژه در عضلات جدار شکم و زبان و حنجره کوچ می کنند و در داخل عضلات ایجاد تورم وکیست آهکی می کنند.
پستاندارانی چون گربه ، سگ، روباه ، خوک و گراز معمولاً پس از خوردن گوشت موش یا سایر حیوانات آلوده، بیمار می شوند. انسان هم ممکن است با مصرف گوشت خوک وگراز به این بیماری دچار شود. در کشورهای اسلامی که از گوشت خوک استفاده نمی کنند شیوع این بیماری نادر است اما در اروپا وامریکای جنوبی، شیوع بیماری تا حدود 12 درصد جمعیت انسانی است. زیرا پختن کامل گوشت وانجماد گوشت به خوبی صورت نمی گیرد.
کرم کدو
نوشتار اصلی: کرم کدو
لارو کرم کدو از طریق گوشت درست پخته نشده به انسان منتقل میشود. این لارو در بدن انسان رشد مییابد و پس از ۳ ماه قادر تولید مثل است. او تخمهای خود را در بندهای پایینی بدن خود نگاهداری میکند. هر کدام از این بندها هزاران تخم را در خود جای میدهد. این بندها از بدن انگل جدا شده و همراه با مدفوع از بدن میزبان خارج میشوند. حیواناتی (مثل خوک) که همه چیز را میخورند (خاک) و یا گاوها که همراه با خوردن علوفه مقداری خاک را نیز میبلعند این تخمها را جذب میکنند و به لوله گوارش خود راه میدهند. ابن تخمها همچنین میتوانند همراه آب به بدن میزبان منتقل شوند. تعداد بسیاری از این لاروها به علت جذب نشدن توسط میزبان مناسب از بین میروند. باید توجه داشت که تخم کرم کدو به میزبان واسطهای نیاز دارد تا بتواند به لارو تبدیل شود. این لاروها نمیتوانند در بدن همان حیوان بالغ شوند اما میتوانند خود را از لولهٔ گوارشی به سلولهایماهیچهای برسانند. با مصرف گوشت آلوده به لارو کرم کدو که درست پخته نشده است، این انگل به بدن انسان راه مییابد و در روده بالغ شده و به کرم تبدیل میشود و به این ترتیب چرخه زندگی آن ادامه مییابد.
در صورت جذب تخم کرم کدو، انسان دچار انگل رودهای نمیشود، ولی میتواند میزبان واسطه قرار گیرد. در این صورت لاروها توسط جریان خون به ماهیچهها، قلب، چشم و در حالت وخیمتری به مغز و نخاع منتقل میشوند و در آنجا تشکیل کیست دهند. این حالت در مورد کرم کدوی خوک متداولتر است.
باکتری یرسینیا انتروکولیتیکا
به گزارش ایبیسی نیوز یک نمونه از محصولات گوشت خوک خام از سوپر مارکت ها در سرتاسر ایالات متحده نشان داد که یرسینیا انتروکولیتیکا، عامل بیماری زای کمتر شناخته شدهٔ منتقله از غذا، در 69 درصد از محصولات آزمایش شده وجود داشت. این باکتری بیش از صدهزار آمریکایی را در سال آلوده میکند. در نمونههای آزمایش شده، آزمایش ۶۹ درصد برای یرسینیا و ۱۱ درصد برای انتروکوک مثبت بود که میتواند نشان دهنده آلودگی مدفوعی باشد که می تواند به عفونت های دستگاه ادراری منجر شود.[۸]
منبع:ویکی پدیا
الا بذکر الله تطمئن القلوب
درود
دیدم همه از ضرر های گوشت خوک گفتن ، منم یه تحقیقی کردم که نتایج زیر حاصل شد :
گوشت خوک دارای کلرید سدیم کم است و content.Is غنی پروتئین همچنین منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی مورد نیاز برای یک بدن سالم: آهن، منیزیم، فسفر، پتاسیم و روی، و مجموعه ای از ویتامین ها گروه B مانند ویتامین B6 ، B12، اسید نیکوتین، تیامین، ریبوفلاوین.
پروتئين
گوشت خوک منبع فوق العاده از پروتئین است. یک وعده 100 گرم گوشت در حدود نیمی از نیاز روزانه یک فرد بالغ را فراهم می کند.
چربی
- محتوای چربی گوشت خوک بستگی به محل بخشی (پستان، و غیره) دارد ولی، "ضعیف ترین" گوشت که یکی از محتوای چربی 6G در 100G گوشت.
- گوشت خوک حاوی چربی اشباع نشده بیشتر از چربی اشباع شده.
- گوشت خوک حاوی اسید لینولئیک کنژوگه، توسط کارشناسان به عنوان یک متحد خوب از بدن در برابر سرطان و یا بیماری های قلبی عروقی در نظر گرفته.
اهن
- گوشت خوک منبع خوبی از آهن برای بدن است و توصیه می شود برای در رژیم غذایی قرار داده شود، در صورت کم خونی feriprive (مبتلا به کمبود آهن) استفاده نشود .
- بخش 100 گرم از گوشت خوک را فراهم می کند 15 درصد از آهن روزانه
روی
- با مصرف 100 گرم از گوشت خوک اطمینان 30 درصد از تقاضای روزانه برای روی.
- با توجه به مطالعات، افرادی که حذف گوشت از رژیم غذایی خود را از هر نوع، کمبود برابر مقدار روی؛
- آهن، روی و ویتامین D موجود در گوشت قرمز بهتر توسط بدن جذب می شود، بر خلاف دیگر غذاهایی که حاوی آنها.
پ.ن : منبع به زبان اصلی بود و چون موضوع تخصصی بود از مترجم گوگل کمک گرفتم .
تهیه کننده : خودم
هرروزی که بهترازروزهای قبلت باشه،تکه ای ازپازل رویاهای توست که سرجاش قرار میگیره، سعی کن هرروز بهترازروزقبل باشی تاپازل رویاهات روهرچه سریعتر کامل کنی
Sina
CEO of Iramrich
by the way here's my channel : @MrRich
درضمن اینکه گوشت خوک مضره یا مفید در هر حال حرامه وقتی خالق جهان امر کرده که خوردنش جایز نیست پس حتما دلیلی وجود داره
نه علم شرق نه علم غرب اونقدر کامل نیست که بیاد در این مورد نظر بده و دلیلی بر این بیاره که گوشت خوک در فلان شرایط مضر نیست و خوردنش نشکلی ایجاد نمیکنه
پس بهانه تراشی برای خوردن گوشت خوک کاملا بیهودست
الا بذکر الله تطمئن القلوب
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)