خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات

Post هر روز ویژگی یه نفر مورد بررسی قرار میگیره

سلام بچه ها این تاپیک با کمک و یاری شما قشنگ و زیبا میشه
      ما در این تاپیک هر روز یه کاربر رو مد نظر قرار میدیم و فقط در مورد ویژگی های اخلاقی انها صحبت میکنیم
      (به هیچ وجه از انها انتقاد نکنید شاید راضی نباشن اون موقع منو نفرین میکنن)و فقط در مورد کاربر های شناخته شده هم اینکار رو انجام میدیم
      از اسپم خودداری کنید تا تاپیک قشنگ تر نمود پیدا کنه
      (با اجازه از تیم مدیران سایت)

2. Top | #2
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      اول از saeed735 شروع میکنیم
      پسر گلیه من که دوسش دارم اصلا با سعید جان حال میکنم
      saeed jan i love you

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      تشکر از داداش گلم منم دوست دارم عزیز

-اسمم سعید 20 سالمه از شهرستان نقده یا سولدوز از شهرهای استان اذربایجان غربی هستم.

-من ترک هستم و خیلی دوست دارم زبان مادریمو همراه با دروس دیگر در مدرسه آموزش ببینم.

-خودمو اصلا نمیگیرم و سعی میکنم همیشه خودم باشم از اعتماد کسی سو استفاده نکنم و اگه کسی این کارا رو در حق من انجام بده زود ناراحت میشمو دلم میشکنه.

-سعی میکنم خوش اخلاق و مهربون باشم.

-خیلی سلیقه ای هستم و تو درسهایی که برای خودم جزوه مینویسم جزواتم خیلی تمیز و قشنگ از آب در میان البته ای کاش این خوش سلیقگی تو انتخاب همسرمم صادق باشه

-از محبت کردن به کسایی که کنارمن لذت میبرم و وقتی موجب رنجش یکی میشم خیلی ناراحت میشم و دوست دارم زود از دلش در بیارم پس همینجا از کسایی که ناراحتشون کردم معذرت میخام بخصوص از آبجی هانا

-دوس دارم در راه خدا حرکت کنم درسته تا حالا کم گناه نکردم ولی تا حالا به ناموس کسی نگاه بد نکردم و هیچوقت دوس دختر نداشتم.شاید بعضیا باورشون نشه تا حالا با دختری ارتباط نداشتم.

-
      دو تا دوست بیشتر ندارم که عین داداشم میمونن...البته بیرونو میگما اینجا که همه دوستای منن و همرو دوس دارم.

-از ادمایی که کودک درونشون زندس خیلی خوشم میاد و اکثرا با همچین ادمایی حال میکنم تو دوستامم که گفتم دو تا بیشتر نیست فقط یکیش این خصوصیتو داره که اونم خیلی خیلی خیلی دوسش دارم...ارزو میکنم موفق باشه تو راه درست قدم برداره...دوست دارم که از من جدا نشه و همیشه با هم باشیم.

-یه اعتقاد بزرگ تو زندگیم دارم که تو امضامم نوشتم دنیا دو روزه شاید فردا یکی نباشه و حاضر باشی برای بغل کردن دوباره ی اون یه نفر دنیاتم بدی پس قدر همدیگرو بدونیم و با هم مهربونتر باشیم

-از خود شیرینی و گردن کلفتی کردن و غرور و دروغو دو رو بودن و ....خیلی خیلی خیلی بدم میادو سعی میکنم اینارو خودم نداشته باشم.

-به مادیات اهمیت زیادی نمیدم ولی به نظرم پول تا به اندازه ای که جلو بچه ات شرمنده نشی لازمه.

-حاضرم تو زندگی از هر جهتی مثل پولو قیافه و .... یه فرد متوسط باشم ولی آرامش داشته باشم و اونایی که دوسشون دارم کنارم باشن.

-
      همیشه مرگ رو از یادم نمیبرم و سعی میکنم طوری زندگی کنم که بقیه ازم راضی باشن خدا هم همینطور پاک زندگی کردنو میپسندم...

-با منطقم از ادمایی که منطقی نمیحرفنم بدم میاد.
      ویرایش شده توسط مدیریت
      خلاف قوانین.
      ویرایش توسط Saeed735 : 13 اردیبهشت 1394 در ساعت 19:58

4. Top | #4
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      @Parniya

یه همچین تاپیک مشابه ی وجود داره که توسط تیم مدیریت ,افراد تعیین میشه.
      http://forum.konkur.in/forum359.html
      ویرایش توسط yaghma : 13 اردیبهشت 1394 در ساعت 17:45

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)