نه باریییییییییییییییییییییی یییییکلا
نه باریییییییییییییییییییییی یییییییییکلا
نه باریییییییییییییییییییییی یییییییییییییکلا
نهههههههههههههههههههههههه ههه باریکلا
خوشمون اومد
خدا خیرشون بده
لایک به گاج
نه باریییییییییییییییییییییی یییییکلا
نه باریییییییییییییییییییییی یییییییییکلا
نه باریییییییییییییییییییییی یییییییییییییکلا
نهههههههههههههههههههههههه ههه باریکلا
خوشمون اومد
خدا خیرشون بده
لایک به گاج
دوستان کسی میدونه فیزیک و ادبیاتش کی میاد؟
اگر گویی که بتوانم ، قدم درنه که بتوانی
وگر گویی که نتوانم ، برو بنشین که نتوانی
قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.
قضیه فیلمهای آموزشی خط ویژه چیه؟همچنین دانش آموزان سال سوم دبیرستان میتوانند با مراجعه به غرفه انتشارات بین المللی گاج در بیست و هشتمین نمایشگاه کتاب تهران و ثبت درخواست خود، بستهٔ ارزشمند خط ویژه گاج شامل کتابهای خط ویژه، فیلمهای آموزشی خط ویژه همراه با آزمونهای سراسری گاج را تا پایان تیرماه ۱۳۹۴ با تخفیف ویژهٔ ۵۰ درصد دریافت نمایند.
اگر گویی که بتوانم ، قدم درنه که بتوانی
وگر گویی که نتوانم ، برو بنشین که نتوانی
قرار نیست انسان ببیند بعد باور کند، قرار است انسان باور کند که می تواند تا ببیند. زیرا قانون زندگی قانون باور هاست.
واکنش بچه ها درسته این کتاب یه جوری معجزه هم هست ریاضی تجربی که شامل ریاضی 2، ریاضی 3 ، ریاضی پیش دانشگاهی و هندسه و امار هست جمع کردنش کار ساده ای نیست این کتاب اومده همه ی این کتابها رو در یه حجم بسیار معقول جمع بندی کرده این چیز کمیه ایا؟؟؟!!! اره کتابای گاج همه خوبن ولی اگه شما وقت داری این کتابهای میکرو گاج در این 5 درس رو با اون حجم بگیری و بعد از عید بشینی همشونو بخونی کار عاقلانه ای نیست ! اگر دقت کنی کتاب برای جمع بندی مهم ترین حسنش باید یاداوری نکات مهم در کنار هم باشه وگرنه قرار نیست چیز اضافه ای گفته شه گرچه با همین چند صفحه هم میتوان فهمید که در درسنامه های این کتاب دید ویژه هایی وجود داره که واسه اولین بار تو یه کتاب دیده میشه!
اره با این زمان اگه کسی بخره حداقل می تونه به 40 برسه مهم اینه که چه مباحثی را باید روش وقت گذاشت که دراین کتاب گفته شده است. به نظر من به جای انرژی منفی دادن در این پست پیشنهاد می کنم کتاب رو بببنید و اگر مطابق نظرات شما بود اونوقت اینطوری نظر بدین
درضمن هر دانش آموزی توانایی جمع بندی مناسب نداره چون جمع بندی هر درس نیاز به تسلط روی اون درس داره که فقط توسط استاد اون کار میشه انجام داد احتمالا منظوره شما خلاصه برداری از چیزی هست که دانش آموز خونده که اون هم هیچ دلیلی نداره درست خلاصه برداشته باشه!
عزیزم این کتاب آمپول نیست که اومده برخی نکاتو حذف کرده نه اینکه فشرده کنه
و این شاهکار نیست و ارزش پول دادن نداره وقت گذاشت؟ واسه چی؟همه میدونن چیو باید چقدر بخونن و ماشالله همه جا بودجه بندی هست به عنوان مثال همه میدونن از مشتق و کاربردش تقریبا 6 تا سوال میاد
برادر من من اینجا برادر آقای قلم چی یا بابام ناشر مهرو ماه و امثال اینا یا اینکه دشمن گاج نیستم من فقط به خاطر بچه ها میگم که وقتشونو میذارن هی اینو بخر اونو بخر هموناییرو که دارید بخونید و
اولا اونی که تاحالا خونده دیگه همون تکنیکی که تا حالا خوندرو باید بخونه الان بیاد یه تکنیک جدید بخونه دیگه چه معنی میده اگرم همون تکنیکه خوب چه کاریه بخری اینو اونی که تاحالا خونده حتما خلاصشو نوشته یا درسنامه داره
دوما اونیم که تا حالا نخونده این کتاب به دردش نمیخوره چون همن طور که خودتم گفتی این تابو جمع و جور کردن ینی مطالب با جزئیات کامل نیست و کسی که تا حالا یه مطلبیو نخونده نمیتونه ازش استفاده کنه چون جزئیات شرطه اینه
-----------------------------
و در آخر آقا برید بخرید.فقط وقتی به حرف من رسیدین واسه منم دعا کنید
ممنون
ای بابا 50 نفر دارن میگن استفاده کردن عالیه 1 عدد نقل مجلس هی مقاومت میکنه... من زبان و دینی و امار وشیمیشو دارم عالیه
- شما فکر کنید یکی تا الان نخونده ...تو 45 روز چن فصلو میتونه جمع کنه؟؟به قول شما مفهومی وکامل...خب نهایت بشه 6 فصل...تازه از بین اینام نمیدونه کدوم قسمتا بیشتر مدنظر طراحه ..اتفاقا این دسته آدمایی که زیاد نخوندن کتابای جمع بندی بیشتر به دردشون میخوره چون این کتابا درست زوم میکنن رو نکات مهم وتست خیز...البته نه هر کتاب جمع بندی.. خط ویزه امتجان خودشو پس داده
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)