خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 46 به 60 از 67
    1. Top | #46
      کاربر باسابقه

Ashegh
      نمایش مشخصات
      عجب...

دوستان اومدن پی وی میگن ایدیتو ذخیره میکنیم ببینیم ریاضیتو با خط ویزه چن میزنی.. شما دیگه کی هستین

خدا این خوشی رو از مانگیر...

2. Top | #47
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط eli94 نمایش پست ها
      ای بابا 50 نفر دارن میگن استفاده کردن عالیه 1 عدد نقل مجلس هی مقاومت میکنه... من زبان و دینی و امار وشیمیشو دارم عالیه
      دوست عزیز اولا احترام خودتو نگه دار
      دوما خیلیا با من موافقا ولی واسشون سود و منفعتی نداره بیان اینجا بگن
      سوما من به خاطر خود بچه ها میگم
      چهارما تو برو بخر
      پنجم این کتاب در صورتی که کتاب دیگه ای داشته باشید نه به درد مسلطا میخوره نه به درد کسایی که نخوندن
      ششم:اول کامل پست قبلیمو بخون بعد بیا جواب آقای پارسار رو بده من کامل دلیلشو گفتم
      حال شما کفورا وشکورا

3. Top | #48
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ahmaddd نمایش پست ها
      دوست عزیز اولا احترام خودتو نگه دار
      دوما خیلیا با من موافقا ولی واسشون سود و منفعتی نداره بیان اینجا بگن
      سوما من به خاطر خود بچه ها میگم
      چهارما تو برو بخر
      پنجم این کتاب در صورتی که کتاب دیگه ای داشته باشید نه به درد مسلطا میخوره نه به درد کسایی که نخوندن
      ششم:اول کامل پست قبلیمو بخون بعد بیا جواب آقای پارسار رو بده من کامل دلیلشو گفتم
      حال شما کفورا وشکورا
      کسی رو که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده هیچوقت

4. Top | #49
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط parsaghaderi نمایش پست ها
      کسی رو که خوابه میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو به خواب زده هیچوقت
      کسیو که افلاینه میشه انلاین کرد ولی کسیو که خودشو زده به افلاینی نمیشه انلاین کرد(به قول بهنوش)

5. Top | #50
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      بیا اینم بودجه
      .
      ................................................. .................................................. ..بودجه بندی و تعداد تست از هر مبحث در کنکر های سال های قبل
      عمومی
      http://s4.picofile.com/file/81660999...r_in_.pdf.html
      تجربی اختصاصی
      http://s5.picofile.com/file/81660944...r_in_.pdf.html
      ریاضی اختصاصی
      http://s4.picofile.com/file/81660956...8k200.pdf.html

6. Top | #51
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کسی نگفته کتاب بدیه و خیلیم عالی میشه به احتمال زیاد .. ولی این کتاب واسه اونایی خوبه که مسلطن نه یکی که به درصد 30 و 40 فک میکنه .. این کتاب خلاصه و جمع بندی هست نه آموزش و تمرین اشتباه نگیر
      من به شما پیشنهاد می کنم نمونه ای که قرار داده شده رو نگاه کنید به نظرم کسی که مطالب با بیان روان و ساده گفته شده و مثلا در همون درسنامه اولیه که در مورد پرتاب دو تاس هست کاملا میشه به کمک اون یه روش ساده برای حل تستی که در کنکور اومده یاد گرفت . فک کنم اموزش های ان خیلی هم روانه .

7. Top | #52
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      جمع بندی تعریفش چیه .. کسی که نخونده دقیقا چیو میخواد جمع بندی کنه ...
      کسی که چیزی نخونده اولا لزومی نداره کل ریاضیات تجربی رو از روی یه کتاب جمع بندی بخونه. چنین کتابی بهش میگه که اقا شما که هیچی بلد نیستی برو این فصل ها اسونه اگه روش وقت بزاری می تونی تو کنکور حتما بزنیش منتها وقت گذاشتن توی کتابای جمع بندی تعریف داره میشه وقت روی نکات ضروری وقت روی تستهای استانداره کنکورهای گذشته همین شما فرض کن احتمالت در حد صفره.. شما همین چندتا درسنامه که بع عنوان نمونه هست رو بخون به نظر جالبه ..

8. Top | #53
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahan نمایش پست ها
      من به شما پیشنهاد می کنم نمونه ای که قرار داده شده رو نگاه کنید به نظرم کسی که مطالب با بیان روان و ساده گفته شده و مثلا در همون درسنامه اولیه که در مورد پرتاب دو تاس هست کاملا میشه به کمک اون یه روش ساده برای حل تستی که در کنکور اومده یاد گرفت . فک کنم اموزش های ان خیلی هم روانه .
      بله نمونه صفحه رو دیدم واگه دقت کنی اصلن واسه آموزش خوب نیست چون واسه هر قانون دو نمونه سوال اورده ...واسه کسی که درصد ریاضیش بالاست و میخواد جمع کنه کتاب خوبیه ولی واسه بقیه نه ...

9. Top | #54
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      کسی که چیزی نخونده اولا لزومی نداره کل ریاضیات تجربی رو از روی یه کتاب جمع بندی بخونه. چنین کتابی بهش میگه که اقا شما که هیچی بلد نیستی برو این فصل ها اسونه اگه روش وقت بزاری می تونی تو کنکور حتما بزنیش منتها وقت گذاشتن توی کتابای جمع بندی تعریف داره میشه وقت روی نکات ضروری وقت روی تستهای استانداره کنکورهای گذشته همین شما فرض کن احتمالت در حد صفره.. شما همین چندتا درسنامه که بع عنوان نمونه هست رو بخون به نظر جالبه ..
      زوم روی نکات ضروری یه مبحث اصلا تضمین کننده این نیست که بتونی اون سوالو درست جواب بدی اگه مبحثیو نخوندی و میخوای سوالشو درست جواب بدی باید وارد جزییاتش بشی

10. Top | #55
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بله نمونه صفحه رو دیدم واگه دقت کنی اصلن واسه آموزش خوب نیست چون واسه هر قانون دو نمونه سوال اورده ...واسه کسی که درصد ریاضیش بالاست و میخواد جمع کنه کتاب خوبیه ولی واسه بقیه نه ...

هر کسی نظری داره به نظر من اینطوری که شما میگی نیست اگر منظورتون از فقط دو نمونه سوال اورده درسنامه جمع اعداد روی دو تاس هست که به نظرم همون دو تا سوال کافیه حتی برای اموزش ! فک نکنم جمع کردن دو تا عدد بین صفر تا 6 احتیاج به تستهای زیادی داشته باشه .

در مباحث مهم تر مثل توزیع دو جمله ای 8 تا تست اورده شده . به نظرم تعداد تست خیلی متناسب با اهمیت موضوع در کنکور بوده است .

11. Top | #56
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اون زیسته که باید وارد جزییات بشی نه ریاضی که هرسال سوالاش تکراری و هیچ نوآوری نداره

12. Top | #57
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نکته اول اینه که گاج کتاب بد نمیزنه.نکته ی دوم اینه که کتاب خوبی شده ولی کسی که نخونده رو نمیتونه به 40 برسونه.نکته سه اینه که حتما بگیریدش به خاطر نکته یک.نکته چهارم اینه که انقد بحث نداره که کتاب خوبی شده وقتم دارید بندازید جلوتون بخونید دیگه.
      ?

13. Top | #58
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      هر کسی نظری داره به نظر من اینطوری که شما میگی نیست اگر منظورتون از فقط دو نمونه سوال اورده درسنامه جمع اعداد روی دو تاس هست که به نظرم همون دو تا سوال کافیه حتی برای اموزش ! فک نکنم جمع کردن دو تا عدد بین صفر تا 6 احتیاج به تستهای زیادی داشته باشه .

در مباحث مهم تر مثل توزیع دو جمله ای 8 تا تست اورده شده . به نظرم تعداد تست خیلی متناسب با اهمیت موضوع در کنکور بوده است .
      آقا ماهان شما برو بخر ما که دشمن گاج نیستیم اتفاقا کتاباش خوبه ولی اونم فکر پوله دوست من
      یکی از دستان گفت ریاضی جزئیات ندار خیلی ببخشید ولی واقعا ...... ریاضی که کلا جزئیاته و بدون جزئیات کامل نمیشه
      این کتاب این موقع سال فقط عوام فریبی واسه هر دانش آموزی دلیلشم گفتم تو پستای قبلیم
      پولتنو نندازین دور به هیچ دردی نمیخوره این کتاب با حضور کتابای دیگه ی گاج اضافیه مطمئن باشین همن نکاته فقط با مثال کم و حذف جزئیات بد نیست ولی واسه کسی که پول مهم نیست و همینطور روش دیگه جز گاجرو نره خوبه مثلا یکی بیاد یه روشو از اول سال بخونه نمیشه که بیاد یه تکنیک دیگرو بره

بحثو تموم کنید هر کی میخواد بره بخره ببینیم چند میزنه
      خرید این کتاب به ضررتونه مگر اینکه همون تکنیک هارو و همون سبک هاارو از اول سال بخونید اینم تازه واسه کسی که خلاصه نویسی نکرده

14. Top | #59
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چه بحثی کردین ماشالا !

کتاب خیلی خوبیه کاش زودتر بیاد استفاده کنیم

اما اصولا فلسفه کتابای جمع بندی این نیست که خب دیگه هرکی نخونده بخونه همینو و درصد عالی بیاره

نخیر

اگه این بود که ملت مرض نداشتن از تابستون بخونن خب همین 2ماه آخرو میخوندن از همین کتاب جمع بندیا

ولی درکل کتابای خط ویژه گاج بسیار خوب هستن نسبت به بقیه انتشارات ها

اما واسه یه دانش آموزی که بالاخره تا حالا یه چیزایی خونده

واسه جمع کردن مطالب میتونه منبع فوق العاده ای باشه
      زمان نمی ایستد و لحظه ها می روند
      قدر زندگی و باهم بودن را بیشتر بدانیم
      لطفا با تامل ببینید...

من دغدغه دارم این روزها درسرزمینی زندگی میکنم که درآن دویدن سهم کسانی است که نمیرسندو رسیدن سهم کسانی است که نمیدوند.

15. Top | #60
      کاربر حرفه ای

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ول کنین بابا حالا خوب یا بد

صفحه 4 از 5 نخستنخست ... 345 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)