وجهه اش خیلی هم بد نیست
------
اره مزایای سپاه خیلی بهتر
مخصوصا برا اقایون که باید ب فکر مخارج زندگی هم باشن
مشاور
مشاور
با عرض سلام.تبریک میگم بابت قبولی.معاینات چشم خلبانی سه مرحله داره .مرحله اول دید معمولی .مرحله دوم عمق دید و مرحله سوم معاینه و تست چشم بعد از ریختن قطره در ان.به نظر من اگه معدل کل دیپلمت بالای 15 و معدل کتبیت بالای 12 هست برای خلبانی هواپیما شرکت کن و اولویت یک رو بزن خلبانی هواپیما.ضرر که نداره .چه قبول شی وچه قبول نشی میتونی انتخاب های بعدیت رو پیگیری کنی.من شرکت کردم متاسفانه عمق دید رد شدم.اگه قبول می شدم شاید می رفتم چون اصلا برام حقوقش و انتقالی مهم نیست و میتونم تحمل کنم.در هر صورت برای کنکور سراسری هم همزمان تلاش کن که بعدا توی تابستون تصمیم گیری کنی و هر کدومو دوست داشتبی بری .در کل اگه علاقه داشته باشی به رشته و شغلت اصلا برات سخت نیست.اگه سوالی داشتی مطرح کن.
به امید موفقیت
من قبلا تو دوران جاهلیت نوجوانی خود ارضائی میکردم ولی الان توبه کردم و دیگه این کار رو انجام نمیدم آیا تو آزمایش مشخص میشه یا نه خواهشن جواب بدین
سلام
خیر
در معاینات ارولوژی هدف بررسی سالم بودن دستگاه تناسلی و خصوصا بیضه هاست.
بگذریم از اینکه پشت رو هم برای اینکه کسی رابطه جنسی داشته یا نه، بررسی می کنن)
عدم نزول یک یا هر دو بیضه ، آلت تناسلی کوچک ، بیماری های مربوط به بیضه ها (واریکوسل ، هیدروسل ، اسپرماتوسل) جزو مواردی هست که در صورت تشخیص باعث رد شدن شما میشه.
خودارضایی و ختنه جزو مواردیه که برای اونها به هیچ وجه شما رو رد نمی کنند.
در آزمایش خون و ادرار هم این موضوع قابل تشخیص نیست ولی چون مدتیه این کارو نکردید ممکنه شب قبل از معاینه دچار احتلام بشید و اسپرم در نمونه ادرار مثبت اعلام بشه و این موضوع رو به عنوان خودارضایی اعلام کنن. برای رفع این موضوع ، هنگام تست به هیچ وقت قسمت ابتدایی و انتهایی ادرار رو داخل لیوان آزمایش نریزید بلکه فقط قسمت میانی باید لحاظ بشه.
موفق باشید
بابا اینطوری که میگی هم نیس / اشتب به عرضت رسوندن
حداقل این دانشگاه ما که جدیدا شده افسری علوم پزشکی ارتش اینطوری نیس / درسته دستور داریم / اما خیلی از دستورا منطقیه / نهایت از بین 100 تا دستور 1 یا 2 تاش تو بهت زور بیاد /
طرف اومده گفته ممکنه شب بخوابی فردا حکم بدن بفرستنت سیستان و بلوچستان خخ واقعا خنده داره ... نه بابا از این خبرا نیس قبلش بهت میگن قانون داریم واسش الکی که نیس / نهایت تو 4 -6 سال ی منطقه ای که دوست نداشته باشی خدمت کنی البته رسته بهداشت و درمان با بقیه رسته ها مثل خلبانی یا پیاده خیلی فرق داره ... ولی خواهشا الکی باور نکنید این خزعبلات رو
به عکس به نظرم نظام خیلی چیزه خوبیه حس ولایت پذیری رو قشنگ میبره بالا تو آدم و خیلی مزایای دیگه که بستگی به فرد داره قطعا
I will live in my dream soon
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)