نوشته اصلی توسط
sepanta1990
سلام دوست عزیز
منم 7-8 سال پیش دنبالش بودم برم دانشگاه افسری امام علی. خدا رو شکر که نشد...
اول از همه از راهی که دارین میرین مطمئن باشین و احساسی تصمیم نگیرین. بدونید که وارد شدن به ارتش شاید انتخاب خودتون باشه ولی دیگه امکان خارج شدن ندارین!
نه استعفا میتونید بدین نه فرارکنید و نه..کلا هیچ راهی نداره جز اینکه برای همیشه متعهد باشین. ارتش هم کلا سیستمش دستوریه! انتظار برخورد محترمانه نداشته باشیتن. بالا دستی به پایینی زور میگه
ارتش الان دچار کمبود بودجه س. و مثل سپاه منبع درآمد نداره. ارتشیا فقط مصرف کننده ن درحالی که قعالیتهای بزرگ اقتصادی دست سپاهه. در نتیجه حقوق ارتش یه حقوق بخور نمیر کارمندیه که به نظرم با اون سختیه کارش اصلا ارزش نداره به هیچوجه.
زیر آب زنی و زور گویی همینطور که گفتن رایج و متدواله. اگه دوستت بخاطر یه تشویق کوچولو یا یه مرخصی زیر آبتو زد ناراحت نشی.
سطح تحصیلات در بیتن ارتشیا پایینه..خودتم داری از دیپلم میری. تو ارتش انتظار لیسانس و دکتری نداشته باش. در نتیجه ار نظر فرهنگی هم پایینن. اکثر کسانی میرن ارتش که کاری از دستشون برنمیاد از سر ناچاری میرن.
ارتشیا خانه به دوشن! هر چند سال یه بار به یک منطقه از کشور اعزام میشن. ممکنه شب بخوابی فردا حکم بدن دتست بری سیستان بلوچستان. زن و بچه تم شاید بتونی ببری شایدم نه!
خونه سازمانی اینا هم شرایطش سخته. بعد n سال اگه شرایطت خوب بود بودجه داشتن کسی زیرآبتو نزد شاید بهت خونه بدن. اونم چه خونه ای یه محوطه دور تا دورش حصار باید برا ورود و خروج خودت و خونوادتو مهمونات اجازی بیگری!
بازم اگه اطلاعات بیشتر خواستی بگو شماره یه نفرو بدم که چند سال تو ارتش خدمت کرده و قشنگ توجیهت میکنه.
اما اگه به نظامی گری خیلی علاقه داری بتونی بری سپاه خوبه. از هر لحاظ.. بعدش نیروی هوایی قابل قبولتره. نیوری زمینی هم که بدبخت میشی تقریبا!
تا جایی که میدونم نیروی هوایی برای خلبانی فقط از طریق کنکور سراسری برمیداره. اینی که آزمون دادی برای افسری یا درجه داری نیروی زمینیه. هوایی هم باشه خلبان نمیشی قطعا.. در ضمن با نیم نمره عینک برا خلبانی رد میکنند!
من همه اطلاعاتی که داشتم و تجربه ای که داشتم رو در اختیارت قرار دادم. وقعا از ته دل برات آرزوی موفقیت میکنم و هدفم جز راهنمایی کردن نبود که خدای نکرده راه اشتباهی نری.
موفق باشی دوست عزیزم