X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 61 به 75 از 76
    1. Top | #61
      کاربر اخراجی

Tajob
      نمایش مشخصات
      خخخخخخخخخخ پزشکی مگ بدم میشه؟

2. Top | #62
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      بین الملل ۷.۵ تا ۱۰ تومنه نه ۱۸ تومن. شاید سالی ۱۸ تومن

3. Top | #63
      کاربر حرفه ای

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Emrah نمایش پست ها
      آره میتونه بدم بشه ... ظرف دندون پزشکی داره بهترین نقطه شهر فقط پشه میپرونه .... من موندم تو دانشگاه اصن درس خونده ... چون رفته بودم دندون پزشک بقلیش که کارش خیلی خوبه ... اون دندون پزشک بنده خداهم پیشش بود مدام ازش سوال میپرسید ... حتی بعضی سوالاشو منم میدونستم دیگه

4. Top | #64
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط sepanta1990 نمایش پست ها
      تو که خودت قبلا مهندسی میخوندی چرا این حرفا رو میزنی گلم
      به دلیل اینکه از مهندسی متنفر بوده و هستم
      از ریاضی هم به شدت بدم میومد
      دبیرستان به زور چون پدرم خودش مهندسه و اتفاقا در مهندسی بسیار موفق منم زور کردن برم مهندسی و دقیاق همون مهندسی رو بخونم.
      لحظه به لظه مران خوندن برای من عذاب بود. از سردر دانشگاه تهران میرفتم تو هیچی بجز حس تنفر نداشتم. همین الانم بگن بهم ماهی یک میلیارد از عمران بهت میدیم خدا شاهده با ماهی 2 تومن میمونم همینجا
      ولی شماها همتون میگید رشتمونو دوست داریم بعد همتونم یمخواید دکتر بشید
      یادتونه هرکی میرفت تجربی همین شماها مسخرش میکردید میگفتید زرنگا میرن ریاضی!!! چی شد ؟ من همون موقعشم اصلا این دیدگاهو نداشتم
      با عرض معذرت 90% تون هیچ گونه علاقه ای نه به پزشکی دارید نه کمک به افراد دیگه فقط حرص پول جامعه ما رو کور کرده. من اگر از مهندسی خوشم میومد لحظه ای به این سمت نمیومدم!!!
      به پول پزشکی هم هیچ گونه احتیاجی نداشته و ندارم فقط دوست دارم بخونم همین.
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

5. Top | #65
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط siavash123 نمایش پست ها
      مبلغش ثابت میمونه ؟ تا اونجایی که اطلاع دارم مثلا اگه ورودی 90 دانشگاه آزاد باشی با همون تعرفه سال 90 واست محاسبه میشه شهریت تا فارغ تحصیلی ... واسه پزشکی دولتیم همینطوره ؟
      ممکنه افزایش پیدا کنه
      مشاور

6. Top | #66
      کاربر انجمن

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dynamic نمایش پست ها
      به دلیل اینکه از مهندسی متنفر بوده و هستم
      از ریاضی هم به شدت بدم میومد
      دبیرستان به زور چون پدرم خودش مهندسه و اتفاقا در مهندسی بسیار موفق منم زور کردن برم مهندسی و دقیاق همون مهندسی رو بخونم.
      لحظه به لظه مران خوندن برای من عذاب بود. از سردر دانشگاه تهران میرفتم تو هیچی بجز حس تنفر نداشتم. همین الانم بگن بهم ماهی یک میلیارد از عمران بهت میدیم خدا شاهده با ماهی 2 تومن میمونم همینجا
      ولی شماها همتون میگید رشتمونو دوست داریم بعد همتونم یمخواید دکتر بشید
      یادتونه هرکی میرفت تجربی همین شماها مسخرش میکردید میگفتید زرنگا میرن ریاضی!!! چی شد ؟ من همون موقعشم اصلا این دیدگاهو نداشتم
      با عرض معذرت 90% تون هیچ گونه علاقه ای نه به پزشکی دارید نه کمک به افراد دیگه فقط حرص پول جامعه ما رو کور کرده. من اگر از مهندسی خوشم میومد لحظه ای به این سمت نمیومدم!!!
      به پول پزشکی هم هیچ گونه احتیاجی نداشته و ندارم فقط دوست دارم بخونم همین.
      حرفاتو قبول دارم.... طرف هست تو کلاس ما زیست منفی میزنه اونم تو ازمونای مسخره پیشرفت تحصیلی شیمی رو صفر میزنه و اصلا نمیدونه پزشکی چه مشکلاتی داره میگه میخوام دکتر بشم...یکی نیست بهش بگه اخه با زیست منفی و شیمی صفر تو شهرداری هم راهت نمیدن میای میگی پزشکی؟؟؟
      همین ادم استعداد زیادی تو درسایی مث دین و زندگی و تاریخ و ادبیات داره...صدبار بهش گفتم تو بدرد رشته انسانی میخوری تو تجربی ممکنه شکست بخوری بازم تو گوشش نرفت... حالا که ما مدرسه تیزهوشانیم و انسانی نداره و رفیقاش اینجان احتمالا نمیره انسانی وگرنه اگه بره انسانی راحت حقوق قبوله...
      95 درصد اونایی که میگن پزشکی اصلا نمیدونن بعدش چه اتفاقی قراره بیوفته و فقط حالا که فلان دکتر اینقد پول درمیاره میگن ما هم میخوایم پزشک بشیم.... همه اینا مشکلات جامعه هست اگه رشته های ریاضی خراب نمیشد الان هرکسی میرفت دنبال علاقش

7. Top | #67
      کاربر باسابقه

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Emrah نمایش پست ها
      همینو بگوووو

8. Top | #68
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      بابا بیخیال خخخخخ
      خون خودتون رو کثیف نکنید
      شماها که تو نظر دادن دست پرفسور علیمی رو از پشت بستید خخخخخ یه مشاوره به من هم بدید - من از این عکس ها خیلی لذت میبرم - امداد و نجات رو خیلی دوس دارم - دوره های اورژانسی هم رفتم - - از خون نمیترسم - کلا از مرده نمی ترسم - حتی غسل هم دادم

شماها چطور ؟‌ شماها انگیزه و استعداد نشکفته ای مثل من دارید عایا‌؟‌

نام: 0.221623001340291965_irannaz_com3.jpg نمایش: 67 اندازه: 28.4 کیلو بایت
      نام: 0.225525001340197215_taknaz_ir.jpg نمایش: 64 اندازه: 78.6 کیلو بایت
      نام: 158.jpg نمایش: 65 اندازه: 45.7 کیلو بایت
      نام: 517190-3180-b.jpg نمایش: 66 اندازه: 37.4 کیلو بایت
      نام: IMAGE634808677121587409.jpg نمایش: 66 اندازه: 19.6 کیلو بایت
      نام: 139111270002133.jpg نمایش: 63 اندازه: 27.2 کیلو بایت
      نام: زخمی شدن چوپان کوهرنگی در حمله خرس.jpg نمایش: 65 اندازه: 52.1 کیلو بایت
      نام: عکس-هایی-وحشتناک-از-خالکوبی-روی-سفیدی-چشم-+16-2.jpg نمایش: 61 اندازه: 41.8 کیلو بایت

9. Top | #69
      کاربر نیمه فعال

Daghon
      نمایش مشخصات
      ماشالا همه میخوان دکتر بشن!
      رشته های خودتون چه ایرادی داره دقیقا وقتی بهش علاقه هم دارید؟
      دوستانی که توهم در باره درامد های گزاف میزنن (درآمد 10-15 میلیونی گزاف نیست! دوست من با موبایل فروشی توی جمهوری ماهی دو برابر اینو داره! پسر عمه من با مدرک دیپلم و نمایندگی پیچ و مهره! ماهی چند برابر اینو داره! و خیلی افراد دیگه اینا فقط نمونش بودن.) چند نکته رو مد نظر قرار بدن
      1. درامدهایی که ذکر میکنید مروبط به پزشکان متخصص که تا زمان به نتیجه رسیدن این طیف فعلی احتمالا فوق تخصص بشه مد!!! روز هست
      نتیجه 1 ::: ظرفیت های آزمون دستیاری رو نگاه کنید ببینید وقتی نمیتونه کسی اینجا رتبه خوب(از نظر من رتبه بالای 500 خوب نیست و خودم هم نیاوردم و حدود 600 شد) بیاره با این ظرفیت های 100 نفری و 50 نفری دانشگاهها برای پزشکی عمومی چطور میخواد وارد دانشگاهها بشه با ظرفیت های 4 نفری و پنج نفری برای دستیاری؟
      2. آیا همین توان و علاقه رو بعد از عمومی و احتمالا رد شدن های پیای در آزمون دستیاری دارن؟ یا نهایت پزشک خانه بهداشت میشن توی روستا و بازم نا رضایتی
      3. خیلی خندم میگیره وقتی میبینم طرف مطب دکتر فلان رو توی شریعتی و ... مد نظر قرار میده فکر میکنه فردا درسشو تموم کرد اونطور میشه. خیر هممون از دم باید مناطق محروم بریم اگر میخوایم کار کنیم. آیا میرید؟؟؟
      4. امتیاز جمع کردن تا رسیدن به اجازه مطب(اگر مکطبی در کار باشه چون روند صدور پروانه مطب متوقف شده ) حداقل ده دوازده سال طول میکشه و دیگه اون موقع هم آدم با شرایط همونجایی که توش هست تظبیق پیدا کرده و دیگه خیلی تمایلی برای رفتن نیست حداقل یک مکان پیدا کرده که اونجا جا افتاده
      5. ظرفیت های رشته های پزشکی بنا بر گفته وزیر بهداشت تغییری نخواهد کرد و خدا را از این بابت بینهایت سپاسگذاریم. پس یه مقدار توانایی های فردی هم در نظر بگیرید .
      همگی موفق باشید.
      سلام منظور شما از اينكه كسايى كه رتبه بالاتر از ٥٠٠ بيارن نميتونن تخصص يا فوق تخصصى قبول شن چيه؟ يعنى من كه به دلايلى نتوسنتم سر جلسه امتحان شرايط امتحانم رو مديريت كنم و رتبم سر چند تا دونه تست بالاتر شد نميتونم هيچى قبول شم ؟ خب من الان پزشكى سراسرى ميخونم ... بايد برم دنبال يه كار ديگه ؟ اين چ حرفيه؟ تو كنكور رتبه بالاى ٥٠٠ و زير ٥٠٠ تفاوتش توى چندتا تست هستش... الانم كاملا ميتونم براى شما مثال هايي بيارم كه هم رتبه اى هاى من هر سال تو دانشگاهمون بهترين رشته و بهترين رتبه ها رو توى امتحان دستيارى كسب ميكنن. لطفا الكى شايعه پراكنى نكنين وقتى نه دانشجوى پزشكى هستين نه اطلاعاتى دارين از اين رشته. با تشكر

10. Top | #70
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shayanak نمایش پست ها
      سلام منظور شما از اينكه كسايى كه رتبه بالاتر از ٥٠٠ بيارن نميتونن تخصص يا فوق تخصصى قبول شن چيه؟ يعنى من كه به دلايلى نتوسنتم سر جلسه امتحان شرايط امتحانم رو مديريت كنم و رتبم سر چند تا دونه تست بالاتر شد نميتونم هيچى قبول شم ؟ خب من الان پزشكى سراسرى ميخونم ... بايد برم دنبال يه كار ديگه ؟ اين چ حرفيه؟ تو كنكور رتبه بالاى ٥٠٠ و زير ٥٠٠ تفاوتش توى چندتا تست هستش... الانم كاملا ميتونم براى شما مثال هايي بيارم كه هم رتبه اى هاى من هر سال تو دانشگاهمون بهترين رشته و بهترين رتبه ها رو توى امتحان دستيارى كسب ميكنن. لطفا الكى شايعه پراكنى نكنين وقتى نه دانشجوى پزشكى هستين نه اطلاعاتى دارين از اين رشته. با تشكر
      اقای دکتر
      یه نصیحت به ما هم بکن

11. Top | #71
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Shayanak نمایش پست ها
      بیخیال! ظرفیتهای تخصص رو یک نگاه بکن منظورمو متوجه میشی. اعصاب خودتم خورد نکن!
      نگفتم هیچ مثال نقضی وجود نداره در هر مسئله ای مثال نقض وجود داره. 500 با 50 کاملا متفاوته! 600 هم با 60! نه شما میتونی ببریش سوال نه من! یعنی چی من برم به دوستم که 18 شد بگم تو رتبت با 1800 فرقی نداره؟ و اون از تو بهتره؟ واقع بینی و دیدن همه مسایل بهتر از توجیح هست. حتی برای خودم!
      باشه اگه دلت خوشه به این چیزا همه رتبه های بالای 500 غیر از تو
      ویرایش توسط Dynamic : 23 اردیبهشت 1394 در ساعت 18:03

12. Top | #72
      کاربر اخراجی

Tajob
      نمایش مشخصات
      هر رشته ای هم بری باید تو اون کار زنگش باشی تا واقعا اینده خوبی داشته باشی
      ب قول استاد ما : دزدم میشی شاه دزد باش نه افتابه دزد

13. Top | #73
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط arman4133 نمایش پست ها
      حرفاتو قبول دارم.... طرف هست تو کلاس ما زیست منفی میزنه اونم تو ازمونای مسخره پیشرفت تحصیلی شیمی رو صفر میزنه و اصلا نمیدونه پزشکی چه مشکلاتی داره میگه میخوام دکتر بشم...یکی نیست بهش بگه اخه با زیست منفی و شیمی صفر تو شهرداری هم راهت نمیدن میای میگی پزشکی؟؟؟
      همین ادم استعداد زیادی تو درسایی مث دین و زندگی و تاریخ و ادبیات داره...صدبار بهش گفتم تو بدرد رشته انسانی میخوری تو تجربی ممکنه شکست بخوری بازم تو گوشش نرفت... حالا که ما مدرسه تیزهوشانیم و انسانی نداره و رفیقاش اینجان احتمالا نمیره انسانی وگرنه اگه بره انسانی راحت حقوق قبوله...
      95 درصد اونایی که میگن پزشکی اصلا نمیدونن بعدش چه اتفاقی قراره بیوفته و فقط حالا که فلان دکتر اینقد پول درمیاره میگن ما هم میخوایم پزشک بشیم.... همه اینا مشکلات جامعه هست اگه رشته های ریاضی خراب نمیشد الان هرکسی میرفت دنبال علاقش
      خوشبختانه وزارت بهداشت اشتباهات وزارت علوم رو تکرار نمیکنه و ظرفیتهای همینه که هست. هر سالم داره دانشگاههای بیشتری رو از خارج از کشورها از تایید خارج میکنه . ولی باید دید تا کی میتونه جلو دانشگاه آزاد رو بگیره. هرچند خودم دانشگاه آزادم ولی واقعا فقط پول میشناسه یعنی بذارنش همین الان میره واحد عسلویه پزشکی و دندانپزشکی رو دایر میکنه . فقط باید دید تا کی میتونن جلوی دانشگاه آزاد مقاومت کنن. فکر میکنی چرا دانشگاه آزاد همش اصرار داره کنکور جدا برگذار کنم؟ چون میخواد تعداد رشته هاشو ببره بالا. الان شورای گسترش حتی با این رشته های بدون مجوز مخالفت کرده دیشب من میرزاده رو تو تی وی دیدم میگفت بیخود اصلا ما حت یک رشته هم بر نمیداریم!
      من خودم هر راهی برام باز بشه برم یکی از سراسری ها حتما این کارو میکنم از هر لحاظ. ولی خب سراسری های تهران. نه شهرستان.
      اون جور افراد که زیستم قبول نمیشن. من حتی پارسال دیدیم کسایی که زیست رو 30-4- آزمونای قلمچی هم میزدن افتضاح شدن رتبه هاشون. دیگه اینی که میگید با این درصد خودشو داره اذیت میکنه. تو فکرش نرو.

14. Top | #74
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      خوشبختانه وزارت بهداشت اشتباهات وزارت علوم رو تکرار نمیکنه و ظرفیتهای همینه که هست. هر سالم داره دانشگاههای بیشتری رو از خارج از کشورها از تایید خارج میکنه . ولی باید دید تا کی میتونه جلو دانشگاه آزاد رو بگیره. هرچند خودم دانشگاه آزادم ولی واقعا فقط پول میشناسه یعنی بذارنش همین الان میره واحد عسلویه پزشکی و دندانپزشکی رو دایر میکنه . فقط باید دید تا کی میتونن جلوی دانشگاه آزاد مقاومت کنن. فکر میکنی چرا دانشگاه آزاد همش اصرار داره کنکور جدا برگذار کنم؟ چون میخواد تعداد رشته هاشو ببره بالا. الان شورای گسترش حتی با این رشته های بدون مجوز مخالفت کرده دیشب من میرزاده رو تو تی وی دیدم میگفت بیخود اصلا ما حت یک رشته هم بر نمیداریم!
      من خودم هر راهی برام باز بشه برم یکی از سراسری ها حتما این کارو میکنم از هر لحاظ. ولی خب سراسری های تهران. نه شهرستان.
      اون جور افراد که زیستم قبول نمیشن. من حتی پارسال دیدیم کسایی که زیست رو 30-4- آزمونای قلمچی هم میزدن افتضاح شدن رتبه هاشون. دیگه اینی که میگید با این درصد خودشو داره اذیت میکنه. تو فکرش نرو.
      دانشگاه آزاد همه رشته هارو اینجوری کرده و از ارزش انداخته، ولی چون یکم پزشکی هزینش خیلی بالاس و افراد کمی میتونن برن، برای همین الان پزشکی رو بورسه و هنوز خز نشده مثل رشته های مهندسی که مثلا الان تو هر 2 قدم که تو خیابون راه میری، 2 تا مهندس رو ملاقات میکنی، ولی پزشکی اینجوری نیست.

15. Top | #75
      در انتظار تایید ایمیل

نمایش مشخصات
      نه زیاد خوب نیست

صفحه 5 از 6 نخستنخست ... 456 آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)