خخخخخخخخخخ پزشکی مگ بدم میشه؟
به دلیل اینکه از مهندسی متنفر بوده و هستم
از ریاضی هم به شدت بدم میومد
دبیرستان به زور چون پدرم خودش مهندسه و اتفاقا در مهندسی بسیار موفق منم زور کردن برم مهندسی و دقیاق همون مهندسی رو بخونم.
لحظه به لظه مران خوندن برای من عذاب بود. از سردر دانشگاه تهران میرفتم تو هیچی بجز حس تنفر نداشتم. همین الانم بگن بهم ماهی یک میلیارد از عمران بهت میدیم خدا شاهده با ماهی 2 تومن میمونم همینجا
ولی شماها همتون میگید رشتمونو دوست داریم بعد همتونم یمخواید دکتر بشید
یادتونه هرکی میرفت تجربی همین شماها مسخرش میکردید میگفتید زرنگا میرن ریاضی!!! چی شد ؟ من همون موقعشم اصلا این دیدگاهو نداشتم
با عرض معذرت 90% تون هیچ گونه علاقه ای نه به پزشکی دارید نه کمک به افراد دیگه فقط حرص پول جامعه ما رو کور کرده. من اگر از مهندسی خوشم میومد لحظه ای به این سمت نمیومدم!!!
به پول پزشکی هم هیچ گونه احتیاجی نداشته و ندارم فقط دوست دارم بخونم همین.
حرفاتو قبول دارم.... طرف هست تو کلاس ما زیست منفی میزنه اونم تو ازمونای مسخره پیشرفت تحصیلی شیمی رو صفر میزنه و اصلا نمیدونه پزشکی چه مشکلاتی داره میگه میخوام دکتر بشم...یکی نیست بهش بگه اخه با زیست منفی و شیمی صفر تو شهرداری هم راهت نمیدن میای میگی پزشکی؟؟؟
همین ادم استعداد زیادی تو درسایی مث دین و زندگی و تاریخ و ادبیات داره...صدبار بهش گفتم تو بدرد رشته انسانی میخوری تو تجربی ممکنه شکست بخوری بازم تو گوشش نرفت... حالا که ما مدرسه تیزهوشانیم و انسانی نداره و رفیقاش اینجان احتمالا نمیره انسانی وگرنه اگه بره انسانی راحت حقوق قبوله...
95 درصد اونایی که میگن پزشکی اصلا نمیدونن بعدش چه اتفاقی قراره بیوفته و فقط حالا که فلان دکتر اینقد پول درمیاره میگن ما هم میخوایم پزشک بشیم.... همه اینا مشکلات جامعه هست اگه رشته های ریاضی خراب نمیشد الان هرکسی میرفت دنبال علاقش
بابا بیخیال خخخخخ
خون خودتون رو کثیف نکنید
شماها که تو نظر دادن دست پرفسور علیمی رو از پشت بستید خخخخخ یه مشاوره به من هم بدید - من از این عکس ها خیلی لذت میبرم - امداد و نجات رو خیلی دوس دارم - دوره های اورژانسی هم رفتم - - از خون نمیترسم - کلا از مرده نمی ترسم - حتی غسل هم دادم
شماها چطور ؟ شماها انگیزه و استعداد نشکفته ای مثل من دارید عایا؟
![]()
سلام منظور شما از اينكه كسايى كه رتبه بالاتر از ٥٠٠ بيارن نميتونن تخصص يا فوق تخصصى قبول شن چيه؟ يعنى من كه به دلايلى نتوسنتم سر جلسه امتحان شرايط امتحانم رو مديريت كنم و رتبم سر چند تا دونه تست بالاتر شد نميتونم هيچى قبول شم ؟ خب من الان پزشكى سراسرى ميخونم ... بايد برم دنبال يه كار ديگه ؟ اين چ حرفيه؟ تو كنكور رتبه بالاى ٥٠٠ و زير ٥٠٠ تفاوتش توى چندتا تست هستش... الانم كاملا ميتونم براى شما مثال هايي بيارم كه هم رتبه اى هاى من هر سال تو دانشگاهمون بهترين رشته و بهترين رتبه ها رو توى امتحان دستيارى كسب ميكنن. لطفا الكى شايعه پراكنى نكنين وقتى نه دانشجوى پزشكى هستين نه اطلاعاتى دارين از اين رشته. با تشكر
بیخیال! ظرفیتهای تخصص رو یک نگاه بکن منظورمو متوجه میشی. اعصاب خودتم خورد نکن!
نگفتم هیچ مثال نقضی وجود نداره در هر مسئله ای مثال نقض وجود داره. 500 با 50 کاملا متفاوته! 600 هم با 60! نه شما میتونی ببریش سوال نه من! یعنی چی من برم به دوستم که 18 شد بگم تو رتبت با 1800 فرقی نداره؟ و اون از تو بهتره؟ واقع بینی و دیدن همه مسایل بهتر از توجیح هست. حتی برای خودم!
باشه اگه دلت خوشه به این چیزا همه رتبه های بالای 500 غیر از تو![]()
ویرایش توسط Dynamic : 23 اردیبهشت 1394 در ساعت 18:03
هر رشته ای هم بری باید تو اون کار زنگش باشی تا واقعا اینده خوبی داشته باشی
ب قول استاد ما : دزدم میشی شاه دزد باش نه افتابه دزد
خوشبختانه وزارت بهداشت اشتباهات وزارت علوم رو تکرار نمیکنه و ظرفیتهای همینه که هست. هر سالم داره دانشگاههای بیشتری رو از خارج از کشورها از تایید خارج میکنه . ولی باید دید تا کی میتونه جلو دانشگاه آزاد رو بگیره. هرچند خودم دانشگاه آزادم ولی واقعا فقط پول میشناسه یعنی بذارنش همین الان میره واحد عسلویه پزشکی و دندانپزشکی رو دایر میکنه . فقط باید دید تا کی میتونن جلوی دانشگاه آزاد مقاومت کنن. فکر میکنی چرا دانشگاه آزاد همش اصرار داره کنکور جدا برگذار کنم؟ چون میخواد تعداد رشته هاشو ببره بالا. الان شورای گسترش حتی با این رشته های بدون مجوز مخالفت کرده دیشب من میرزاده رو تو تی وی دیدم میگفت بیخود اصلا ما حت یک رشته هم بر نمیداریم!
من خودم هر راهی برام باز بشه برم یکی از سراسری ها حتما این کارو میکنم از هر لحاظ. ولی خب سراسری های تهران. نه شهرستان.
اون جور افراد که زیستم قبول نمیشن. من حتی پارسال دیدیم کسایی که زیست رو 30-4- آزمونای قلمچی هم میزدن افتضاح شدن رتبه هاشون. دیگه اینی که میگید با این درصد خودشو داره اذیت میکنه. تو فکرش نرو.
دانشگاه آزاد همه رشته هارو اینجوری کرده و از ارزش انداخته، ولی چون یکم پزشکی هزینش خیلی بالاس و افراد کمی میتونن برن، برای همین الان پزشکی رو بورسه و هنوز خز نشده مثل رشته های مهندسی که مثلا الان تو هر 2 قدم که تو خیابون راه میری، 2 تا مهندس رو ملاقات میکنی، ولی پزشکی اینجوری نیست.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)