خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 76
    1. Top | #1
      nor
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات

رشته پزشکی خوب است یا بد؟

سلام

بنده الان 23 ساله هستم میخواستم بپرسم با توجه به سنم آیا رشته پزشکی برای من خوبه یا نه ؟ از نظر کار ، درآمد، سختی دروس و ...

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط nor نمایش پست ها
      سلام

بنده الان 23 ساله هستم میخواستم بپرسم با توجه به سنم آیا رشته پزشکی برای من خوبه یا نه ؟ از نظر کار ، درآمد، سختی دروس و ...
      برای یه دختر هر موقعی برای هر رشته ای میشه چرا که نه از شما بزرگتر هم تو کنکور شرکت میکنن و رشته مورد علاقشون رو قبول میشن
      مخصوصا برای دخترا که مشکلی با سربازی ندارن

3. Top | #3
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام

سلام
      بستگی به شرایطتون داره
      اگه شرایط تحصیل 7 ساله پزشکی و درسای سختش رو دارین بله خوبه
      وگرنه خیلیا هستن که ترم های 7-8 انصراف میدن از پزشکی بدلیل خستگی و سختی دروس
      اگه ام مشکل سن اتون هست رشته های دندان و دارو مدت تحصیل کمتری دارن
      از نظر درامد انتظار نداشته باشین با فارغ التحصیلی از پزشکی عمومی انچنان درامد میلیونی داشته باشین
      مشاور

4. Top | #4
      کاربر فعال

Sheytani
      نمایش مشخصات

Red face

سلام

سلام
      من شرایط زندگی و خانواده شما رو نمیدونم.اما اگه واقعا دلت میخواد دکتر بشی خودتو تو روپوش سفید میبینی و فکر میکنی واقعا از توانایی انجام کارش برمیای بنظرم بخون!
      چون فقط صرف خوندنو قبول شدن نیست. مهارت هم به شما تو دانشگاه یاد میدن،اما یه بحثی هست واسه ی جَنَمِ کاری. بعضی ها اینهمه درس میخوننو تلاش میکنن اما نمیتونن کارای عملی انجام بدن.شما به توانایی های روحی خودتم باید فکر کنی برای انتخاب این رشته. ما دکتر داریم مدرک گرفته اما یه مریض خودش تجویز نکرده الان گوشه خونست حالش بد میشه!

+برای درس خوندن و به آرزو رسیدن هیچوقت دیر نیست.23 سال که سنی نیست!! اگر بخوای بخونی نباید وسط کار تنبلی ای باشه.نباید موضوعی باشه که همش حواستو پرت کنه، نیاز هم نیست به دوستو آشنا بگی،برحسب تجربه: زیادی فضولی میکنن حوصله آدمو سر میبرن
      بشین یه دوروز برای خودت دو دوتا چهارتا کن ببین میخوای واقعا یا نع. صرف پول درآوردن که نیست.نباید با این دید بیای تو این رشته. اول ببین توانایی انجام کارهاشو داری یا نه..شاید بعضی ها نتونن بیمار با وضع وخیم ببینن.شاید بعضی ها از خون بدشون بیاد.شاید بعضی ها نتونن شب کاری بدن.شاید شاید شاید

پزشکی رشته ی لذت بخشیه، سعی کن، میتونی از پسش بربیای

با دلام*_*

5. Top | #5
      nor
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      سلام
      بستگی به شرایطتون داره
      اگه شرایط تحصیل 7 ساله پزشکی و درسای سختش رو دارین بله خوبه
      وگرنه خیلیا هستن که ترم های 7-8 انصراف میدن از پزشکی بدلیل خستگی و سختی دروس
      اگه ام مشکل سن اتون هست رشته های دندان و دارو مدت تحصیل کمتری دارن
      از نظر درامد انتظار نداشته باشین با فارغ التحصیلی از پزشکی عمومی انچنان درامد میلیونی داشته باشین
      نقل قول نوشته اصلی توسط کتی ملیح نمایش پست ها
      سلام
      من شرایط زندگی و خانواده شما رو نمیدونم.اما اگه واقعا دلت میخواد دکتر بشی خودتو تو روپوش سفید میبینی و فکر میکنی واقعا از توانایی انجام کارش برمیای بنظرم بخون!
      چون فقط صرف خوندنو قبول شدن نیست. مهارت هم به شما تو دانشگاه یاد میدن،اما یه بحثی هست واسه ی جَنَمِ کاری. بعضی ها اینهمه درس میخوننو تلاش میکنن اما نمیتونن کارای عملی انجام بدن.شما به توانایی های روحی خودتم باید فکر کنی برای انتخاب این رشته. ما دکتر داریم مدرک گرفته اما یه مریض خودش تجویز نکرده الان گوشه خونست حالش بد میشه!

+برای درس خوندن و به آرزو رسیدن هیچوقت دیر نیست.23 سال که سنی نیست!! اگر بخوای بخونی نباید وسط کار تنبلی ای باشه.نباید موضوعی باشه که همش حواستو پرت کنه، نیاز هم نیست به دوستو آشنا بگی،برحسب تجربه: زیادی فضولی میکنن حوصله آدمو سر میبرن
      بشین یه دوروز برای خودت دو دوتا چهارتا کن ببین میخوای واقعا یا نع. صرف پول درآوردن که نیست.نباید با این دید بیای تو این رشته. اول ببین توانایی انجام کارهاشو داری یا نه..شاید بعضی ها نتونن بیمار با وضع وخیم ببینن.شاید بعضی ها از خون بدشون بیاد.شاید بعضی ها نتونن شب کاری بدن.شاید شاید شاید

پزشکی رشته ی لذت بخشیه، سعی کن، میتونی از پسش بربیای

سلام

من شرایط درس خوندن توی هر رشته ای رو دارم از رشته های ریاضی تا تجربی

فقط بین دو راهی گیر کردم که تجربی بخونم یا ریاضی

اگر تجربی بخونم پزشکی رشته خوبی است یا نه و چه آینده ای در انتظارم است و اگر ریاضی بخونم آینده ان چگونه است

6. Top | #6
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      رشته من ریا ضی است اما درکل اگر جای شمابودم این رشته رو انتخاب نمیکردم حتی اگر سن کمتری داشتم به نظرم برای شما رشته های بینایی سنجی ، هوشبری ، فیزیوتراپی ، پروتز دندان ،شنوایی سنجی رشنه های راحت تر وپر درآمدو بهتری هستم اما این نظر شخصی منه شما بهتره بایک مشاور صحبت کنید

7. Top | #7
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام

من شرایط درس خوندن توی هر رشته ای رو دارم از رشته های ریاضی تا تجربی

فقط بین دو راهی گیر کردم که تجربی بخونم یا ریاضی

اگر تجربی بخونم پزشکی رشته خوبی است یا نه و چه آینده ای در انتظارم است و اگر ریاضی بخونم آینده ان چگونه است
      شما واسه ایندش نخون
      شما به علاقه ات توجه کن که ریاضی دوس داری یا تجربی بعد مثلا از بین تجربی کدوم تخصص رو دوس داری
      چون اگه با اینده یک رشته بخوای تصمیم بگیری مطمن باش دانشجوی انصرافی میشی در بهترین حالت
      مشاور

8. Top | #8
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hoomi نمایش پست ها
      رشته من ریا ضی است اما درکل اگر جای شمابودم این رشته رو انتخاب نمیکردم حتی اگر سن کمتری داشتم به نظرم برای شما رشته های بینایی سنجی ، هوشبری ، فیزیوتراپی ، پروتز دندان ،شنوایی سنجی رشنه های راحت تر وپر درآمدو بهتری هستم اما این نظر شخصی منه شما بهتره بایک مشاور صحبت کنید
      جمله اخرت عالی بود که نظر شخصی
      هر کس با توجه به علاقه اش انتخاب کنه موفق ترین میشه
      مشاور

9. Top | #9
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      چرا میگی ریاضی رو انتخاب نمیکردی؟؟؟

10. Top | #10
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      هوووم؟؟؟؟؟؟متوجه نشدم...

11. Top | #11
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      شما اگه لیسانس دارین بهتره برای کنکور ارشد رشته خودتون تلاش کنید مگه این که علاقتون به پزشکی زیاد باشه وصرفا بر اساس یه تصمیم انی نخواین برین این رشته
      زندگی درک همین
      اکنون
      است!

12. Top | #12
      کاربر اخراجی

Mamoli
      نمایش مشخصات
      یه نصیحتی بهت بکنم ما الان یه راهیو امدیم چاره ای نداریم تجربی هم سخت تره و با یانکه اینده خبی داره اما 7-8سال دیگه باید همین وضعیت سختو اونم اگه قبول بشی تحمل کنی درسای پزشکی سختن
      برو ریاضی بخون دو دختری هر چی پیش بیاد مشکلی نیست
      ما پسراییم که حق ریسک نداریم

13. Top | #13
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام

سلام

من که 25 سالمه میخوام انشاله 95 کنکور بدم برا دندونپزشکی . حالا شما حودتون حساب کنید سنتون مناسب هست یا نه

اگه علاقه دارین حتما بخونید. هیچوقت دیر نیست حتی 40 سالگی

14. Top | #14
      کاربر باسابقه

divoone-shodam
      نمایش مشخصات
      هوووم؟؟؟؟؟؟متوجه نشدم...
      گفتی اگه جاش بودی این رشته رو انتخاب نمیکردم

منظورت این بود که ریاضی رو انتخاب نمیکردی یا پزشکی؟؟؟

15. Top | #15
      کاربر فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      علاقه به یه رشته به نظر من سن و سال نمیشناسه.واسه موفق بودن دیر نیست هیچوقت.
      پیشنهاد من پزشکیه.پزشکی فوق العادس.

صفحه 1 از 6 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)