سلام
بنده الان 23 ساله هستم میخواستم بپرسم با توجه به سنم آیا رشته پزشکی برای من خوبه یا نه ؟ از نظر کار ، درآمد، سختی دروس و ...
سلام
بنده الان 23 ساله هستم میخواستم بپرسم با توجه به سنم آیا رشته پزشکی برای من خوبه یا نه ؟ از نظر کار ، درآمد، سختی دروس و ...
سلام
بستگی به شرایطتون داره
اگه شرایط تحصیل 7 ساله پزشکی و درسای سختش رو دارین بله خوبه
وگرنه خیلیا هستن که ترم های 7-8 انصراف میدن از پزشکی بدلیل خستگی و سختی دروس
اگه ام مشکل سن اتون هست رشته های دندان و دارو مدت تحصیل کمتری دارن
از نظر درامد انتظار نداشته باشین با فارغ التحصیلی از پزشکی عمومی انچنان درامد میلیونی داشته باشین
مشاور
سلام
من شرایط زندگی و خانواده شما رو نمیدونم.اما اگه واقعا دلت میخواد دکتر بشی خودتو تو روپوش سفید میبینی و فکر میکنی واقعا از توانایی انجام کارش برمیای بنظرم بخون!
چون فقط صرف خوندنو قبول شدن نیست. مهارت هم به شما تو دانشگاه یاد میدن،اما یه بحثی هست واسه ی جَنَمِ کاری. بعضی ها اینهمه درس میخوننو تلاش میکنن اما نمیتونن کارای عملی انجام بدن.شما به توانایی های روحی خودتم باید فکر کنی برای انتخاب این رشته. ما دکتر داریم مدرک گرفته اما یه مریض خودش تجویز نکرده الان گوشه خونست حالش بد میشه!
+برای درس خوندن و به آرزو رسیدن هیچوقت دیر نیست.23 سال که سنی نیست!! اگر بخوای بخونی نباید وسط کار تنبلی ای باشه.نباید موضوعی باشه که همش حواستو پرت کنه، نیاز هم نیست به دوستو آشنا بگی،برحسب تجربه: زیادی فضولی میکنن حوصله آدمو سر میبرن
بشین یه دوروز برای خودت دو دوتا چهارتا کن ببین میخوای واقعا یا نع. صرف پول درآوردن که نیست.نباید با این دید بیای تو این رشته. اول ببین توانایی انجام کارهاشو داری یا نه..شاید بعضی ها نتونن بیمار با وضع وخیم ببینن.شاید بعضی ها از خون بدشون بیاد.شاید بعضی ها نتونن شب کاری بدن.شاید شاید شاید
پزشکی رشته ی لذت بخشیه، سعی کن، میتونی از پسش بربیای
با دلام*_*
رشته من ریا ضی است اما درکل اگر جای شمابودم این رشته رو انتخاب نمیکردم حتی اگر سن کمتری داشتم به نظرم برای شما رشته های بینایی سنجی ، هوشبری ، فیزیوتراپی ، پروتز دندان ،شنوایی سنجی رشنه های راحت تر وپر درآمدو بهتری هستم اما این نظر شخصی منه شما بهتره بایک مشاور صحبت کنید
مشاور
مشاور
شما اگه لیسانس دارین بهتره برای کنکور ارشد رشته خودتون تلاش کنید مگه این که علاقتون به پزشکی زیاد باشه وصرفا بر اساس یه تصمیم انی نخواین برین این رشته
زندگی درک همین
اکنون
است!
یه نصیحتی بهت بکنم ما الان یه راهیو امدیم چاره ای نداریم تجربی هم سخت تره و با یانکه اینده خبی داره اما 7-8سال دیگه باید همین وضعیت سختو اونم اگه قبول بشی تحمل کنی درسای پزشکی سختن
برو ریاضی بخون دو دختری هر چی پیش بیاد مشکلی نیست
ما پسراییم که حق ریسک نداریم
علاقه به یه رشته به نظر من سن و سال نمیشناسه.واسه موفق بودن دیر نیست هیچوقت.
پیشنهاد من پزشکیه.پزشکی فوق العادس.
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)