سلام اقا یک ماه دیگه تا کنکور مونده من هیچی عربی و شیمی نخوندم. از طرفی نمیخوام اینارو صفردرصد بزنم تصمیم دارم امتحانات داخلی رو بزارم واسه شهریور بشینم این دوتارو بخونم !حالا به نظرتون کدوم فصلا رو بخونم؟
رشته ریاضی
سلام اقا یک ماه دیگه تا کنکور مونده من هیچی عربی و شیمی نخوندم. از طرفی نمیخوام اینارو صفردرصد بزنم تصمیم دارم امتحانات داخلی رو بزارم واسه شهریور بشینم این دوتارو بخونم !حالا به نظرتون کدوم فصلا رو بخونم؟
رشته ریاضی
عربی نکات ترجمه و منصوبات سال سوم
شیمی بعضی فصل های راحت مثل فصل 1 دوم ، پیش دانشگاهی به جز اسید و باز ، سوم محلول ها و هر چیزی که فکر می کنید براتون آسون تر و مسئله هم توش خیلی نیست
دی وی دی گاج بگیر همشو ببین بعد از همون مبحث که شامل ترجمه ومنصوباته تست سراسری بزن..
شیمی کل سال 2 و پیش 1 از رو خط ویزه گاج بخون
ویرایش توسط eli94 : 31 فروردین 1394 در ساعت 16:05
برای درس عربی کناب جمع بندی عمومی قلم چی رو بگیر شیمی هم مجموعه ی تست های ده سال اخیر رو جواب بده موفق باشی دوست عزیز .
ممنون از همگی یک سوال دیگه هم که دارم اینه که رتبه کنکور چطور حساب میشه؟ از مجموع رتبه های هر درس تقسیم بر تعداد؟؟؟؟ یا چی؟؟؟
و....؟؟ میخوام بدونم اگه من مثلا ادبیات بالای ۶۰ بزنم خوب توی رتبم توی اون درس تاثیر داره ولی توی رتبه کلی چجوری تاثیرش میدن؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)