خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45
    نمایش نتایج: از 61 به 66 از 66
    1. Top | #61
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      این تاپیک انگار از طرف بچه های دبیرستانی نیس.به نظر میرسه که واقعا کارشناسان کار بلدی دارن نقد میکنن.خوشحالم.از این همه دید قوی و نقد درست.منتهی بدیش اینه که کسی که باید این حرف ها رو بشنوه جوری گوشهاشو با ابریشم تعارفات و تشویقهای خودمونی پر کرده که بعید به نظر میرسه این ها رو بشنوه.
      آنچه البته به جایی نرسد فریاد است!!!

2. Top | #62
      کاربر نیمه فعال

daram-mimiram
      نمایش مشخصات
      اگه همه جا به معلم خوب باشه به همون سه نفر درسخونم اموزش بده خوبه والا روستای ما معلم تمرین کتابو نمیتونه حل کنه 😲😱
      ایران ، فدای اشک و خنده ی تو ، دل پر و تپنده ی تو ، فدای حسرت و امیدت ، رهایی رونده ی تو ، رهایی رمنده ی تو ...
      ایران ، اگر دل تورا شکستند ، تو را به بند کینه بستند ، چه عاشقان بی نشانی ،که پای درد تو نشســتند ...
      کلام شد گلوله باران ، به خون کشیده شد خیابان ، ولی کلام آخر این شد : که جان من فدای ایران ... تو ماندی و زمانه نو شد ، خیال عاشقانه نو شد ، هزار دل شکست و آخر ، هزار و یک بهانه نو شد ...

3. Top | #63
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط fateme.karaj نمایش پست ها
      راه حل بدین خب...شما ک انقد حرف میزنین و از دخترا بد میگین راه حل بدین
      فرضا راه حل دادیم و دادن به کجا میرسه؟چیزی درس میشه؟
      مشاور

4. Top | #64
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط s a m i r a نمایش پست ها
      خب شما که تا اخر نمیخونی چرا من باید خودمو خسته کنم؟ که اخرشم بیام ببینم مسخره کردین؟!
      _______
      بعدشم ما هممون تو فضای مجازی این حرفارو میزنیم و همینطور حرفا مجازی میمونه تو دنیای واقعی هیچکدوم اعتراض نکردیم
      چن روز پیش تو تلویزیون یه اخونده حرف میزد میگف باید همیشه قانع باشیم به همین چیزی که داریم و هستیم اون موقع به بالاترین مقام معرفت و چی چی میرسیم!
      ینی دلم میخواس بزنم لهش کنم ینی چی قانع باشیم اون موقع که فقط باید بخوریم و بخوابیم
      خب تا وقتی مملکت دست ایناس همینیه که هس تازه این وضع از سرمونم زیاده!!
      تو مدرسه ما معلم عوض اینکه بیاد درس فیزیک بده میومد از حجاب حرف میزد به مانتو و شلوار گیر میداد چرا تنگه چرا گشاده چرا موهات بیرونه!!
      آهان این شد حرف حساب
      خب سمیرا خانم آبجی نازنین
      تو دنیای واقعی کسی جیکش در بیاد شکر میریزن تو شکرجاش!!
      پس خودتون که میدونین نظام چطوریه چه توقعی از مردم عادی دارین؟
      خودتون میدونید چقدر افراد جیره خور همین افراطی ها هستن! همینا چهارتا چرتو پرت میپرونن تو کوچه خیابون میگن ملت فک میکنن wow اینا میخاستن نظامو تغییر بدن تا استعمارگری رو شروع کنن!! درصورتی که خودشون مثله کبک سرشونو کردن تو ... نمیبینین از ترس واقعیت هارو
      ما میگیم کاری نمیشه کرد فکر نکنین خودمونم از همینا هستیم یا کلا افسرده هستیمو از زمینو زمان نا امید! نه واقعیت اینه که متاسفانه نمیشه هیچ کاری کرد
      پیروز باشید

5. Top | #65
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

*looking for..
      **in niz bogzarad

6. Top | #66
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من یه حرفی دارم اگه دبیران مدارسی که بچه ها توش درس میخونن(حالا چن تا دبیر کنکور تاپ رو بذارین کنار اونها رو نمیگم) تونستن سوالات ماده درسی خودشونو که بابت تدریسش ماهی حدود 2 میلیون میگیرن, بالای 75% بزنند(مثلا تو زیست -دیفرانسیل-گسسته-هندسه-شیمی-فیزیک) من حاظرم همون کتاب رو درسته قورت بدم.اصلا گویا با کنکور سالهای نوری فاصله دارن.اون وقت میان چیزی که مثلا خودشون بلدند با چه تعصبی حام کلاسشون میکنن.البته من حواسم به جایگاه احترام معلمی هست.ولی آخه خداییش آینده بچه ها خیلی مهمتر از این تعارفات هست.
      در ضمن یه خواهشی دارم اگه میخواین به یه راه حلی برسین که جواب بگیرین بایستی حواس جمع باشین کشوندن موضوع به بحث غیر وارد در مطلب از نوع سیاسی هیچ مشکلی از شما حل نخواهد کرد متوجه هستین که چی میگم.پس ما فقط دنبال چیزی باید باشیم که ازش نتیجه بگیریم.وگرنه خیلی ساده بند وبساط این حرفها با همون حرفهای خودتون بسته میشه.
      یه راهش اینه که تمام بچه های دبیرستانی بیانیه بدن یا حالا هر چی به ذهن شما میاد تجمع مسالمت آمیز مثلا تو روز دانش آموز یا تو یه مقطعی که رویش حسابی فکر کرده باشین,اعتراضشونو بابت ضعف علمی دبیراشون عنوان کنند.مثلا شاید بشه جلوی استخدام های موردی و رابطه ای و یا حتی استخدام های تربیت معلمی با سطح سواد پایین رو گرفت.
      حالا میگین خب این تا بیاد جواب بده ما شدیم 25-30 ساله.اشکال نداره.توی خواهر عزیزم ویا تو!داداش خوشگلم همین فردا پس فردا صاحب فرزندانی هستین که تو همین وضع شاید هم بدتر گرفتار میشن.چرا باید برای یک دانش آموز با بهره هوشی بالا یه دبیر با نمره جبروآنالیز 8.75و یا ریاضیات جدید 10 (نظام قدیم) و همین طور بگیر برو تاآخر , بیاد تدریس کنه.چه انتظاری ازش دارین.
      من نمیگم همه بچه های کنکور اینیشتین هستن .ولی حداقل اون کسایی که تو این انجمن من مطالبشون رو میخونم (شایدهمخیلی با نظرش مخالف باشم) خداییش خیلی سطحشون بالاست.نمی خوام پاشنه کشی کنم.ولی من قطع و یقین میگم 90% بچه های کنکور الان هم به لحاظ هوشی سطح بالایی دارن هم به لحاظ حافظه واستعداد ذاتی.خانواده ها هم که اون چیزی که در توان دارن مایه میذارن.
      این آموزش و پرورش ما هم که نمیشه بهش گفت بالای چشت ابروست.چرا نباید بچه ها مطالبات به حقه شونو نتونن از وزارت بگیرن.مطمئن باشین اگه همه یکصدا از وزارت بخواهن که
      هر ساله یک آزمون حالا نمیگیم در سطح کنکور از تمام دبیران استخدامی ویا قراردادی گرفته بشه و اون آزمون ملاکی برای میزان حقوق و تعیین محل خدمت و یا حتی در صورت حاد بودن شرایط فعلی دبیر ,تعلیق خدمت و..... اعمال بشه,فکر میکنین چقدر در وضع شما فرق خواهد کرد.البته این حرف الان خام است تا چکش بخوره و یه چیز درست و درمون از آب دربیاد کار میبره.از طرفی دبیرانی که این براشون مشکل ساز خواهد شد قطعا موضع گیری خواهند کرد.به نظرم یک
      عدالتی هم بین کسایی که الان باسواد هستن ولی چون نتونسته اند به استخدام آموزش و پرورش در بیان,انجام خواهد گرفت.

واقعا اون کسایی که حتی تو این سایت میان و شما با میزان سواد اونها کاملا آشنایی دارین ولی این بیچاره ها تو استخدام وزارت نیستن با دبیری که میره تو دبیرستان وقت شو میگذرونه و بعد از مدرسه هم یه کار و کاسبی برا خودش درست کرده , چه فرق هایی دارن؟
      الان مثلا تو فیزیک ریاضی زیست شیمی عربی چه بچه های واقعا کار بلدی هستن ولی حیف که اینها کلاسی در اختیارشون نیست.
      به فکر همچین چیزی باشین.گفتم شاید طول بکشه ولی به زحمتش می ارزه.همون طور که گفتم فردا با همین سیستم مسموم و بیمار آموزشی بچه های شما میخوان درس بخونن.اون وقت اون دوستمون میاد میگه تاپ ترین دانشگاه علوم پزشکی کشور در رده 500 و چندم هس.خب همین میشه .باید یه کاری انجام بگیره.وگرنه برای نسل بعدی شما اون 500 و چندم میش رده ی 1500 و خورده ای.

******************یا راهی خواهم یافت یا راهی خواهم ساخت****************
      ویرایش توسط bahar94 : 06 اردیبهشت 1394 در ساعت 04:13

صفحه 5 از 5 نخستنخست ... 45

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)