ستاد حمایت از حلقه حیدریون و شوهر عمه های کشور
شما چیکار داری به نظر من دوست عزیز، اگه فکر میکنی این تاپیک خوبه خب بگو به فلان دلیل خوبه، عجبا..
ضمنا این دوستمون پست نذاشته، فقط آپ کرده، خودشم کامنتا رو میبینه و جواب میده، کاسۀ داغتر از آش...؟تازه اون بنده خدایی هم که این پست رو گذاشته داشته میپرسیده بنظرتون میشه یا نه و ...؟ و اصن تو فاز انگیزه دادن نبوده
حالا حساس نشو شما
اونی که یقین داره میتونه انجامش بده، انجامش میده و منم هیچ بحثی سر غیرممکن بودنش نکردم و ذهن هیچکسی رو محدود نکردم، و اتفاقا من از جمله کسایی ام که اعتقاد دارم هیچ غیرممکنی وجود نداره، مگه اینکه آدم جوگیر بشه. 20 ساعت درس خوندن و 4 ساعت استراحت در مجموع میتونه سلامتی رو برای عموم دانش آموزا به خطر بندازه. ولی کسی که عاشق هدفشه به حرف من و شما توجه نمیکنه، حتی سلامتیشم در وهله دوم قرار میگیره براش. مخاطب من کسی بوده که اینهمه روز و هفته درس نخونده، اومده دنبال این تاپیکا میگرده و یهویی همچین تاپیکی رو میبینه و جوگیر میشه (انگیزه نه! جَو خالص!) و سلامتیشو به مخاطره میندازه و در 90 درصد موارد هم عامیانه بخوام بگم میترکه. بهتره تاپیکایی آپ بشن که حتی به اون دسته از عزیزان هم کمک کنن و سلامتیشون رو هم به خطر نندازن؛ چون نه تنها با تاپیکای خارق العاده مسیرشون هموار نمیشه که تازه با مشکلات بیشتری هم روبرو میشن![]()
ویرایش توسط _pariya.sh_ : 06 اردیبهشت 1400 در ساعت 18:52
ایول درگیر شدن دو روزتون رو بحث "هیچ" را عشق است ✓
ما نبینیم کسی را که نبیند ما را
مرده دانیم کسی را که نبیند ما را
ویرایش توسط be_quick : 07 اردیبهشت 1400 در ساعت 01:18
لطفاً با این تاپیکا رو مغز کنکوری ها راه نرید ۲۰ ساعت میخونی لازم نیست بگی اگه تو هدفت غرق شدی یه نگاه بنداز وسط درس رویا بافی نکرده باشی دوست عزیز ۲۰ ساعت کم نیست قراره زندگی کنی نه که خودکشی تاثیراتش بعدا میبینی
حالا هی میگید ۲۰ساعت ۲۰ ساعت
بزارید اینو بگم که یکی بود نسبتا رفیقم بود میگفت
یه مدتی بود روزی ۲۰ساعت درس میخوندم
میگفت چون مجبور بودم چاره ی دیگه ای نداشتم
اینکه امریکا هم زندگی میکنه فک کنم بی ثاثیر نیس-_-
والا دیگه نمیدونم![]()
این تایک ها رو ببینید و عبرت بگیرید. از الان شروع کنید پیوسته و مستمر درس بخونید تا مجبور نشید تاپیک های روزی 20 ساعت نزدیک کنکور بزنید.
در حال حاضر 3 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 3 مهمان)