نوشته اصلی توسط
در راه کنکور
سلام دوستان . خوبید ؟ خسته نباشید . دوماه مونده . فرصتی بسیار کم برای کم کارها و بسیار بسیار زیاد برای پر کار ها !!!
راستش من هدفم توی کنکور رتبه ای زیر 250 منطقه سه هستش و با این رتبه به تمام اهدافم میرسم . دیگه هیچی از خدا نمیخوام .
اما ! منم مثل خیلی از کنکوری ها یک سری وقت هایی رو از دست دادم و یا یک سری تراز های بسیار پایین اوردم . بد ترین رتبه ای که کانون برام زده 500 بوده و بهترینش 90 و میانگین کل رتبه ها 240 !
تراز هام هم حدود 6200 هستن . واقعا و واقعا کاری به فرصت هایی که در گذشته از دست دادم نیستم . فقط به این دوماه نگاه میکنم . از طرفی فارغ التحصیلم این دوماه خالص خالص هستش و به راحتی میتونم خودمو بکشونم بالا . دوستانی که تجربه دارن خواهش میکنم بگید داوطلبی با شرایط زیر میتونه رتبه زیر 250 منطقه سه بیاره ؟ خودم که مطمئنم میارم اما میخوام نظر شما رو بدونم ...
1 _ معدل کتبی 19.30
2 _ میانگین تراز 6200
3 _ هدف برای این دوماه روزی 20 ساعت ( نگید نمیتونی که الان تقریبا 3 روزه تونستم و خسته هم نمیشم چون عاشق هدفم هستم )
4 _ امیدواری بسیار زیاد
نمیدونید چه قدر جوابتون برام مهمه و میتونه بهم روحیه بده . من ساعت 16 ، استراحت 30 دقیقه ایم هستش دیگه با ناهار میام یه سری میزنم !