ویرایش توسط †Muhammad† : 06 آذر 1395 در ساعت 19:13
ن برادر من لوله ی جمع کننده جز نفرون محسوب نمیشه!!مثلا کتاب گفته محل اصلی جذب غذا رودست ایا مخاط دهان و معده ک برخی دارو هارو جذب میکنن جز رودن؟؟!
کلمه بازجذب ک فقط تو نفرون بکار نمیره!مثلا مویرگ های خونی موادی رو ک تو ابتداشون ب بافت وارد کردن تو انتهاشون بازجذب میکنن!باید بگیم رگ جز نفرونه؟؟؟کلمه ترشح هم تو خیلی جاها بکار میره!اینا دلیلی نمیشن ک بگیم لوله جمع کننده جز نفرون باشه!اینم بدون متن کتاب بر شکل کتاب اولویت داره!
ب شکل کتاب دقت کن؟؟این مجاری جمع کننده ب چندین نفرون متصله.تو میخوای جز کدوم نفرون در نظرش بگیری؟؟
اوه اوه الگو!!!!شکم درد بزرگ!!!!نرو نکات الگو رو کپی برداری نکن حفظ نکن!تموم کتابای بازار پره از غلط!حتما با متن کتاب صدقش بده بعد نکته برداری کن!
ب متن کتاب دقت کن!
گفته امونیاک رو ب اوره و اوریک اسید تبدیل میکنن!ینی این فرایند مستقیم اتفاق میافته!کجاش نوشته اوره رو ب اوریک اسید تبدیل میکنن؟؟!![]()
طبق شکل کتاب سال سوم مبحث پتانسیل عمل و ارامش!پس از پتانسیل عمل اختلاف پتانسیل دو سوی غشا دقیق میشه 65!
نمیدونم ای کیو چرا میگ کمتر از 65 میشه!!!تو این حکمتش موندم!
بخش عمده اندامک های نورون تو جسم سلولیه!چرا ای کیو گفته وزیکول حاوی انتقال دهنده تو جسم سلولی دیده نمیشه و فقط تو اکسون دیده میشه نمیدونم!!
تازه کجای کتاب درسی گفته تنها ماهیان استخوانی کانال جانبی دارن؟؟!!
یکی ملتفتم کنه.مرسی
آره اونو اضافه گفته همون65-هست اوناتوچاپ قبل بوده والان حذف شده.چه چرت وپرت هایی که iqنمی گهآخه الان بالاخره باید توشبکه ی آندوپلاسمی زبرساخته بشه انتقال دهنده یا نه؟پس باید تو اونجاهم دیده بشه.قسمت سومم به نظرم همه ی ماهی ها کانال جانبی دارن.الان کوسه ها غضروفی پس اصلن کانال جانبی ندارن؟
به نظرم اگه این استدلال خیلی سبز درست باشه هرچی استدلال درقدیم جدید بودنه روخراب می کنه:
الان می یان می گن مثلاباکتری بی هوازی قبل از باکتری هوازی تشکیل شده یا در طرز تشکیل آنزیمامی گن نمی دونم کدوم بعدکدومه و...
خیلی سبزمی گه اینجوری نیست ممکنه حتی باهم ایجاد بشن واون تاخیر زمانی درواقع طبق کتابه که می گه نمی دونم کدوم تشکیل می شن و... @behnam10alipour وسایردوستان
خوب متنو یاد دارم میخوام بدونم قضیه ی درسطح کنکور کدوم حالته:
1. ازقبل همه ی انواع مختلف وجود داره حتی ممکنه همزمان با هم به وجود اومده باشن و باتغییر محیط وبه وجود اومدن شرایط جدید فروانی متناسب های بامحیط تغییر میکنه
2. قبلاهمه ی انواع مختلف وجود ندارن و بلافاصله با تغییرشرایط به وجود می یان(از طریق عوامل طبیعی مثل جهش و...)
درست می گم؟حالا علمیش و درسطح کتاب درسیش کدومه؟
علميش رو كه خودم نميدونم !!
اما در سطح كتاب :
متن كتاب گفته كه احتمالا اولين تك سلولي ها ، باكتري هتروتروف و بي هوازي بوده كه ..... پديدار شده !
خب پديدار شدن يعني چي ؟!!
يعني اينكه قبلا پديد آمده بودن اما پنهان بودند و با مساعد شدن محيط ، پديدار ( آشكار ) شدن!!
اما كتاب براي اتوروف ميگه كه پديد آمدند !!
يعني قبلا نبودند و الان به وجود آمدن !
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
گیرم که باخته ام
این نکته رو من درک نمیکنمکجای شکله
![]()
گیرم که باخته ام
در حال حاضر 132 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 132 مهمان)