بهنام جان به نظرم او رشته ها(كه نوشتي تار) تارچه هستن،بعد كليه رشته ها(كه مجموع تارچه ها هستن) تار رو تشكيل مي دن!!اوناييم كه نوشتي تارچه پروتئين هاي انقباضي(اكتين و ميوزين)هستند
ویرایش توسط satar98 : 29 آبان 1395 در ساعت 16:52
داداچ اونی که نوشتی میون میوفیبریله..
Sent from my Motorola MotoZforce 64 using Tapatalk
Look, if you had one shot
and one opportunity
To seize everything you ever wanted
in one moment
?Would you capture it
..or just let it slip
سلام
یه سوال فصل هورمون
کورتیزول مستقیما روی گلیکوژن تاثیرمیزاره و قندخون رو زیلد میکنه یا ترشح گلوکاگون رو زیادمیکنه و قندخون زیادمیشه؟
واینکه دیابت حجم ادرار رو افزایش میده،این افزایش ادارار ب خاطر کاهش هورمون ضد ادراریه؟یا نه افزایش ادرار باعث افزایش این میشه؟
دیگه اینکه اثر کورتیزول و الدوسترون روی حجم ادرار چجوریه و چرا؟
مرسی
ویرایش توسط هیاهو : 30 آبان 1395 در ساعت 10:05
١)كورتيزول با جلوگيري از مصرف گلوكز براي توليد انرژي و با مصرف پروتئين و...براي توليد انرژي موجب افزايش گلوكز بدن مي شود(شما ي ماده اي مصرف نكن و هرچقدر از اون ماده بهت رسيد و مصرف نكن بزارش رو قبليا خوب زياد مي شه ديگه!!) و به هورمون گلوكاگون ربطي ندارد!!
٢)چون همراه با گلوكز بايد آب زيادي دفع بشه بنابراين حجم ادرار افزايش پيدا مي كنه هورمون ضد اداريم ترشح مي شه ولي خب زورش نمي رسه مقدار آب اضافي بازجذب كنه!!
٣)هورمون آلدسترون با بازجذب سديم باعث غليظ شدن خون مي شود بنابراين بازجذب آب از كليه افزايش پيدا كرده وحجم ادرار كم و ادرار غليظ مي شود!!هورمون كورتيزول سرش اختلاف يه سريا مي گن حجم ادرار كم مي كنه(iq)ويه سريا مي گن حجم ادرار زياد مي كنه(فاگو زيست)،چون مي گن كورتيزول پروتئين مي شكونه پس فشار اسمزي كم مي كنه و فشار تراوشي زياد پس حجم ادرار زياد مي شه ولي اينكه كورتيزول چه جوري باعث كاهش حجم ادرار مي شه رو جايي بهش اشاره نشده يا من نديدم!!تازه هورمون اپي نفرين و نوراپي نفرينم باعث كاهش حجم ادرار مي شه كه بازم دليل نا مشخص داره!!و خودم اين برام سوال كه اعصاب سمپاتيك باعث كاهش ادار مي شه يا بي تأثير ويا با تأثير بر اسفنگتر داخلي مثانه باعث كاهش دفع ادار مي شه؟؟لطفا كسي مي دونه جواب بده!!بهنام كجايي!!دقيقا كجايي!!
ویرایش توسط satar98 : 30 آبان 1395 در ساعت 13:32
اشتباه علمی نبود که !!
ببینید شما در سطح دبیرستان اصلا در مورد فیبریل عضلانی و آندومیوزیوم و....... نمیخونید .
خب این شکلی که دوستمون گذاشته بود دقیقا فاسیکول و آندومیوزیوم رو داشت نشون میداد . منم گفتم که خب شما اینو که نخوندین پس همون بگم میوفیبریل که نه سیخ بسوزه و نه کباب .
که متاسفانه شکل دوستمون این نکته رو رعایت کرده بود و حرف من اشتباه دراومد .
به هرحال منم نه پیامبرم و نه امام که بخوام معصوم از اشتباه باشم ؛ اما اگه اشتباه بکنم ، میگم که اشکال از من بوده و پوزش هم میخوام . باور کنید که اگه توجیح علمی میکردم ، عمرا کسی میفهمید پس همون گفتم که اشتباه از منه و شما رو راحت کنم .
الان دقیقا عکسش رو میذارم که متوجه داستان بشید :
اینم یه عکس از کلاس خودم (المپیاد)که یه خورده داغونه اما بدرد بخور :
![]()
سلام
آیا جمله های زیر درستن؟
1-خزانه ژنی همون ژنوم هست ولی برای گونه ای که در یک مکان و یک زمان در حال زندگیه
2-کراسینگ اور و ایجاد تنوع بدلیل آمیزش ناهمسان پسندانه نوعی نوترکیبیه
3-هیچ جانور آبزی اوریک اسید و هیچ جانور آبزی آمونیاک دفع نمیکنه
4-از بین پستانداران انسان و بعضی پستانداران دیگه هم اوره و هم اوریک اسید دفع میکنن
5-لوله ادراری فقط شامل نفرون هست و شامل لوله جمع کننده ادرار نمیشه
ممنون
چون پتیالین از غدد دهان ترشح میشه ، و همراه غذا بلع میشه ، میشه گفت تو معده آنزیم آمیلاز وجود داره؟
چون آمیلاز از دیوارهٔ معدخ ترشح نمیشه ، و یه جاهایی گفته معده فاقد آنزیم آمیلاز هست
Sent from my Motorola MotoZforce 64 using Tapatalk
Look, if you had one shot
and one opportunity
To seize everything you ever wanted
in one moment
?Would you capture it
..or just let it slip
1- خزانه ژنی مربوط به سلول های زایشی هست اما ژنوم ، محتوای ژنی یک سلول سوماتیک یا یک گامت باید باشه
اگر از گامت بگذریم که تعریف بالا رو غلط میکنه !!!
خزانه ژنی مجموع الل های یک سلول(زایشی ) در یک جمعیت هست
در صورتی که ژنوم میشه محتوای ژنی یه سلول در یک گونه(توانایی آمیزش و ایجاد فرزندان زیستا و زایا ) !
حالا برمیگرده به تعریف جمعیت :
جمعيت، به افرادي از يك گونه گفته ميشود كه در زمان مشخص همگي در يك ناحيهي جغرافيايي زندگي ميكنند و با يكديگر آميزش دارند .
پس در کل جمله درسته !
2-درسته چون در هر دوحالت گامت های جدیدی نسبت به والدی داره ایجاد میشه ( البته چون گفتی کراس ، منم جاندار رو دیپلوئید گرفتم !!!)
3- در کتاب نیومده پس شما بگیر نه (وال ، اوریک اسید هم میتونه دفع کنه ). نه هیچ جانداری ( که حداقل من میدونم ) نیست که در خشکی زندگی کنه و آمونیاک دفع کنه . البته خرچنگ ها و خر خاکی که در خشکی هم میان ، آمونیاک دفع میکنند اما نمیشه گفت که خشکی زی هستند !!!!
البته بی مهر های کوچک که کتاب آورده ، اگه در خشکی باشند اوریک اسید و اگر در آب باشند آمونیاک دفع میکنند .
4- انسانش که آره اما سایر پستاندران رو کتاب نگفته !! (اما درستش اینه که بله ! به قول کتاب ، زیستگاه جانداران ، نوع ماده ی دفعی رو تعیین میکند )
5-غلطه . لوله ادراری همون نفرونه پس شامل که دیگه بهش نمیگن .
اما لوله جمع کننده ادرار ، جزو نفرون نیست !
در حال حاضر 15 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 15 مهمان)