تبارزایشی1. توی درخت تبارزایشی کاملترین جاندار مبنای مقایسه هست مثل گوریل که توی کتاب هست .2.در درخت تبارزایشی هر چه زول شاخه ها بلندتر و از جاندار مبنا دور تر باشه تفاوتش با جاندار مبنا بیشتر هست مثلا توی شکل کتاب طول شاخه ی مرغ نسبت به موش بلندتر هست پس تفاوت اون نسبت به موش با مبنای مقایه که همون گوریل هست بیشتره .اگه بازم سوالی داری بپرس .
4. اره سه نوعش میتونن
5 . خیلی هم بستگی داره وقتی میگه اندام حرکتی ممکنه اون اندام توی یه جاندار مهره دار مثل مار به وستیجیال تبدیل شده باشه پس باید نام جاندار هم بنویسه
6. اینو نمیدونم ولی فکر نکنم چون اگه یکی بود کتاب براش یه تعریف میگفت و اون رو زیر مجموعه اش قرار میداد
9 . وجود داره ولی تو کتاب نیاورده پس ما هم میگیم وجود نداره البته به نظر طراح بستگی داره شاید بگه که چون خزندگان از دوزیستان مشتق شدن پس باید وجود داشته باشه .
4 . کل شون نه چون توی شکل کتاب سهره ی حشره خوار هم جز سهره های گالاکاپوس کشیده جز اون پایینی که مال امریکای جنوبی هست .5. روهم گفتم که شک دارم درست نمیدونم 9 . این به من بستگی نداره که چی بگم به نظر طراح بستگی داره بعضی هاشون میگن وجود نداره بعضی هاشون میگن وجود داره ولی اکثریت میگن وجود نداره .
4. زیست Iq بعضی جاهاش اشتباهات بدی کرده حالا نمیدونم یه من غلط میگ یا اون اخه من دارم با استناد با شکل کتاب میگم چون کلا طول روده گیاه خوار از گوشت خوار بزرگتره مگر این که همه چیز خوار باشه که توي کتاب فقط گفته حشره البته از اندازه منقار هم میشه فهمید که فقط گوشت خوار هست
9. دوزیست با خزنده
تا جايي كه متوجه شدم از رد و بدل پيام هاي شما ها ، بحث روي ٤ و ٥و ٦ و ٩ هست .
٤-من نميدونم اين رو كجاي كتاب نوشته اما اصلا آيا توجهي به سهره ي بزرگ زميني يا به قول تو به اون حشره خوار توجهي نشده ؟!!
در ضمن نياي مشترك همه ي اين سهره ها هم گوشتخوار بوده . در زير تصوير هم به وجود تفاوت در مواد غذايي اشاره شده!
بدون شك عبارت iq بوده
٥ و ٦ : با سوالاتت فهميدم كه درك درستي از اين دو مفهوم نداري !!
ببين اولا بايد بدوني كه " همولوگ" يعني شبيه بودن و در نتيجه قياس بين دو شئ يا ... است .
اندام حركتي در مهره داران همولوگ چي محسوب ميشه ؟؟
مثلا من ميگم كه آيا پرايد شبيه هست ؟خب تو بهم ميگي مگه ديوانه شدي ! شبيه چي هست آخه !؟؟
اونوقت من ميگم پرايد آيا شبيه فرقونه ! و بعد تو ميگي مثلا آره !
الان پس فهميدي همولوگ چييه ؟؟!!
٩- اولين مهره دارتخم گزار در خشكي ، خزندگان بودند !!
خط كتاب در ص ٦٤ ميگه : دوزيستان امروزي هنوز هم در آب تخم كزاري ميكنند .
پس احتمالا بازم آي كيو گند زده !
اما يه نكته وجود داره كه بعيد ميدونم كتاب هاي تست روي اون مانور بدند .
بسياري از دوزيستان لقاح خارجي دارند !!
اين خط كتاب در ص ٦٤ مربوط به اونايي هست كه لقاح خارجي دارند !
حد واسط هم كه معلومه اصلا چي هست .
...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ
ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
challenge me if you can
...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ
ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
challenge me if you can
در حال حاضر 146 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 146 مهمان)