ویرایش توسط mrmm1376 : 25 شهریور 1395 در ساعت 12:52
پاسخ:
تایید 1:در پروکاریوت ها در مرحله آخر رونویسی mRNA میتوان همزمان ترجمه آن را نیز شاهد بود.
تایید 2:ATP نوکلوتیدی با قند ریبوز است که پیش ماده آنزیم های RNA پلیمراز قرار میگیرد که این آنزیم ها میتوانند به توالی غیرقابل رونویسی مانند راه انداز متصل شوند.
رد 3:در سلولهای یوکاریوتی پروتیین های هیستونی فقط در DNA ی هسته ای فشردگی ایجاد میکند و فشردگی در DNA ی کلروپلاست و میتوکندری بوسیله پروتیین های دیگر صورت میگیرد.
رد 4:در زنبورهای عسل که فاقد کرموزوم جنسی هستند یکسان بودن ژنوم جنس نر و ماده به یکسان بودن انواع ژن های کروموزوم های اتوزوم مربوط است.
کدام گزینه به درستی عبارت زیر را تکمیل میکند؟
"در کلیه انسان هر گاه ...... "
الف)سرخرگ آوران تنگ گردد شیب نمودار فشار تراوشی در طول مویرگ افزایش میابد.
ب)میزان تراوش یک ماده بیش از دفع آن باشد این ماده نمی تواند علت اثر هورمون های بخش قشری فوق کلیه بر کلیه باشد.
ج)میزان تنگی سرخرگ آوران تغییر نکند میتوان گفت تغییرات فشار تراوشی در سمت سرخرگی بیش از سمت سیاهرگی نخستین شبکه مویرگی است.
د)میزان تراوش یک ماده کمتر از دفع آن باشد ، این ماده میتواند جزو موادی باشد که باعث اختلال در فعالیت واکنش دهنده های زیستی می گردد.
بطور معمول در جانوران هر گیرنده............ .
1)حسی ، پیام های عصبی را به سمت دستگاه عصبی مرکزی هدایت می کند
2)امواج الکترومغناطیس ، در مجاورت نور های مرئی قرار می گیرد
3)حسی در ساده ترین نوع چشم ، شدت و جهت نور را تعین می کند
4)بینایی در حشرات ، در حظور امواج فرابنفش تحریک می شود .
بچه ها نظرتون چییه؟
من فکرکنم 3 هست
@alireza7516
@ParsaYousefi
@hamed70t
<p>
هر چهار گزینه غلطه اما با چشم پوشی، گزینه 3 صحیحه رد 1)گیرنده های درد در همه جانوران مانند هیدر وجود دارد در حالی که تقسیم بندی مرکزی و محیطی برای هیدر وجود ندارد. رد 2)در مورد گیرنده های دمایی پوست یا گیرنده های فروسرخ مار زنگی صدق نمی کنه. رد 3)در ساده ترین چشم جانوری علاوه بر گیرنده بینایی،گیرنده های دیگری مانند درد نیز وجود دارد که گیرنده درد شدت و جهت نور را تعیین نمی کند. رد 4)تحریک گیرنده های بینایی توسط فرابنفش در بعضی جانوران مانند زنبور عسل وجود داره.</p>
ویرایش توسط alireza7516 : 26 شهریور 1395 در ساعت 00:26
پاسخ تشریحی:رد الف)تنگی سرخرگ آوران کاهش تراوش،فشار تراوشی و کاهش شیب ننمودار فشار تراوشی در طول مویرگ را به دنبال دارد.رد ب)اگر میزان تراوش یک ماده بیش از دفع آن باشد پس مقداری از آن باز جذب شده است و یک از این مواد NaCl است که هورمون آلدوسترون از قشر فوق کلیه برای افزایش بازجذب سدیم بر کلیه اثر میگذارد.رد ج)گلومرول که نخستین شبکه مویرگی است بین دو سرخرگ قرار دارد و لفظ سمت سیاهرگی مویرگ برای آن بکار برده نمی شود.تایید د)اگر میزان تراوش یک ماده کمتر از میزان دفع آن باشد پس علاوه بر تراوش ترشح نیز داشته است که سموم از جمله موادی هستند که در کلیه ترشح دارند و با توجه به فصل 1 زیست 1 سمومی مانند سیانید و ارسنیک جایگاه فعال آنزیم ها را اشغال میکنند.منبع:کانال تلگرام اولترا زیستID:@UltraZist
37.باتوجه به شکل ساختمتن چشم مرکب (ص74زیس3) میشه گفت هر واحد مستقل بینایی 2سلول گیرنده نور دارد؟
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
در حال حاضر 125 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 125 مهمان)