دربهسازی گیاهان روش هم جوشی ازهورمون های گیاهی استفاده نمیشه؟؟؟پس چطوری یه سلول به گیاه بالغ تبدیل میشه
دربهسازی گیاهان روش هم جوشی ازهورمون های گیاهی استفاده نمیشه؟؟؟پس چطوری یه سلول به گیاه بالغ تبدیل میشه
جانم از آتشفشان ها گذر مي کند
با خويشتن در جنگم
از خود عبور مي کنم
تو آن سوي من ايستاده اي
و لبخند مي زني
و لبخند تو آن قدر بها دارد
که به خاطرش از آتش بگذرم
من طلا خواهم شد
مي دانم .

There is enough light for one who wants to see
انقباض پیلور ارتباطی با انسداد مجرای لوزالمعده ندارد.
چینهدان مرغ برخلاف معده انسان، محل نرم شدن و ذخیره موقتی غذا است.
فک کنم غلط باشن
ویرایش توسط amins : 16 آبان 1395 در ساعت 22:54
تو ازمون ازمایشی باید فک کتنیم طراح به چی فکر میکنه حداقل باید لغت فقط رو برای عبارت مرغه میزاشت که استاندارد تر باشه
در مورد اول خودم که این گزینه رو دیدم به نظر انسداد پانکراس ورود لیپاز رو قطع میکنه بنابراین حجم کیموس بخاطر عدم تجزیه چربی کیموس مدت بیشتری تو دوازدهه میمونه بنابراین مانع تخلیه معده و منقبض موندن پیلور میشه
من همچین استدلالی کردم
اگر پیام رو قشنگ تر میخوندی گفتم که ورود لیپاز رو قطع میکنه نه ساختن لیپاز
بعد من جایی ندیدم تو کتاب که بگه انزیم های ساخته شده توسط چندین مجرا وارد روده باریک میشوند
اصن این سوالو یجور دیگ میپرسم: به نظر شما اگر لیپاز نیاد تو دوازدهه، کیموس که تو معده هست زودتر به دوازدهه تخلیه میشه یا دیرتر؟
من دارم از روی این شکل حرف میزنم
این چیزی که تو نظر من اینه
من منظورم اینه که بیایی یه همچین رفتاری با شکل داشته باشی و مجرای پانکراس رو ببندی
میگم که بر اساس این شکل انزیم های پانکراس توسط یه مجرا وارد دوازده میشن و جایی هم نگفته که چندتا هستن... امیدوارم منظ.رمو گرفته باشی
سلام به همه
بدون مقدمه----> سوال :
صفحه چهل و سه کتاب زیست شناسی سال سوم نوشته شده:
نخاع مرکز "برخی" از انعکاس های بدن است.
بعد میریم سه صفحه جلوتر
انعکاس ها بسیار سریعند زیرا در انجام آنها "اغلب" نخاع و دستگاه عصبی محیطی درگیرند.
من گیج شدم... بالاخره برخی یا اغلب؟ یا هیچکدام؟![]()
پ.ن: کتابم یه سال عقبه![]()
در حال حاضر 82 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 82 مهمان)