X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 950 از 1912 نخستنخست ... 8509409499509519601050 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 14,236 به 14,250 از 28680
    1. Top | #14236
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ParsaYousefi نمایش پست ها
      سلام بهنام جان ،

والا داداش خودتم بهتر میدونی که از ترکیب اووم از یه گوسفند با یه سلول پستانی بود که اونم ماده بود ، هسته اووم خارج میشه و... و ادغام صورت گرفت ، ینی سیتو پلاسم هر دو با هم ترکیب شد ، در نتیجه به نظرم میشه برداشت کرد که ژنوم سیتو پلاسمی ترکیبی از هر 2 والد هست ، هر دو ماده بودند .

اگه مورد نقضی داره حرفم بوگو اینجا .
      پارسا جان یه نکته ای هست که ما در سطح المپیاد بهش میگفتیم تبادل ژنوم در اشتقاق گونه ها .
      یعنی اینکه ژنوم میتوکندری سلول زیگوتی که من ازش به وجود اومدم و در نهایت پیکر من رو ساخته با تمامی سلولهای من یکسانه اما با میتوکندری سلول های شما متفاوته . که خب این بسط داده میشد به تمامی جانداران یوکاریوتی .
      حالا سوال من اینه که در سطح کنکور هم باید این مسئله رو رعایت کرد ؟؟
      یعنی اینکه بگم گوسفند دالی چون یه میتوکندری از تخمک اون صورت سفید و یه میتوکندری از اون صورت سیاه گرفته ، حالا دو تا ژنوم ( محتواب ژنتیکی یا نوع ژنتیک ) داره ؟؟؟ ( در اصل باید اینگونه باشه اما ینظرت در کنکور . آزمون ها رعایت میکنند ؟

2. Top | #14237
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      پارسا جان یه نکته ای هست که ما در سطح المپیاد بهش میگفتیم تبادل ژنوم در اشتقاق گونه ها .
      یعنی اینکه ژنوم میتوکندری سلول زیگوتی که من ازش به وجود اومدم و در نهایت پیکر من رو ساخته با تمامی سلولهای من یکسانه اما با میتوکندری سلول های شما متفاوته . که خب این بسط داده میشد به تمامی جانداران یوکاریوتی .
      حالا سوال من اینه که در سطح کنکور هم باید این مسئله رو رعایت کرد ؟؟
      یعنی اینکه بگم گوسفند دالی چون یه میتوکندری از تخمک اون صورت سفید و یه میتوکندری از اون صورت سیاه گرفته ، حالا دو تا ژنوم ( محتواب ژنتیکی یا نوع ژنتیک ) داره ؟؟؟ ( در اصل باید اینگونه باشه اما ینظرت در کنکور . آزمون ها رعایت میکنند ؟
      چ نکته جالبی نشنیده بودم ، ینی هم جوشی سلول a با سلول b میتوکندریارو 2 نوع میکنه ، همون برداشتی که من پست بالا کردم ؟ ، اخه این در مورد بین گونه ای نیست بهنام ؟ یا درون گونه هم شامله ؟

تا الان داداش ندادن از این بخش به این صورت ولی ممکنه طراح در نظر نگیره ممکنه میتوکندریاشو بشمرن تو قلمچی انتگرالشو بخوان

3. Top | #14238
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      چ نکته جالبی نشنیده بودم ، ینی هم جوشی سلول a با سلول b میتوکندریارو 2 نوع میکنه ، همون برداشتی که من پست بالا کردم ؟ ، اخه این در مورد بین گونه ای نیست بهنام ؟ یا درون گونه هم شامله ؟

تا الان داداش ندادن از این بخش به این صورت ولی ممکنه طراح در نظر نگیره ممکنه میتوکندریاشو بشمرن تو قلمچی انتگرالشو بخوان
      آره داش . این بین گونه ای هست . یعنی امکان داره میتومنری ها من و بابام با هم متفاوت باشه اما از نظر ژنتیکی با یه میمون یکسان باشه !!
      کلا یه استادی داشتیم که برای آموزش کتاب سولمون ( جلد 2 و3 ) از تهران اومده بود . نکاتی رو میگفت که خیلی بنظر من خفن بود

اما من فکر کنم اینو قلمچی سوال بده . اخه اون آشغالی که میاد تعداد نوکلئوتید های بازو های tRNA رو سوال میده ، اینو سوال نمیده ؟!!!!!!!

4. Top | #14239
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان زحمت کش!
      اقا ی دودستگی بین الگو و iq یافتم!دارم دیووانه میشم!یکی کمک کنه
      تو الگو گفته شده ک هنگام پایان موج T ینی شروع استراحت عمومی قلب بطن ها کمترین فشار رو دارن ک این واقعا درسته و با عقلم جور در میاد!اما تو iq گفته شده ب هنگام موج p بطن ها کمترین فشار رو دارن!!!!!!!!!!
      خداوکیلی این گفته iq درست نیست!تا موج p مقداری خون ب درون بطن اومده در نتیجه فشارش بطن ها میره بالا!!نظرتونو بگید لطفا!حامد تو بگو ک خیلی از iq اطمینان داری!!!

5. Top | #14240
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      درود ببخشید سوالی داشتم که در کدام یک از این دو مورد اندازه شبکه آندوپلاسمی زبر کوچک تر هست؟ در لنفوسیت تی یا در سلول های سازنده پروتئین مکمل؟

6. Top | #14241
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط khParya نمایش پست ها
      درود ببخشید سوالی داشتم که در کدام یک از این دو مورد اندازه شبکه آندوپلاسمی زبر کوچک تر هست؟ در لنفوسیت تی یا در سلول های سازنده پروتئین مکمل؟
      تو سلول های سازنده پروتئین مکمل (بصورت تقریبی) چون این سلول ها بافت هایی هستن که کار فرعیشون ساخت پروتئین مکمل هست (جز ماکروفاژ) ولی لنفوسیت های t کشنده برای تولید پروتئین پرفورین اختصاصی شدن

7. Top | #14242
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط †Muhammad† نمایش پست ها
      سلام دوستان زحمت کش!
      تو الگو گفته شده ک هنگام پایان موج T ینی شروع استراحت عمومی قلب بطن ها کمترین فشار رو دارن ک این واقعا درسته و با عقلم جور در میاد!اما تو iq گفته شده ب هنگام موج p بطن ها کمترین فشار رو دارن!!!!!!!!!!
      خداوکیلی این گفته iq درست نیست!تا موج p مقداری خون ب درون بطن اومده در نتیجه فشارش بطن ها میره بالا!!نظرتونو بگید لطفا!حامد تو بگو ک خیلی از iq اطمینان داری!!!
      جفتشون درستن ، از موج t تا انتهای موج p استراحت بطن هاست

8. Top | #14243
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام...این نکته و استدلال مولف به نظرتون درسته؟ نکته=جهش در سلولهای پیکیری میتواند به زاده ها منتقل شود استدلال=در هیدر یا سایر جانداران با تولید مثل جنسی این حالت امکانپذیر است... نکتش که کاملا خلاف جمله ای هست که داخل صفحه 25 پیش نوشته شده.... که جهش در سلولهای بدنی فقط خود فرد را متاثر میکند....یا من اشتباه میکنم؟
      لب لعلش چو مرا جان عزیز است
      عمری بود آن لحظه که جان را به لب آرم

9. Top | #14244
      کاربر انجمن

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط †Muhammad† نمایش پست ها
      سلام دوستان زحمت کش!
      مطمعنا غلطه گفته ای کیو چون موقع موجpسیستول دهلیز هستش و خون داره وارد بطن میشه و اینجوری دیگه نمیشه گفت کمترین فشار

10. Top | #14245
      کاربر انجمن

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Monsieur Ali نمایش پست ها
      سلام...این نکته و استدلال مولف به نظرتون درسته؟ نکته=جهش در سلولهای پیکیری میتواند به زاده ها منتقل شود استدلال=در هیدر یا سایر جانداران با تولید مثل جنسی این حالت امکانپذیر است... نکتش که کاملا خلاف جمله ای هست که داخل صفحه 25 پیش نوشته شده.... که جهش در سلولهای بدنی فقط خود فرد را متاثر میکند....یا من اشتباه میکنم؟
      الان کتاب دستم نیست اما متن کتاب این بود فک کنم
      جهش در سلول جنسی امکان انتقال هست اما پیکری نیست
      با همین جمله همه چی باید مشخص باشه دیگه شما مبنا رو کتاب درسی بگیر خودتو درگیر بقیه کتابها نکن

11. Top | #14246
      کاربر انجمن

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      شما گفتین یون یک مولکوله این ینی چی ؟

یون مولکول هست ؟ به پیام های قبلیتون نگاه کنید ، و این که اون قضیه هیچ جای ابهامی هم نداره پارسال هم اونقدر شفاف بود که اصلا روش بحث نشد !

موفق باشید .
      من کلا مولکول رو منظورم بود حالا جور دیگه ای منظورو رسوندم عذر میخوام

12. Top | #14247
      کاربر انجمن

Halam-Bade
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط behnam10alipour نمایش پست ها
      آره داش . این بین گونه ای هست . یعنی امکان داره میتومنری ها من و بابام با هم متفاوت باشه اما از نظر ژنتیکی با یه میمون یکسان باشه !!
      کلا یه استادی داشتیم که برای آموزش کتاب سولمون ( جلد 2 و3 ) از تهران اومده بود . نکاتی رو میگفت که خیلی بنظر من خفن بود

اما من فکر کنم اینو قلمچی سوال بده . اخه اون آشغالی که میاد تعداد نوکلئوتید های بازو های tRNA رو سوال میده ، اینو سوال نمیده ؟!!!!!!!
      واقعا اون تعداد نوکلئوتید بازوها خیلی چییییز بود

13. Top | #14248
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Monsieur Ali نمایش پست ها
      نقل قول نوشته اصلی توسط Yasin04 نمایش پست ها
      الان کتاب دستم نیست اما متن کتاب این بود فک کنم
      جهش در سلول جنسی امکان انتقال هست اما پیکری نیست
      با همین جمله همه چی باید مشخص باشه دیگه شما مبنا رو کتاب درسی بگیر خودتو درگیر بقیه کتابها نکن
      سلام . متاسفانه این خط کتاب فقط جانوران دارای تولید مثل جنسی رو در نظ گرفته .
      نکته ی درست :
      در هیدر ( وهر جاندار دارای تولید مثل غیر جنسی ) چون تولید مثل غیر جنسی داریم ** هر گونه جهش در سلول های پیکری ، به نسل بعد منتقل میشه .

14. Top | #14249
      کاربر اخراجی

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام دوستان
      چندتا سوال داشتم

1- این جمله که بگیم منشا تاژک پروکاریوتی از غشای سلول پروکاریوتی هست در سطح کنکور درسته یا غلط ؟
      2- بافت داخل مجاری تنفسی استوانه ای چندلایه مژکدار هست یا استونه ای تک لایه مژکدار ؟ یا اصلا نیاز نیست که بدونیم استوانه ای چندلایه هست ؟
      3- رنگ امیزی ساده و مضاعف رو که در انتهای فصل 3 کتاب دوم آورده شده باید بلد باشیم ؟ آخه تو کتاب الگو درموردش تو درسنامش توضیح داده
      - این جمله یعنی چی ؟ " پروتیین های سراسری دارای دو بخش آبدوست و یک بخش آب گریز است "

سپاس

15. Top | #14250
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed70t نمایش پست ها
      جفتشون درستن ، از موج t تا انتهای موج p استراحت بطن هاست
      خب برادر بر منکرش لعنت ک موقع استراحت بطن هاست!من ک منکر این نیستم!اما وقتی خون وارد حفره ای از قلب شه مثل زمان انقباض اون حفره فشار درون حفره میره بالا!از شروع استراحت عمومی خون داره وارد بطن میشه و ب تدریج فشار بطن میره بالا!چطور استدلال کردی ک در هر دوحالت فشار بطن مینیممه؟؟؟!!!
      استاد بهمن شما هم زیاد از iq میگی!بیا این مشکل منو حل کن.

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن