Der Himmel soll warten
آیا به نظر شما در حیطه کتاب درسی و کنکور، پیش ماده x جزء محیط حداقله؟ سوال کنکوری بوده که به این سوال من جواب بده؟
Der Himmel soll warten
دوست عزیز
من هر سوالی که می پرسم، فقط منظور کتاب درسیو می پرسم. الان سوال کنکور بیاد، شما خودت قرار باشه جواب بدی چی در نظر میگیری.
با توجه به متن کتاب و تعریف حداقل، دانش آموز بیچاره یا باید تصور کنه یکی از اون انواع نمک هاست، یا بیوتینه یا آبه یا شکره! غیر از این حالتی هم هست برا توجیهش؟
در حیطه کتاب درسی و کنکور جزء محیط کشت حداقله یا نه؟
ضمنا ممنون بابت جواب
Der Himmel soll warten
خیلی خیلی خارج از کتابه مسیرش اینطوریه :
آرژنین (تحت تاثیر آرژیناز) تبدیل میشه به اورنی تین ، اورنی تین در اثر ترانس آمیناسیون تبدیل میشه به گلوتامات - گاما - سمی آلدهید ، این اسم طویل هم تبدیل میشه به اسید آمینه های گلوکوژنیک !
هیچی نفهمیدم ازش هیچی نفهمیدید ازش بیخیال![]()
باشه داش .
حالا که هستی این سوال رو در ماز مطرح شده که خودم یه خورده گیج شدم :
1-تو فصل ۷سال سوم قسمت متافاز۲ این جمله نوشته:
(در این مرحله کروموزوم ها که هنوز دو کروماتیدی هستند، در سطح استوایی سلول ردیف می شوند
و از طریق سانترومرهای خود به رشته های دوک متصل می شوند)
برخلاف متافاز ۱ که نوشته:
(در این مرحله تتراد ها به وسیله رشته های دوک در سطح استوایی سلول ردیف می شوند)
آیا در متافاز۲ بر اساس متن ردیف شدن کروموزوم ها در سطح استوایی قبل از اتصال سانترومرشان به رشته های دوک است
به عبارتی رشته های دوک بعد از ردیف شدن به سانترومر ها متصل می شوند؟
2-کتاب فاگوزیست دوم تو ص 147 میگه :"انتشار ساده و اسمز به زنده بودن سلول بستگی ندارد."به نظرتون این جمله اشتباه نیست؟
چون ما میدونیم که برای اتشار ساده و اسمز به غشا نیاز داریم......و از طرفی هم اگر سلول غشا نداشته باشه که مرده اس و در اینصورت نمیتونه این دو تا عمل رو انجام بده.
تو مرحله ی دیاکینز پروفاز میوز ۱ دیپلوزوم ها کاملا از هم دور میشن بعد کروموزوم های تتراد تو خط متافازی مستقر میشن ، در مورد میوز ۲ هم همینطوریه ، اول ردیف میشن بعد به دوک متصل میشن.
نه درسته ، در مورد هر غشای نیمه تراوا اسمز و فشار اسمزی صادقه احتیاجی به زنده بودنش نیست ، مثال خود کتاب که هست
دوستان یه سوال ، تو شکل ۱-۹ زیست شناسی دوم دبیرستان پیوند بین اسید چرب و گلیسرول رو با این فرض کشیده که اسید چرب oh میده و گلیسرول h ; این غلط نیست ؟ چون به گفته ی منابع و همینطور کتاب خیلی سبز (ص ۲۴ ، بخش اسید های چرب ) ، اسید چرب تشکیل - coo میده ، کتاب فاگوزیست هم به این موضوع اشاره کرده و نوشته اسید چرب h و گلیسرول oh میدن ( برعکس کتاب) ، حالا کدومش درسته؟ ( من خودم نظرم به اینکه حرف خ سبز و فاگو درست باشه و کتاب درسی اشتباه کرده باشه)
در حال حاضر 88 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 88 مهمان)