X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 780 از 1912 نخستنخست ... 680770779780781790880 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 11,686 به 11,700 از 28680
    1. Top | #11686
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      ميزان هورمونهاي جنسي در چرخه‌ي قاعدگي هيچوقت به صفر ميرسه عایا؟؟

2. Top | #11687
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      سلام دوستان خسته نباشید .

دوستان در مولکول چربی سیر نشده در قسمت اسید چربش امکان داره بجای پیوند 2 گانه ، پیوند سه گانه هم باشه !؟ یا فقط پیوند 2 گانه میتونه وجود داشته باشه ؟!

متن کتاب جوریه که اشاره به شکل کرده و گفته بین 2 تا اتم کربن پیوند 2 گانه میبینید ! به این مولکول ها میگن سیر نشده ! بعدش اومده گفته مولکول های سیر نشده به مولکولی میگن که در ساختار خود حداقل دارای پیوند دو یا سه گانه میباشد !

ولی متاسفانه حرفی از اینکه میتونه در اسید چرب هم پیوند 3 گانه باشه یا خیر ، نگفته !

ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره جواب بده
      ویرایش توسط Hossein.A : 25 خرداد 1395 در ساعت 16:27

3. Top | #11688
      کاربر نیمه فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Hossein.A نمایش پست ها

دوستان در مولکول چربی سیر نشده در قسمت اسید چربش امکان داره بجای پیوند 2 گانه ، پیوند سه گانه هم باشه !؟ یا فقط پیوند 2 گانه میتونه وجود داشته باشه ؟!

متن کتاب جوریه که اشاره به شکل کرده و گفته بین 2 تا اتم کربن پیوند 2 گانه میبینید ! به این مولکول ها میگن سیر نشده ! بعدش اومده گفته مولکول های سیر نشده به مولکولی میگن که در ساختار خود حداقل دارای پیوند دو یا سه گانه میباشد !

ولی متاسفانه حرفی از اینکه میتونه در اسید چرب هم پیوند 3 گانه باشه یا خیر ، نگفته !

اصلا معنیه سیر نشده یعنی 2 یا 3 گانه داشته باشه که به عنوان مونومر برای سایر ترکیبات استفاده میشه

4. Top | #11689
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط m.jafari1990 نمایش پست ها
      اصلا معنیه سیر نشده یعنی 2 یا 3 گانه داشته باشه که به عنوان مونومر برای سایر ترکیبات استفاده میشه
      پس یعنی شما میگین میتونه پیوند 3 گانه هم به جای دو گانه داشته باشه بین دوتا کربنش ؟!

چون تو یکی از تستهای خیلی سبز این موضوع مثل اینکه نقض میشه . خواستم ببینم خیلی سبز اشتباه کرده یا خیر ! خود سوال رو هم میتونم بزارم با توضیحی که داده

5. Top | #11690
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات

همه اسید های چرب ب واسطه داشتن گروه کربوکسیل پیوند دو گانه دارن . تو گروه کربوکسیل بین c و o پیوند دو گانه ست (شیمی 2 - فصل 5 و شیمی پیش فصل 3 و شکل صفحه 6 زیست 1)
      اگه بحث سر "داشتن پیوند دو گانه" ست که همه دارن (ب خاطر گروه کربوکسیل) . اگه بحث سر اینه که پیوند دو گانه "بین کدوم اتم ها" ست ، در اسید های چرب غیر اشباع بین دو تا کربن (علاوه بر بین اکسیژن و کربن) پیوند دو گانه ست و در اشباع ها ، پیوند دو گانه ای بین اتم های کربن نیست . (اما در همین اشباع ها هم پیوند دو گانه وجود داره بین c و o)
      در مورد سوالتون کلمه " به جای " کلمه درستی نیس . صرف نظر از وجود یا عدم وجود پیوند 3 گانه در اسید چرب ، ما پیوند دو گانه رو تو همه اسید های چرب داریم . اما پیوند 3 گانه رو نه .  شرط وجود پیوند 3 گانه هم این نیس که پیوند دو گانه نداشته باشیم ! (ب خاطر وجود گروه کربوکسیل در همه اسید های چرب)
      پیوند 3 گانه تو یه سری اسید های چرب هست ، تو یه سری اسید های چرب نیست. حالا اینکه کدوم اسید های چرب ؟ بحثش خارج از کتابه .
      امیدوارم جواب سوالتو گرفته باشی داش حسین
      ویرایش توسط Ali TiR : 25 خرداد 1395 در ساعت 18:27

6. Top | #11691
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات

سلام !
      ببین داداش ؛ اینو بجای اینکه تو زیست دنبال جوابش باشی باید تو شیمی دنبالش بگردی !
      کربن 4 ظرفیت داره که توی شکلی که توی کتاب داریم اون قسمتی که شکسته و پیوند دوگانه بین 2 تا کربن هست برای هرکربن 1 پیوند با هیدروژن وجودداره ! حالا اگر همون یدونه هیدروژن های هرکدوم رو هم برداریم میتونیم پیوند سه گانه جاش بزاریم ! کار نشدی هم نیست ! یه شیمیست تو آزمایشگاه قطعا میتونه اینکار رو انجام بده ! + اینکه توی یه اسید چرب ممکنه چندین تا پیوند سیرنشده باشه !
      نام: Screenshot063.jpg نمایش: 30 اندازه: 33.4 کیلو بایت
      در جامعه ای زندگی میکنم
      که بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنند
      و با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند

از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه
      ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 25 خرداد 1395 در ساعت 18:39

7. Top | #11692
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط =TUFAN= نمایش پست ها
      اینو از کجای کتاب میشه فهمید ک تو نزدیک بینی یا دور بینی طول محور دید طبیعی هست ؟
      سلام آبجی ؛
      اول اینکه بهتر نیست همه سوالاتتون رو تو یه پست بفرستین ؟! من توجه کردم شما تو یه زمان کوتاه سوالاتون فرستاده شدن ولی برای هرکدوم یه پست جدا دادین ! حالا میل خودتونه ولی یکم باعث بی نظمی میشه ! مثلا کسی ممکنه باشه قبل از شما سوال پرسیده ولی چون 1 صفحه عقب افتاده سوالش دیده نشه !

دوم اینکه دررابطه با سوالتون ، من فک میکنم مگر اینکه از عینک استفاده بشه وگرنه عکسی که برای نزدیک بین و دوربینی توی ص 64کتاب آورده شده نشون داده که کره چشم در دوربین کوچیکتر از حد طبیعی خودش هست و طبیعتا نوری که قراره به شبکیه و سلول های گیرنده نور برخورد کنه فاصله کمتری رو نسبت به حالت طبیعیش طی میکنه و برای نزدیک بین هم که برعکس این حالت (توضیحش مشابه همین)! پس طولش نباید طبیعی باشه !
      فرض کنید قطر کره چشم یه نفر 10 ثانتی متر یکی دیگه 15 ثانتی متره ! حالا اون فاصله ای که باید طی بشه تا نور به شبکیه بخوره رو حساب کنید اگر عدسی سالم باشه ! حالا اگه عدسی سالم نباشه و میزان انحراف پرتوهای نور هنگام همگرا شدنشون با حالت طبیعی فرق کنه ممکنه بشه طول رو با یه انسان که سالم هست تو یه حالت خاصی هم اندازه فرض کرد ! ولی من اصلا نمیتونم در کنم که طول محور طبیعی باشه !

البته یه نظر دیگه هم دارم
      ؛ اگر نزدیک بینی و دوربینی بخاطر غیرعادی بودن عدسی چشم باشه میشه گفت طول محور تغییر میکنه ولی اگه عدسی سالم باشه و طبیعی باشه ؛ کره چشم ملاک هست و اونی که بالا نوشتم باید بررسی بشه ! در هر صورت طول محور به اندازه کره چشم و عادی یا غیرعادی بودن عدسی بستگی داره !

اما اگر منظورتون همون محور دید چشم باشه که همه محور دیدشون یکسانه به خاطر ویژگی های چشم که فک کنم این دیگه بر میگرده به عضلات چشم و وضعیت عدسی چشم که بازم من احساس میکنم تو دوربینی و نزدیک بینی که به خاطر عدسی غیرعادی باشه ؛ باز ممکنه محور دید فرق کنه با حالت طبیعی !
      در جامعه ای زندگی میکنم

ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 25 خرداد 1395 در ساعت 19:22

8. Top | #11693
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmiR.R-0017 نمایش پست ها

سلام !
      حالا اگر همون یدونه هیدروژن های هرکدوم رو هم برداریم میتونیم پیوند سه گانه جاش بزاریم ! کار نشدی هم نیست ! یه شیمیست تو آزمایشگاه قطعا میتونه اینکار رو انجام بده ! + اینکه توی یه اسید چرب ممکنه چندین تا پیوند سیرنشده باشه !
      نقل قول نوشته اصلی توسط Ali TiR نمایش پست ها
      پیوند 3 گانه تو یه سری اسید های چرب هست ، تو یه سری اسید های چرب نیست. حالا اینکه کدوم اسید های چرب ؟ بحثش خارج از کتابه .
      امیدوارم جواب سوالتو گرفته باشی داش حسین
      دم جففتون گرم . دقیقا منظورم بین 2 تا اتم کربن بود که گفتین هم میتونه 3 گانه باشه هم میتونه 2 گانه !

حالا :
      توی خیلی سبز فصل 1 سال دومش یه سوالی گفته کدوم موارد صحیح است .

بعد تو یه گزینش گفته " یک مولکول چربی سیر نشده در ساختار خود حداقل دارای یک پیوند دوگانه است "

اینو اومده غلط گرفته و در پاسخنامه نوشته حداقل 2 پیوند دو گانه !

در حالی دقیقا شک منم رو همینه که اگه بجای اون دوگانه بین اتمهای کربن یدونه پیوند 3 گانه میتونه بشینه ( یعنی کلا یه سه گانه بین کربن و یدونه 2 گانه بین کربن و اکسیژن ) پس چه لزومی داره حداقل 2 تا پیوند 2 گانه داشته باشه !

اگه هم نظرتون رو اشتباه کردن خیلی سبزه که خب حرفی نیست . چون نظر من هم همینه دقیقا و بخاطر همین اینجا سوال کردم تا ابهامم برطرف بشه .

پ.ن :
      البته من دلیل سوالم بحث الکی نیست و واقعا نمیدونم کنکور هم اینقدر ریز سوال میدن یا این سوالات جزو مباحث کرسی شعر زیست به حساب میاد !!!
      ولی خب سابقه طراحای کنکورم همچین خوب نیست . ادم نمیتونه ریسک کنه .

ویرایش توسط Hossein.A : 25 خرداد 1395 در ساعت 19:27

9. Top | #11694
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات

دم جففتون گرم . دقیقا منظورم بین 2 تا اتم کربن بود که گفتین هم میتونه 3 گانه باشه هم میتونه 2 گانه !

حالا :
      توی خیلی سبز فصل 1 سال دومش یه سوالی گفته کدوم موارد صحیح است .

بعد تو یه گزینش گفته " یک مولکول چربی سیر نشده در ساختار خود حداقل دارای یک پیوند دوگانه است "

اینو اومده غلط گرفته و در پاسخنامه نوشته حداقل 2 پیوند دو گانه !

در حالی دقیقا شک منم رو همینه که اگه بجای اون دوگانه بین اتمهای کربن یدونه پیوند 3 گانه میتونه بشینه ( یعنی کلا یه سه گانه بین کربن و یدونه 2 گانه بین کربن و اکسیژن ) پس چه لزومی داره حداقل 2 تا پیوند 2 گانه داشته باشه !

اگه هم نظرتون رو اشتباه کردن خیلی سبزه که خب حرفی نیست . چون نظر من هم همینه دقیقا و بخاطر همین اینجا سوال کردم تا ابهامم برطرف بشه .

پ.ن :
      البته من دلیل سوالم بحث الکی نیست و واقعا نمیدونم کنکور هم اینقدر ریز سوال میدن یا این سوالات جزو مباحث کرسی شعر زیست به حساب میاد !!!
      ولی خب سابقه طراحای کنکورم همچین خوب نیست . ادم نمیتونه ریسک کنه .

اول یه چیزی نوشتم بعد نظرم عوض شد ! اگر نوشته چربی (با فرض اینکه گفته باشه اون چربی خودش 3 تا اسید چرب داره ! چون بعضی چربی ها اصلا 1 یا دوتا اسید چرب دارن)خب باید میگفت حداقل 3 پیوند دوگانه !(کلا سوال این شکلی از بن مشکل داره از نظر من ! خودت نگاه کن چقدر فرض های مختلف آوردم!)
      ولی اگر گفته در یک رشته اسید چرب یک مولکول چربی اونوقت بازم به نظرم غلط بود جمله سازیش و طرح سوالش ! باید بجای اون که نوشته بود مینوشت دارای حداقل 2 پیوند مضاعف یا پیوند سیرنشده است ! (که پیوند3گانه رو هم شامل بشه )
      نام: Screenshot064.jpg نمایش: 31 اندازه: 28.8 کیلو بایت
      در جامعه ای زندگی میکنم

ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 25 خرداد 1395 در ساعت 19:42

10. Top | #11695
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط AmiR.R-0017 نمایش پست ها

اول یه چیزی نوشتم بعد نظرم عوض شد ! اگر نوشته چربی خب باید میگفت حداقل 3 پیوند دوگانه !
      ...
      دقیقا هم سوال هم متن کتاب کژتابی داره یخورده .

لفظ حداقل رو اورده پس ما باید دنبال حداقل باشیم . حالا 1 2 یا 3 تا اسید چرب هم داشته باشه . ما فرض رو میزاریم حتی روی اینکه فقط یدوهه اسید چربش خم شده ( غیر اشباعه )

حالا الان سوال من دقیقا همین بود به جز اون پیوند دو گانه که بین کربن و اکسیژنه ! ایا یک پیوند سه گانه میتونه بیاد بین دوتا اتم کربن قرار بگیره ! ؟
      اگه جواب مثبت باشه که هر دوی شما دوست عزیز گفتین بله پس حتما حداقل 1 پیوند دوگانه داریم ( بین کربن و اکسیژن ) ( چون داشتن پیوند بین 2 تا کربن میتونه 2 گانه باشه میتونه 3 گانه باشه و مشخص نیست )
      در نتیجه خیلی سبز اشتباه کرده !
      ویرایش توسط Hossein.A : 25 خرداد 1395 در ساعت 19:52

11. Top | #11696
      کاربر باسابقه

Sheytani
      نمایش مشخصات

دقیقا هم سوال هم متن کتاب کژتابی داره یخورده .

لفظ حداقل رو اورده پس ما باید دنبال حداقل باشیم . حالا 1 2 یا 3 تا اسید چرب هم داشته باشه . ما فرض رو میزاریم حتی روی اینکه فقط یدوهه اسید چربش خم شده ( غیر اشباعه )

حالا الان سوال من دقیقا همین بود به جز اون پیوند دو گانه که بین کربن و اکسیژنه ! ایا فقط یک پیوند سه گانه میتونه بیاد بین دوتا اتم کربن قرار بگیره یا نه ! ؟
      اگه جواب مثبت باشه که هر دوی شما دوست عزیز گفتین بله پس حتما حداقل 1 پیوند دوگانه داریم ( بین کربن و اکسیژن ) ( چون داشتن پیوند بین 2 تا کربن میتونه 2 گانه باشه میتونه 3 گانه باشه و مشخص نیست )
      در نتیجه خیلی سبز اشتباه کرده !
      بین 2 تا کربن قطعا فقط یدونه پیوند مضاعف(3 یا 2 گانه) میتونه باشه ! اونی که گفتین مربوط میشه به همون حداقل ! توی یه زنجیره اسید چرب سیرنشده حداقل 2 پیوند مضاعف میتونه وجود داشته باشه ! (حداقل!) یعنی بیشتر از اونم میتونه باشه!
      سوال مشکل داره از نظر من سرتاپای سوال مشکله !
      در جامعه ای زندگی میکنم

12. Top | #11697
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خو قشر خاکستری ک اندام حسی نی ک بخواد گیرنده حسی داشته باشه.ولی نورون حسی بش وارد میشه اما گیرنده حس نداره

13. Top | #11698
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط †Muhammad† نمایش پست ها
      خو قشر خاکستری ک اندام حسی نی ک بخواد گیرنده حسی داشته باشه.ولی نورون حسی بش وارد میشه اما گیرنده حس نداره

راستی
      شما یک تست تالیف کرده بودی میشه جوابش هم بذاری

14. Top | #11699
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اینجا کسی جواب تستارو نمیده؟؟!!عجب!یا مارو ادم حساب نمیکنن؟؟

15. Top | #11700
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط †Muhammad† نمایش پست ها
      اینجا کسی جواب تستارو نمیده؟؟!!عجب!یا مارو ادم حساب نمیکنن؟؟
      داداش نزدیکای کنکوره و هم اینکه ماه رمضونم هست .
      والا قبل عید سوال رو زمین نمیموند

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن