ميزان هورمونهاي جنسي در چرخهي قاعدگي هيچوقت به صفر ميرسه عایا؟؟
سلام دوستان خسته نباشید .
دوستان در مولکول چربی سیر نشده در قسمت اسید چربش امکان داره بجای پیوند 2 گانه ، پیوند سه گانه هم باشه !؟ یا فقط پیوند 2 گانه میتونه وجود داشته باشه ؟!
متن کتاب جوریه که اشاره به شکل کرده و گفته بین 2 تا اتم کربن پیوند 2 گانه میبینید ! به این مولکول ها میگن سیر نشده ! بعدش اومده گفته مولکول های سیر نشده به مولکولی میگن که در ساختار خود حداقل دارای پیوند دو یا سه گانه میباشد !
ولی متاسفانه حرفی از اینکه میتونه در اسید چرب هم پیوند 3 گانه باشه یا خیر ، نگفته !
ممنون میشم اگه کسی اطلاعی داره جواب بده
ویرایش توسط Hossein.A : 25 خرداد 1395 در ساعت 16:27
همه اسید های چرب ب واسطه داشتن گروه کربوکسیل پیوند دو گانه دارن . تو گروه کربوکسیل بین c و o پیوند دو گانه ست (شیمی 2 - فصل 5 و شیمی پیش فصل 3 و شکل صفحه 6 زیست 1)
اگه بحث سر "داشتن پیوند دو گانه" ست که همه دارن (ب خاطر گروه کربوکسیل) . اگه بحث سر اینه که پیوند دو گانه "بین کدوم اتم ها" ست ، در اسید های چرب غیر اشباع بین دو تا کربن (علاوه بر بین اکسیژن و کربن) پیوند دو گانه ست و در اشباع ها ، پیوند دو گانه ای بین اتم های کربن نیست . (اما در همین اشباع ها هم پیوند دو گانه وجود داره بین c و o)
در مورد سوالتون کلمه " به جای " کلمه درستی نیس . صرف نظر از وجود یا عدم وجود پیوند 3 گانه در اسید چرب ، ما پیوند دو گانه رو تو همه اسید های چرب داریم . اما پیوند 3 گانه رو نه . شرط وجود پیوند 3 گانه هم این نیس که پیوند دو گانه نداشته باشیم ! (ب خاطر وجود گروه کربوکسیل در همه اسید های چرب)
پیوند 3 گانه تو یه سری اسید های چرب هست ، تو یه سری اسید های چرب نیست. حالا اینکه کدوم اسید های چرب ؟ بحثش خارج از کتابه .
امیدوارم جواب سوالتو گرفته باشی داش حسین
ویرایش توسط Ali TiR : 25 خرداد 1395 در ساعت 18:27
سلام !
ببین داداش ؛ اینو بجای اینکه تو زیست دنبال جوابش باشی باید تو شیمی دنبالش بگردی !
کربن 4 ظرفیت داره که توی شکلی که توی کتاب داریم اون قسمتی که شکسته و پیوند دوگانه بین 2 تا کربن هست برای هرکربن 1 پیوند با هیدروژن وجودداره ! حالا اگر همون یدونه هیدروژن های هرکدوم رو هم برداریم میتونیم پیوند سه گانه جاش بزاریم ! کار نشدی هم نیست ! یه شیمیست تو آزمایشگاه قطعا میتونه اینکار رو انجام بده ! + اینکه توی یه اسید چرب ممکنه چندین تا پیوند سیرنشده باشه !
![]()
در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
از کانال sarzaminglico@ در تلگرام حتماااااا دیدن کنید , قول میدم موثر باشه
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 25 خرداد 1395 در ساعت 18:39
سلام آبجی ؛
اول اینکه بهتر نیست همه سوالاتتون رو تو یه پست بفرستین ؟! من توجه کردم شما تو یه زمان کوتاه سوالاتون فرستاده شدن ولی برای هرکدوم یه پست جدا دادین ! حالا میل خودتونه ولی یکم باعث بی نظمی میشه ! مثلا کسی ممکنه باشه قبل از شما سوال پرسیده ولی چون 1 صفحه عقب افتاده سوالش دیده نشه !
دوم اینکه دررابطه با سوالتون ، من فک میکنم مگر اینکه از عینک استفاده بشه وگرنه عکسی که برای نزدیک بین و دوربینی توی ص 64کتاب آورده شده نشون داده که کره چشم در دوربین کوچیکتر از حد طبیعی خودش هست و طبیعتا نوری که قراره به شبکیه و سلول های گیرنده نور برخورد کنه فاصله کمتری رو نسبت به حالت طبیعیش طی میکنه و برای نزدیک بین هم که برعکس این حالت (توضیحش مشابه همین)! پس طولش نباید طبیعی باشه !
فرض کنید قطر کره چشم یه نفر 10 ثانتی متر یکی دیگه 15 ثانتی متره ! حالا اون فاصله ای که باید طی بشه تا نور به شبکیه بخوره رو حساب کنید اگر عدسی سالم باشه ! حالا اگه عدسی سالم نباشه و میزان انحراف پرتوهای نور هنگام همگرا شدنشون با حالت طبیعی فرق کنه ممکنه بشه طول رو با یه انسان که سالم هست تو یه حالت خاصی هم اندازه فرض کرد ! ولی من اصلا نمیتونم در کنم که طول محور طبیعی باشه !
البته یه نظر دیگه هم دارم؛ اگر نزدیک بینی و دوربینی بخاطر غیرعادی بودن عدسی چشم باشه میشه گفت طول محور تغییر میکنه ولی اگه عدسی سالم باشه و طبیعی باشه ؛ کره چشم ملاک هست و اونی که بالا نوشتم باید بررسی بشه ! در هر صورت طول محور به اندازه کره چشم و عادی یا غیرعادی بودن عدسی بستگی داره !
اما اگر منظورتون همون محور دید چشم باشه که همه محور دیدشون یکسانه به خاطر ویژگی های چشم که فک کنم این دیگه بر میگرده به عضلات چشم و وضعیت عدسی چشم که بازم من احساس میکنم تو دوربینی و نزدیک بینی که به خاطر عدسی غیرعادی باشه ؛ باز ممکنه محور دید فرق کنه با حالت طبیعی !
در جامعه ای زندگی میکنمکه بسیاری از مردمانش با یک “استخاره” هدف تعیین میکنندو با یک “عطسه” از هدف خود دست میکشند
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 25 خرداد 1395 در ساعت 19:22
دم جففتون گرم . دقیقا منظورم بین 2 تا اتم کربن بود که گفتین هم میتونه 3 گانه باشه هم میتونه 2 گانه !
حالا :
توی خیلی سبز فصل 1 سال دومش یه سوالی گفته کدوم موارد صحیح است .
بعد تو یه گزینش گفته " یک مولکول چربی سیر نشده در ساختار خود حداقل دارای یک پیوند دوگانه است "
اینو اومده غلط گرفته و در پاسخنامه نوشته حداقل 2 پیوند دو گانه !
در حالی دقیقا شک منم رو همینه که اگه بجای اون دوگانه بین اتمهای کربن یدونه پیوند 3 گانه میتونه بشینه ( یعنی کلا یه سه گانه بین کربن و یدونه 2 گانه بین کربن و اکسیژن ) پس چه لزومی داره حداقل 2 تا پیوند 2 گانه داشته باشه !
اگه هم نظرتون رو اشتباه کردن خیلی سبزه که خب حرفی نیست . چون نظر من هم همینه دقیقا و بخاطر همین اینجا سوال کردم تا ابهامم برطرف بشه .
پ.ن :
البته من دلیل سوالم بحث الکی نیست و واقعا نمیدونم کنکور هم اینقدر ریز سوال میدن یا این سوالات جزو مباحث کرسی شعر زیست به حساب میاد !!!
ولی خب سابقه طراحای کنکورم همچین خوب نیست . ادم نمیتونه ریسک کنه .
ویرایش توسط Hossein.A : 25 خرداد 1395 در ساعت 19:27
اول یه چیزی نوشتم بعد نظرم عوض شد ! اگر نوشته چربی (با فرض اینکه گفته باشه اون چربی خودش 3 تا اسید چرب داره ! چون بعضی چربی ها اصلا 1 یا دوتا اسید چرب دارن)خب باید میگفت حداقل 3 پیوند دوگانه !(کلا سوال این شکلی از بن مشکل داره از نظر من ! خودت نگاه کن چقدر فرض های مختلف آوردم!)
ولی اگر گفته در یک رشته اسید چرب یک مولکول چربی اونوقت بازم به نظرم غلط بود جمله سازیش و طرح سوالش ! باید بجای اون که نوشته بود مینوشت دارای حداقل 2 پیوند مضاعف یا پیوند سیرنشده است ! (که پیوند3گانه رو هم شامل بشه )
![]()
ویرایش توسط AmiR.R-0017 : 25 خرداد 1395 در ساعت 19:42
دقیقا هم سوال هم متن کتاب کژتابی داره یخورده .
لفظ حداقل رو اورده پس ما باید دنبال حداقل باشیم . حالا 1 2 یا 3 تا اسید چرب هم داشته باشه . ما فرض رو میزاریم حتی روی اینکه فقط یدوهه اسید چربش خم شده ( غیر اشباعه )
حالا الان سوال من دقیقا همین بود به جز اون پیوند دو گانه که بین کربن و اکسیژنه ! ایا یک پیوند سه گانه میتونه بیاد بین دوتا اتم کربن قرار بگیره ! ؟
اگه جواب مثبت باشه که هر دوی شما دوست عزیز گفتین بله پس حتما حداقل 1 پیوند دوگانه داریم ( بین کربن و اکسیژن ) ( چون داشتن پیوند بین 2 تا کربن میتونه 2 گانه باشه میتونه 3 گانه باشه و مشخص نیست )
در نتیجه خیلی سبز اشتباه کرده !
ویرایش توسط Hossein.A : 25 خرداد 1395 در ساعت 19:52
خو قشر خاکستری ک اندام حسی نی ک بخواد گیرنده حسی داشته باشه.ولی نورون حسی بش وارد میشه اما گیرنده حس نداره![]()
در حال حاضر 55 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 55 مهمان)