نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند
سلام
درست یا غ؟
1-ژن های باکتری پیوسته است(منظورم از این سوال اینه لفظ ژن پیوسته در مورد باکتری ها کاربرد داره؟)
2-هر ویروس توانایی الوده کردن یک گونه را دارد
3-انتقال dna باکتریوفاژ به میزبانش میتواند بلافاصله باعث اختلال در تقسیم سلول میزبان ان شود
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
1- آره - یوکاریوت ها هم به جز کلروپلاست و میتوکندری گسسته اس
2- نه - چون بیماری های مشترک وجود داره - اما میتونیم بگیم ویروس های جانوری گیاه هارو آلوده نمیکنن و بالعکس
3-آره - ببین دو حالت داره - یا لیتیکه که با همانندسازی منفجرش میکنه یا لیزوژنیه که ژنو پاره میکنه و تقریبا موقتا جلوی تقسیمو میگیره تا خودش رو به dna طرف بچسبونه
...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ
ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
challenge me if you can
یه سوال میپرسم اگر کسی تونست جواب بده اجرش با خدا. حمتون میدونید که رونویسی در یوکاریوت ها در هسته صورت میگیره و بیان ژن در سیتوپلاسم . از طرفی در کتابه درسی گفته شده ژن هموگلوبین در گلبول های قرمزبیان میشه . سوالی که پیش میاد اینه : اریتروسیتها "گلبول های قرمز" که هسته ندارن وچون در جانوران "یوکاریوتها "گلبول های قرمز وجود دارن پس رونویسی ژن هموگلوبین در کجا صورت میگیره؟ گلبولهای قرمز که هسته ندارن.
عادت میشه این برتر بودن
سیاه و سفیدش قلبا خوبن
قناعت همون خوشبختی بود
تمام صلح ها تو بخشش بودن
بنویس...
قضاوت فقط مخصوص خداست
بنویس....
حماقت جداست رشادت جداست
بنویس....
اول قصه که هممون بودیم
بنویس...
یکی بود و یکی نبودش کجاست
بیا و این جهش رو درک کن
مَنْ أَحْيَاهَا فَكَأَنَّمَا أَحْيَا النَّاسَ جَمِيعًا﴿32 المائدة﴾
هر كس انساني را از مرگ رهائي بخشد چنان است كه گوئي همه مردم را زنده كرده است!
نانوایی شلوغ بود و چوپان مدام این پا و آن پا میکرد..نانوا به او گفت:چرا انقدر نگرانی؟؟
گفت : گوسفندانم را رها کرده ام و آمده ام نان بخرم ، میترسم گرگ ها شکمشان را پاره کنند!
نانوا گفت : چرا گوسفندانت را به خدا نسپرده ای؟
گفت :سپرده ام اما او خدای "گرگها" هم هست
سلام.ماجراهای من و سوالام
1.آب و مواد غذایی هم از منافذ و هم از راه لان مبادله میشن دیگه؟پس تنها تفاوت اونها در انتقال مواد.انتقال پیام های شیمیاییه؟
2.اسپیروزیر چرا نمیتونه در خود جاندار اصلی میوز بده؟
3.هر هاگدانی رو که نمیشه گفت اسپورانز؟!میشه؟
4.بافت هادی:بافت آبکشی+بافت چوبی....چرا ؟مگه یه بافت میشه زیر مجموعه ی بافت دیگه بشه؟
5.مفصل ها خون دارند؟
6.ریشه ی هویج چه نوع کامبیومی داره؟
نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند
7.گیاه چند ساله ی علفی که ریشه ذخیره ی مواد داشته باشد.معرفی میکنید؟
8.گلبول قرمز زنده هست.تخمیر داره.اندامکم نداره؟انرزی میخواد چیکار پس؟میشه گفت متابولیسم داره پس؟
9.الگو میگه:ماکروفاز سلول غیر خونی(ی با کسره)نمیگه خارج خون.میگه غیر خونی.درست میگه؟
10.از انعکاس هایی که آموخته میشوند.در سطح کتاب داریم نام ببرید؟
11.سیتوکینز دانه های گرده گیاهان چجوریه؟دارن؟ندارن؟سیتوکین ز نامساوی دارند؟
12.تنیدن تار عنکبوت الگو عمل ثابته؟اگه هست محرک نشانش چیه؟عوض شدن رنگ پوست روباه قطبی هم آیا نمونه ای از الگو عمل ثابته؟
لطفا استدلالتون برای درست گرفتن گزاره های زیر رو با ما به اشتراک بگذارید
13.بر روی هر پولک کاج حداثر 2 دانه تشکیل میشود.
14.دانه ی بال دار فقط در برخی از بازدانگان مانند کاج وجود دارد.
=============
به نظرتون 2 جمله ی زیر صحیح اند؟چرا؟
*هر جاندار تک سلولی ساکن آب شیرین واکویل ضربان دار دارد.ص
گل هایی که حشرات شب پرواز گرده افشانی میکنند برخلاف گل هایی که خفاش ها گرده افشانی میکنند میتوتنند شب تنجی نداشته باشند.غ
========
بسی سپاس از پاسخ دهنده(دهندگان)
ویرایش توسط naeema : 08 اردیبهشت 1395 در ساعت 20:51
متاسفم.در این مورد اطلاعی ندارم.اما دوستان شاید بتونن پاسخ سوالتون رو بدن
mohammad.babaie@
Dr Baq3r@
After4Ever،@
آخ ببخشید 2 ساله
در حال حاضر 70 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 70 مهمان)