X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 686 از 1912 نخستنخست ... 586676685686687696786 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 10,276 به 10,290 از 28680
    1. Top | #10276
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Wild Rose نمایش پست ها
      اعصاب حسی پیام های عصبی را از ریشه پشتی به نخاع میبرند. ص غ
      با دلیل
      سلام جانم
      طبق صفحه40 سال سوم اعصاب حسی پیام هاشون رو فقط به مغز میبرن و این نورون ها هستند که توانایی انتقال پیام به مغز و نخاع رو دارن.
      نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند

2. Top | #10277
      کاربر فعال

bache-mosbat
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mohammad.babaie نمایش پست ها
      چون خيلي ساده ست توضيح ندادن
      فصل سه سال دوم: فقط سلولهاي بافت كلانشيم قبليت رشد خودشونو حفظ ميكنين

و اينم در نظر داشته باش هر سلولي كه ديواره داره(چ مرده چ زنده) ديواره نخستين داره
      ديد گاه اول :در فصل سوم قابليت رشد رو واسه كلانشيم آورده ولي نگفته فقط كلانشيم قابليت رشد داره.اصولا هر سلول گياهي زنده تا زماني كه زنده باشه(در طول حياتش)قابليت رشد داره چون مي تونه ژن هاش رو فعال نگه داره و تقسيم سلولي كنه و رشد كنه.حالا بعضيا مي ميرند ديگه قابليت رشد ندارند(مثل آوند چوبي و فيبر و اسكلرئيد وكلاهك...) بعضيا مثل كلانشيم قابليت رشد خود رو حفظ مي كنند.
      ديدگاه دوم:در كتاب خيلي سبز گفته شده سلول هاي زنده گياهي كه ديواره دومين دارند به علت ضخيمي ديواره نمي تونن رشد كنن.(خوب مي تونن رشد طولي كنن!!!)
      به عقيده من اين سوال ايراد داره و گزينه هاي 2و3(به علت آوردن عبارت در طول حيات)درست هستند

3. Top | #10278
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Aveni نمایش پست ها
      دو سوال گیج کننده از فصل رفتار شناسی پیش دانشگاهی, در هر دو سوال, کتاب زیست الگو پاسخ های نسبتا متناقض داده :
      1. آیای ساختن لانه بزرگ توسط ماهی نر خاردار در فصل جفتگیری نوعی صفت چشمگیر محسوب می شود؟ نمایان شدن یک رنگ درخشان چطور؟ ایا ان هم صفت چشمگیر است؟
      دومی که سخت تره اینه :
      2. در آزمایش لورنز, کدام بخش رفتار جوجه ها غریزی و کدام بخش یادگیری است؟
      البته یک سوال نسبتا عجیب دیگه که دارم هم اینه :
      تو یه جای فصل رفتار شناسی گفته نوعی ماهی طی رفتار الگوی عمل ثابت به نر های مهاجم به قلمرو خود حمله می کند. حالا سوال اینجاست :
      ایا این ماهی که رفتار الگوی عمل ثابت دارد, فقط نوع نر آن به نوع نر ماهی مهاجم حمله می کند یا هر دو نوع نر و ماده ماهی دارای الگویی عمل ثابت, به نوع نر ماهی مهاجم حمله می کنند؟
      اگه سوال هام ابهام داشت, بگید تا بیشتر توضیح بدم.
      من فقط میتونم فعلا به بخشی از سوالاتتون جواب بدم.
      در جوجه ها اینکه جوجه دنبال اولین جسم متحرکی که میبینه راه میفته میشه بخش غریزی.اما اینکه دنبال کدوم جسم متحرک میره میشه بخش یادگیری.مثلا این جوجه ها روز اول مادرشون رو دیدن.نقش پذیری 2 3 روز اول تولده.حالا اگه این جوجه ها روز دوم تولدشون چیز متحرکی ببینن دیگه فرآیند نقش پذیری رخ نمیده.چون یادگرفت دنبال مادرشون برن.
      ========================
      تو کتاب که نر نام برده دیگه.
      نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند

4. Top | #10279
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alis1375 نمایش پست ها
      ديد گاه اول :در فصل سوم قابليت رشد رو واسه كلانشيم آورده ولي نگفته فقط كلانشيم قابليت رشد داره.اصولا هر سلول گياهي زنده تا زماني كه زنده باشه(در طول حياتش)قابليت رشد داره چون مي تونه ژن هاش رو فعال نگه داره و تقسيم سلولي كنه و رشد كنه.حالا بعضيا مي ميرند ديگه قابليت رشد ندارند(مثل آوند چوبي و فيبر و اسكلرئيد وكلاهك...) بعضيا مثل كلانشيم قابليت رشد خود رو حفظ مي كنند.
      ديدگاه دوم:در كتاب خيلي سبز گفته شده سلول هاي زنده گياهي كه ديواره دومين دارند به علت ضخيمي ديواره نمي تونن رشد كنن.(خوب مي تونن رشد طولي كنن!!!)
      به عقيده من اين سوال ايراد داره و گزينه هاي 2و3(به علت آوردن عبارت در طول حيات)درست هستند
      سلام
      همون جور که خودتونم توضیح دادین در طول حیات باعث درستی گزینه شده.
      اما من دیدگاه دوم رو متوجه نمیشم.
      میشه دیواره ی دومین دار زنده ای رو در سطح کتاب نام ببرید؟چیزی به خاطم نمیرسه آخه
      ممنون

5. Top | #10280
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      @alis1375

1- شیره پرورده توسط آوند آبکش جابه جا میشه.که فاقد هسته و اندامک،یا اندامک تغییرشکل یافته است.ص
      2- کلانشیم در استحکام ساقه های علفی و دیگر بخش های گیاه نقش دارد و زنده است.غ
      3- سلول های آوند چوبی یا دیواره نخستین مرده قابلیت رشد خود را از دست داده اند. غ
      4- سلول های تمایزیافته روپوست (کرک،نگهبان روزنه) در تنفس هوازی و بی هوازی تولید NADH داره.غ
      پاسخ به سوالات سربازی

6. Top | #10281
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط naeema نمایش پست ها
      سلام
      همون جور که خودتونم توضیح دادین در طول حیات باعث درستی گزینه شده.
      اما من دیدگاه دوم رو متوجه نمیشم.
      میشه دیواره ی دومین دار زنده ای رو در سطح کتاب نام ببرید؟چیزی به خاطم نمیرسه آخه
      ممنون
      برخی از اسکلرانشیم ها.کتاب میگه اغلب رسوب لیگنین سبب مرگ سلول میشه.
      پاسخ به سوالات سربازی

7. Top | #10282
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      مدیر برتر

Na-Omid
      نمایش مشخصات
      پایانه آکسون نورون حرکتی با نورون بعدی سیناپس میدهد. درسته؟؟؟

8. Top | #10283
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      سلام.ماجراهای من و سوالام
      1.آب و مواد غذایی هم از منافذ و هم از راه لان مبادله میشن دیگه؟پس تنها تفاوت اونها در انتقال مواد.انتقال پیام های شیمیاییه؟
      2.اسپیروزیر چرا نمیتونه در خود جاندار اصلی میوز بده؟
      3.هر هاگدانی رو که نمیشه گفت اسپورانز؟!میشه؟
      4.بافت هادی:بافت آبکشی+بافت چوبی....چرا ؟مگه یه بافت میشه زیر مجموعه ی بافت دیگه بشه؟
      5.مفصل ها خون دارند؟
      6.ریشه ی هویج چه نوع کامبیومی داره؟
      7.گیاه چند ساله ی علفی که ریشه ذخیره ی مواد داشته باشد.معرفی میکنید؟
      8.گلبول قرمز زنده هست.تخمیر داره.اندامکم نداره؟انرزی میخواد چیکار پس؟میشه گفت متابولیسم داره پس؟
      9.الگو میگه:ماکروفاز سلول غیر خونی(ی با کسره)نمیگه خارج خون.میگه غیر خونی.درست میگه؟
      10.از انعکاس هایی که آموخته میشوند.در سطح کتاب داریم نام ببرید؟
      11.سیتوکینز دانه های گرده گیاهان چجوریه؟دارن؟ندارن؟سیتوکین ز نامساوی دارند؟
      12.تنیدن تار عنکبوت الگو عمل ثابته؟اگه هست محرک نشانش چیه؟عوض شدن رنگ پوست روباه قطبی هم آیا نمونه ای از الگو عمل ثابته؟
      لطفا استدلالتون برای درست گرفتن گزاره های زیر رو با ما به اشتراک بگذارید

13.بر روی هر پولک کاج حداثر 2 دانه تشکیل میشود.
      14.دانه ی بال دار فقط در برخی از بازدانگان مانند کاج وجود دارد.
      =============
      به نظرتون 2 جمله ی زیر صحیح اند؟چرا؟
      *
      هر جاندار تک سلولی ساکن آب شیرین واکویل ضربان دار دارد.ص
      گل هایی که حشرات شب پرواز گرده افشانی میکنند برخلاف گل هایی که خفاش ها گرده افشانی میکنند میتوتنند شب تنجی نداشته باشند.غ
      ========
      بسی سپاس از پاسخ دهنده(دهندگان)
      من هنوز چشم به راهم
      خواب در چشم ترم میشکند..
      نگران با من استاده کتابم
      .
      .
      در جگر لیکن خاری
      از ره این انتظارم میشکند
      .
      .
      بر عبث میپایم
      که به تاپیک کس آید
      و پاسخ دهد
      =====
      جواب ندید دفعه ی بعد مثنوی مولوی میزارم.
      خود دانید!

9. Top | #10284
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط dj.ali نمایش پست ها
      سلام...ببینید به طور دقیق این تست رو براتون مورد بررسی قرار میدم

هر سلول گیاهی که......میباشد؛........
      1)فاقدهسته-شیره ی پرورده را به نقاط مختلف گیاه منتقل میکند.
      در گیاهان سلول های فاقد هسته عبارت اند از:سلول های اوند چوبی(تراکئید و عناصر اوندی)؛سلول های اسکلرانشیمی(اسکلروئید و فیبر)؛سلول های کلاهک راس ریشه؛سلول های بافت چوب پنبه و سلول های غربالی.از میان این سلول ها فقط سلول های لوله ی غربالی شیره ی پرورده را جابه جا میکنند.

2)فاقد پروتوپلاسم زنده-در استحکام اندام های گیاهی نقش دارد.
      سلول های گیاهی فاقد پروتوپلاسم زنده در گیاهان شامل این موارد است:سلول های اوند چوبی(تراکئید و عنصر اوندی)؛سلول های اسکلرانشیمی(اسکلروئید و فیبر)؛سلول های کلاهک راس ریشه و سلول های بافت چوب پنبه.توجه دارید که همه ی این سلول ها باعث استحکام اندام های گیاهی نمیشوند(مثلا کلاهک راس ریشه).

3)واجد دیواره ی نخستین-قابلیت رشد خود را در طول حیات حفظ میکند.
      همه ی سلول های گیاهی دارای دیواره ی نخستین هستند.از طرف دیگر همه ی سلول های گیاهی در طول حیات خود رشد دارند.توجه داشته باشید که رشد به دو حالت کلی انجام میگیرد:افزایش تعداد سلول ها از طریق تقسیم و افزایش غیر قابل برگشت ابعاد سلول ها

4)دارای پوشش کوتینی-فاقد توانایی تولید nadp میباشد.
      سلول های روپوستی دارای پوشش کوتینی هستند و این سلول ها به جز سلول های نگهبان روزنه توانایی فتوسنتز(تولید nadp)ندارند.

موفق باشید
      اینو قبلا پرسیده بودم به خاطر تناقص بین پاسخ الگو و زرد اختصاصی.
      پاسخ dj.ali

10. Top | #10285
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      من هنوز چشم به راهم
      خواب در چشم ترم میشکند..
      نگران با من استاده کتابم
      .
      .
      در جگر لیکن خاری
      از ره این انتظارم میشکند
      .
      .
      بر عبث میپایم
      که به تاپیک کس آید
      و پاسخ دهد
      =====
      جواب ندید دفعه ی بعد مثنوی مولوی میزارم.
      خود دانید!
      یه عالمه سوال از هر جای زیست خب هر کی باشه هنگ میکنه

11. Top | #10286
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      آوند چوبي تا زماني كه در ديواره اش ليگنين رسوب نكرده بوده زنده بوده و تا زماني كه زنده بوده قابليت رشد داشته و مي تونسته ميتوز كنه و رشد كنه.به همين خاطر هست كه مي گم عبارت در طول حيات در گزينه 3 قابل تامل هست!!!
      استدلالت غلطه داداش.
      زمانی به ((آوندچوبی)) می گیم(( آوندچوبی)) که پروتوپلاستشو از دست داده.
      فراینده تمایز روکه می دونی.درصورتی که رشد داشته باشه که دیگه آوند چوبی نیست.

12. Top | #10287
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Dr Baq3r نمایش پست ها

6 تا قند 3 کربنه به وجود میاد 5 تاشون میرن برا بازسازی اون یکی هم میره تو واکنش های دیگه تا پیچیده تر بشه
      طبق ص185باهر3تادی اکسیدکربن 6تا قند3کربنی بوجود میاد و حالا با6تا چند تا بوجود میاد. مگه اینطوری نمیگیم؟با تناسب

تو این سوال منظور قند های ایجاد شده گام3رو حساب میکنیم دیگه ؟یا گام4؟
      گیرم که باخته ام
      اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
      یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
      شوخی که نیست من شاه شطرنجم
      تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم

13. Top | #10288
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      من فقط میتونم فعلا به بخشی از سوالاتتون جواب بدم.
      در جوجه ها اینکه جوجه دنبال اولین جسم متحرکی که میبینه راه میفته میشه بخش غریزی.اما اینکه دنبال کدوم جسم متحرک میره میشه بخش یادگیری.مثلا این جوجه ها روز اول مادرشون رو دیدن.نقش پذیری 2 3 روز اول تولده.حالا اگه این جوجه ها روز دوم تولدشون چیز متحرکی ببینن دیگه فرآیند نقش پذیری رخ نمیده.چون یادگرفت دنبال مادرشون برن.
      ========================
      تو کتاب که نر نام برده دیگه.
      جواب سوال دوم یعنی ازمایش لورنز رو فهمیدم اما جواب سوال اخر یعنی ماهی ها, نامفهوم بود. من منظورم این بود که ایا هر دو جنس نر و ماده ماهی مدافع به جنس نر ماهی مهاجم حمله می کنند یا فقط جنس نر ماهی مدافع به جنس نر ماهی مهاجم حمله می کند

14. Top | #10289
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdad17 نمایش پست ها

طبق ص185باهر3تادی اکسیدکربن 6تا قند3کربنی بوجود میاد و حالا با6تا چند تا بوجود میاد. مگه اینطوری نمیگیم؟با تناسب

تو این سوال منظور قند های ایجاد شده گام3رو حساب میکنیم دیگه ؟یا گام4؟
      چی میگی
      6 تا دی اکسید کربن داریم نتیجش میده 6 تا قند 3 کربنی - الان مرحله ی 2 هستیم - میایم مرحله 3 - یکی از جمعشون جدا میشه - 5 تاش میرن مرحله 4
      ...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ

ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
      challenge me if you can

15. Top | #10290
      کاربر باسابقه

Tajob
      نمایش مشخصات
      اين چه استدلاليه؟!!اوني كه ديواره دومين داشته يه دفعه كه دومين دار نشده ابتدا نخستين داشته بعد دومين دار شده بعد با رسوب ليگنين مرده.پس در طول حياتش مي تونسته رشد داشته باشه.واژه در طول حيات در گزينه 3 قابل تامل و بحث برانگيز هست!!!!
      چه فرقی میکنه داداش- مهم اینه که اونی که دیواره دومین داره - دیواره نخستین هم داره - ما فقط میخوایم بفهمیم کدوم گزینه درسته نه اینکه رفرنس بنویسیم

...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ

ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
      challenge me if you can

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن