نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند
ديد گاه اول :در فصل سوم قابليت رشد رو واسه كلانشيم آورده ولي نگفته فقط كلانشيم قابليت رشد داره.اصولا هر سلول گياهي زنده تا زماني كه زنده باشه(در طول حياتش)قابليت رشد داره چون مي تونه ژن هاش رو فعال نگه داره و تقسيم سلولي كنه و رشد كنه.حالا بعضيا مي ميرند ديگه قابليت رشد ندارند(مثل آوند چوبي و فيبر و اسكلرئيد وكلاهك...) بعضيا مثل كلانشيم قابليت رشد خود رو حفظ مي كنند.
ديدگاه دوم:در كتاب خيلي سبز گفته شده سلول هاي زنده گياهي كه ديواره دومين دارند به علت ضخيمي ديواره نمي تونن رشد كنن.(خوب مي تونن رشد طولي كنن!!!)
به عقيده من اين سوال ايراد داره و گزينه هاي 2و3(به علت آوردن عبارت در طول حيات)درست هستند
من فقط میتونم فعلا به بخشی از سوالاتتون جواب بدم.
در جوجه ها اینکه جوجه دنبال اولین جسم متحرکی که میبینه راه میفته میشه بخش غریزی.اما اینکه دنبال کدوم جسم متحرک میره میشه بخش یادگیری.مثلا این جوجه ها روز اول مادرشون رو دیدن.نقش پذیری 2 3 روز اول تولده.حالا اگه این جوجه ها روز دوم تولدشون چیز متحرکی ببینن دیگه فرآیند نقش پذیری رخ نمیده.چون یادگرفت دنبال مادرشون برن.
========================
تو کتاب که نر نام برده دیگه.
نمیترسم از کسی که هزارکتاب داردو هر روز یکی را میخواند....ترس من از ادم هاییست که یک کتاب دارند,ان را مقدس میدانند و هیچگاه ان رانمیخوانند
@alis1375
1- شیره پرورده توسط آوند آبکش جابه جا میشه.که فاقد هسته و اندامک،یا اندامک تغییرشکل یافته است.ص
2- کلانشیم در استحکام ساقه های علفی و دیگر بخش های گیاه نقش دارد و زنده است.غ
3- سلول های آوند چوبی یا دیواره نخستین مرده قابلیت رشد خود را از دست داده اند. غ
4- سلول های تمایزیافته روپوست (کرک،نگهبان روزنه) در تنفس هوازی و بی هوازی تولید NADH داره.غ
پاسخ به سوالات سربازی
پاسخ به سوالات سربازی

گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ
ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
challenge me if you can
...ﻣﻦ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﻢ ﺑﺮ ﺍﻭ، ﺍﻭ ﺧﻨﺪﻩ ﮐﻨﺪ ﺑﺮ ﻣﻦ
ﺩﯾﮕﺮ ﺑﻪ ﭼﻪ می خندﻡ؛ ﺩﻝ ﺭﻓﺖ ﺍﺯ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ...
challenge me if you can
در حال حاضر 202 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 202 مهمان)