X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1563 از 1912 نخستنخست ... 1463155315621563156415731663 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 23,431 به 23,445 از 28680
    1. Top | #23431
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط Calvert نمایش پست ها
      سلام
      یه شکل تو فصل 7 دوازدهم هست پلازمید و کروموزوم اصلی باکتری هیچکدوم متصل به غشا نیستن، اگه سوال دادن میتونیم همین نتیجه گیری براش داشته باشیم؟
      پلازمید که متصل نیست
      ولی کروموزوم اصلی معمولا متصل هست، نمیدونم خودت بودی که دیروزم پرسیدی یا شخص دیگه بود ولی یکسری حالت هایی رو مثال زدم که توش کروموزوم اصلی متصل نبود.

راستی آزمون شبیه ساز چرا شرکت نکردی؟ والا بخدا 19 تا تست که کلا واسه جدید بود بقیه شم پر از نکات جالب و خاص مشترکه ، این 19 تستم مشخص و جداست تازه، این همه گفتم ولی از هر 10 دوستی 1 نفرم پیام نداد
      به خدا حاشیه نیست، یه آزمونه که توش سعی کردم مضامینی که طراح میتونه سوال بده رو پیش بینی کنم، علاوه بر این که 17 تیر ماهه و اون موقع محاله درسی تموم نشده باشه...

2. Top | #23432
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mahdi_artur نمایش پست ها
      پلازمید که متصل نیست
      ولی کروموزوم اصلی معمولا متصل هست، نمیدونم خودت بودی که دیروزم پرسیدی یا شخص دیگه بود ولی یکسری حالت هایی رو مثال زدم که توش کروموزوم اصلی متصل نبود.

راستی آزمون شبیه ساز چرا شرکت نکردی؟ والا بخدا 19 تا تست که کلا واسه جدید بود بقیه شم پر از نکات جالب و خاص مشترکه ، این 19 تستم مشخص و جداست تازه، این همه گفتم ولی از هر 10 دوستی 1 نفرم پیام نداد
      به خدا حاشیه نیست، یه آزمونه که توش سعی کردم مضامینی که طراح میتونه سوال بده رو پیش بینی کنم، علاوه بر این که 17 تیر ماهه و اون موقع محاله درسی تموم نشده باشه...
      تو سایت که ادرسشو دادی ثبت نام کردم ، زمان آزمون دیه خودش بالا میاد تو حسابم؟

3. Top | #23433
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      تو سایت که ادرسشو دادی ثبت نام کردم ، زمان آزمون دیه خودش بالا میاد تو حسابم؟
      باید دعوتت کنم
      نمیدونم بشه یا نه
      اگر میشه نام کاربری تو بگو داخل امتیاز که بزنم دعوت به آزمون ببینم میشه یا نه

رفع اسپم:
      این جمله درسته یا غلط؟ دلیلش؟
      پیام های حسی ماهیچه های صاف روده هیچگاه وارد تالاموس نمی شوند.

4. Top | #23434
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام. چرا سلول‌های غلاف آوندی دولپه برخلاف تک لپه فتوسنتز نمیکنن

5. Top | #23435
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      سلام. چرا سلول‌های غلاف آوندی دولپه برخلاف تک لپه فتوسنتز نمیکنن
      سلام و عرض ادب
      بگذار سوالت رو این طور اصلاح کنم:
      چرا سلول های غلاف آوندی گیاهان سی 3 برخلاف گیاهان سی 4 فتوسنتز نمی کنند.
      اول بگم چرا اصلاحش کردم،
      ببین کتاب درسی وقتی میاد از گیاهان سی 3 و سی 4 حرف میزنه ، نیومده همه مثال هاشون رو بگه و خب کار نشدی هم بوده،
      مثلا اومده واسه گیاهان سی 4 دو تا مثال زده: نیشکر و ذرت که هر دو تک لپه ای هستند و برخی از گیاهان دیگه مقاوم به گرما
      از این لحاظ ما نمیتونیم تصمیم بگیریم که هر گیاه سی 4 حتما و قطعا تک لپه ای هست، چرا؟ چون مثلا گیاهی داریم به اسم خار خسک که این گیاه سی 4 هست ولی دو لپه ای محسوب میشه
      خب همین مثال بالا رو میشه واسه سی 3 ها هم گفت، یعنی آقا نمیتونیم بگیم هر گیاه سی 3 قطعا دو لپه ای محسوب میشه، چرا چون گیاه تک لپه ای داریم که سی 3 باشه زیادم داریم...

این از این

ولی جواب سوال چی میشه؟
      چون ما در سلول های غلاف آوندی توی گیاهان سی 3 کلروپلاست نداریم، خب وقتی کلروپلاست ندارن این زبون بسته ها چطور میخوان فتوسنتز کنن؟ (حالا از توضیحی که بالا دادم، میتونیم بگیم هم گیاه دو لپه و هم گیاه تک لپه ای داریم که سلول غلاف آوندی شون فتوسنتز نمیکنه، چرا؟ چون سی 3 تشریف دارن)
      ولی سلول های غلاف آوندی داخل گیاهان سی 4 کلروپلاست دارن و کالوین دارن و ... لذا میتونیم بگیم هم گیاه تک لپه و هم گیاه دو لپه داریم که سلول غلاف آوندی شون فتوسنتز کنه چون سی 4 هستند، مثلا خار خسک یک دو لپه ای هست که چون سی 4 هست لذا قطعا و حتما دارای سلول غلاف آوندی فتوسنتز کننده هست

یه نکته داغ:
      بین سیتوپلاسم دو سلول غلاف آوندی و میانبرگ اسفنجی اگه بگن چند تا دیواره سلولی فاصله داریم چند میگی؟ آفرین؛ باید بگی 3 تا یه دونه تیغه میانی با دو تا دیواره نخستین

یه نکته داغ تر:
      بین سلول های غلاف آوندی توی نیشکر ترکیب 4 کربنه چطور عبور میکنه؟ آفرین از طریق پلاسمودسم

یه نکته خیلی داغ:
      اگه بگن در یک گیاه سی 4 در مجاورت آوند های درون برگ هر سلول پارانشیمی توانایی فتوسنتز داره میگی درسته؟ آفرین، غلطه، چون مجاور آوند ها علاوه بر غلاف آوندی که فتوسنتز انجام میده سلول های پارانشیمی آبکشی هم داریم که مدیونی اگه فک کنی یه درصد اینا بتونن فتونستز انجام بدن

یه نکته سوزااااان و آخرین نکته:
      در میانبرگ گیاه سی 4 چه تک لپه باشه چه دو لپه ما میانبرگ نرده ای نداریم، یعنی اگر روزی طراحی بیاد بگه: در هر گیاه دو لپه ای قطعا میانبرگ دارای سلول های نرده ای می باشد ، اگه این طوری که گفتم نخونده باشی باید بری سربازی

جهت شرکت در آزمون رایگان جامع پیش بینی زیست خصوصی پیام بدید تا ثبت نام تون کنم.

6. Top | #23436
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نام: IMG_20200619_180514_243.jpg نمایش: 110 اندازه: 36.1 کیلو بایت

سوال دورش خط کشیده حواب بدین

7. Top | #23437
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wonshower نمایش پست ها

گزینه یک چون میشه پلاسموسیت دیگه
      همون جور ک میدونیم پلاسموسیت ها شبکه اندوپلاسمی زبرشون و گلژی شون به خاطر ترشح پادتن گستردس
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده
      ویرایش توسط Zahra77 : 31 خرداد 1399 در ساعت 12:33

8. Top | #23438
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      سلام
      در بدن یک انسان سالم، هر یک از یاخته های ترشحی در بافت پوششی غده ای در دستگاه گوارش در تماس با شبکه ای از رشته های گلیکوپروتئینی دارد
      این صحیح بوده اما چرا؟! اگه بافت پوششی سنگفرشی چندلایه باشه(داخل دهان مثلا) یاخته های بالایی که با غشای پایه تماس ندارن سوال هم گفته (هر) یاخته!
      نباید غلط میبود؟!
      ویرایش توسط zhi.a : 30 خرداد 1399 در ساعت 18:41

9. Top | #23439
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط wonshower نمایش پست ها

این سوال یکی از زیبا ترین تست هایی هست که در عمرم دیدم،
      خوب گوش کنید ببینید چی میگم،

تحلیل گزینه 2: سلولی که پرفورین می سازد همون لنفوسیت تی کشنده است که در ایمنی سلولی نقش دارد و بر خلاف پلاسموسیت که سازنده پادتن هست ، لنفوسیت های تی کشنده گیرنده ی آنتی ژنی دارند، از طرفی میدونیم گیرنده های آنتی ژنی همگی پروتئینی هستند (برخلاف برخی گیرنده های هورمونی که پروتئینی نبودند) ، پس سلول تی کشنده هم باید پرفورین بسازد و هم گیرنده ی پروتئینی و هم می تواند در صورت آسیب دیدن اینترفرون بسازد ، در واقع این سلول ها برای ساخت مواد دفاعی تخصصی شده اند. تنوع محصولات دفاعی لنفوسیت تی بیشتر از پلاسموسیت هاست چون لااقل میدونیم که علاوه بر ساخت پروتئین دفاعی باید گیرنده های پروتئینی رو هم تولید کنند، لذا گسترش شبکه آندوپلاسمی زبر در این سلول ها بیشتر از پلاسموسیت هاست ،

تحلیل گزینه 1: سلولی که پادتن میسازد، همان پلاسموسیت ها هستند که با توجه به تحلیل گزینه 3 که بالا گفتم رد میشه این گزینه.

تحلیل گزینه 3: گلبول های سفید فاگوسیتوز کننده شامل: مونوسیت ها ، ماکروفاژ ها و نوتروفیل و ائوزینوفیل ها میشن که ماکروفاژ پروتئین مکمل و اینترفرون تولید میکنه، ائوزینوفیل ها مواد دفاعی ضد انگل تولید و ترشح میکنند ولی برای ترشح مواد دفاعی تخصصی تر از گزینه های 1 و 2 نیستند.
      اما صبر کنید!!!
      در بین این سلول ها و در واقع در بین تمام گلبول های سفید بیشترین میزان لیزوزوم را در ماکروفاژ ها داریم، خب لیزوزوم توسط چی ساخته می شد؟ آفرین، شبکه آندوپلاسمی زبر و جسم گلژی با همکاری هم لیزوزوم را می سازند، لذا در بین تمام گلبول های سفید می توان با صراحت گفت بیشترین گستردگی شبکه آندوپلاسمی زبر رو ماکروفاژ ها دارند، لذا همین گزینه جواب ماست!

تحلیل گزینه 4: گلبول های سفید با توانایی شناسایی آنتی ژن (یا همون دارای گیرنده ی دفاعی) شامل: لنفوسیت بی و تی اولیه و خاطره و لنفوسیت تی کشنده ، که هیچ کدام بینشان ماکروفاژ نیست ! پس گزینه رد میشه.

امیدوارم لذت برده باشید.
      جهت شرکت در آزمون رایگان جامع شبیه ساز 17 خرداد پیام خصوصی به بنده بدید تا ثبت نام تون کنم رایگان
      موفق باشید.

10. Top | #23440
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط zhi.a نمایش پست ها
      سلام
      در بدن یک انسان سالم، هر یک از یاخته های ترشحی در بافت پوششی غده ای در دستگاه گوارش در تماس با شبکه ای از رشته های گلیکوپروتئینی دارد
      این صحیح بوده اما چرا؟! اگه بافت پوششی سنگفرشی چندلایه باشه(داخل دهان مثلا) یاخته های بالایی که با غشای پایه تماس ندارن سوال هم گفته (هر) یاخته!
      نباید غلط میبود؟!
      بله؛ کلا دو دسته غده داریم، تک سلولی و پر سلولی ، سلول های جامی دیواره لوله گوارش از غدد تک سلولی اگزوکرین هستند که مستقیما در تماس با غشای پایه قرار می گیرن، البته در دیواره لوله گوارش سلول های apud هم داریم که غدد تک سلولی اندوکرین رو تشکیل میدن، اما خب غدد پرسلولی هم داریم که برحسب شكل قسمت مترشحه به دو نوع لوله اي و خوشه اي (آسيني) تقسيم ميشن كه هركدوم به انواع مختلف ساده و مركب تقسيم ميشن خودشون، مرکب ها میتونن سلول هایی داشته باشن که اصلا در تماس مستقیم با غشای پایه نباشند
      شکل رو ببینید:
      نام: 33.png نمایش: 86 اندازه: 315.3 کیلو بایت

11. Top | #23441
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      سلام
      کالوس که یک توده سلول تمایز نیافته هست و نمیتونه تمایززدایی لنجام بده
      چجوری اکسین میتونه در فن کشت بافت برای ریشه زایی کالوس استفاده بشه؟
      مگه وقتی توانایی تمایز زدایی نداره میتونه ریشه داشته باشه ؟

12. Top | #23442
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط stsepudy نمایش پست ها
      سلام
      کالوس که یک توده سلول تمایز نیافته هست و نمیتونه تمایززدایی لنجام بده
      چجوری اکسین میتونه در فن کشت بافت برای ریشه زایی کالوس استفاده بشه؟
      مگه وقتی توانایی تمایز زدایی نداره میتونه ریشه داشته باشه ؟
      در روش کشت بافت قطعاتی از گیاه (زنده و دارای هسته) بروی محیط کشت خاصی کشت داده میشن،
      بعد قرار گرفتن سلول ها در محیط سترون (استریل با بی میکروب) سلول ها دچار تمایز زدایی میشن و توانایی رونویسی از همه ژن های خود از جمله ژن های درگیر در تکثیر رو بدست میارن، در اصل اگر تمایز زدایی انجام نشه تکثیری هم نخواهیم داشت و اصلا معنی کشت بافت از بین میره،
      این سلول ها بعد از تمایز زدایی تکثیر پیدا میکنن و به توده ای از سلول های تمایز نیافته به نام کالوس تبدیل میشن ، بعد از قرار دادن گیاه روی محیط کشت سترون با افزودن اکسین ریشه و سیتوکینین ساقه ایجاد میشه، (البته نسبت هایی از هر دو)

13. Top | #23443
      کاربر انجمن

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      در روش کشت بافت قطعاتی از گیاه (زنده و دارای هسته) بروی محیط کشت خاصی کشت داده میشن،
      بعد قرار گرفتن سلول ها در محیط سترون (استریل با بی میکروب) سلول ها دچار تمایز زدایی میشن و توانایی رونویسی از همه ژن های خود از جمله ژن های درگیر در تکثیر رو بدست میارن، در اصل اگر تمایز زدایی انجام نشه تکثیری هم نخواهیم داشت و اصلا معنی کشت بافت از بین میره،
      این سلول ها بعد از تمایز زدایی تکثیر پیدا میکنن و به توده ای از سلول های تمایز نیافته به نام کالوس تبدیل میشن ، بعد از قرار دادن گیاه روی محیط کشت سترون با افزودن اکسین ریشه و سیتوکینین ساقه ایجاد میشه، (البته نسبت هایی از هر دو)
      خب الان کالوس نقش چیو داره ؟ تمایز که نیافته
      چجوری میتونیم بعنوان یک قطعه از بافت گیاهی روی محیط کشت سترون و اضافه کردن اکسین و سیتوکنین باعث ریشه زایی و ریشه زاییش شیم؟
      مگه کتاب نگفته سلول ها باید تمایز پیدا کنن تا باعث تشکیل بافت بشن ؟
      الان ما این جا سلول تمایز یافته نداریم که تشکیل بافت بده و بزاریم روی محیط کشت

14. Top | #23444
      کاربر باسابقه
      کاربر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط stsepudy نمایش پست ها
      خب الان کالوس نقش چیو داره ؟ تمایز که نیافته
      چجوری میتونیم بعنوان یک قطعه از بافت گیاهی روی محیط کشت سترون و اضافه کردن اکسین و سیتوکنین باعث ریشه زایی و ریشه زاییش شیم؟
      مگه کتاب نگفته سلول ها باید تمایز پیدا کنن تا باعث تشکیل بافت بشن ؟
      الان ما این جا سلول تمایز یافته نداریم که تشکیل بافت بده و بزاریم روی محیط کشت
      هورمون میزنیم که تمایز بده
      تمایز یعنی کسب ویژگی جدید در یک یا گروهی از سلولها که با تغییرات ساختاری و بیوشیمیایی همراه هست، هورمون های اکسین(همواره) و سیتوکینین(در برخی مواقع) از مریستم ها تولید میشن، مریستم ها بافت های تمایز یافته محسوب نمیشن، در واقع اکسین از مریستم راس ساقه و سیتوکینین از مریستم های نزدیک راس ریشه تولید و ترشح میشن، البته سیتوکینین منابع تولید دیگه ای هم داره،
      بافت وقتی به وجود میاد که گروهی از سلول ها تمایز پیدا کنند و با کمک هم وظیفه مشخصی انجام بدن، لذا برای تمایز کالوس باید از هورمون های خاصی استفاده بشه که مثال زدم.

ویرایش توسط mahdi_artur : 30 خرداد 1399 در ساعت 22:51

15. Top | #23445
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر

Khabalod
      نمایش مشخصات
      این سوال یکی از زیبا ترین تست هایی هست که در عمرم دیدم،
      خوب گوش کنید ببینید چی میگم،

تحلیل گزینه 2: سلولی که پرفورین می سازد همون لنفوسیت تی کشنده است که در ایمنی سلولی نقش دارد و بر خلاف پلاسموسیت که سازنده پادتن هست ، لنفوسیت های تی کشنده گیرنده ی آنتی ژنی دارند، از طرفی میدونیم گیرنده های آنتی ژنی همگی پروتئینی هستند (برخلاف برخی گیرنده های هورمونی که پروتئینی نبودند) ، پس سلول تی کشنده هم باید پرفورین بسازد و هم گیرنده ی پروتئینی و هم می تواند در صورت آسیب دیدن اینترفرون بسازد ، در واقع این سلول ها برای ساخت مواد دفاعی تخصصی شده اند. تنوع محصولات دفاعی لنفوسیت تی بیشتر از پلاسموسیت هاست چون لااقل میدونیم که علاوه بر ساخت پروتئین دفاعی باید گیرنده های پروتئینی رو هم تولید کنند، لذا گسترش شبکه آندوپلاسمی زبر در این سلول ها بیشتر از پلاسموسیت هاست ،

تحلیل گزینه 1: سلولی که پادتن میسازد، همان پلاسموسیت ها هستند که با توجه به تحلیل گزینه 3 که بالا گفتم رد میشه این گزینه.

تحلیل گزینه 3: گلبول های سفید فاگوسیتوز کننده شامل: مونوسیت ها ، ماکروفاژ ها و نوتروفیل و ائوزینوفیل ها میشن که ماکروفاژ پروتئین مکمل و اینترفرون تولید میکنه، ائوزینوفیل ها مواد دفاعی ضد انگل تولید و ترشح میکنند ولی برای ترشح مواد دفاعی تخصصی تر از گزینه های 1 و 2 نیستند.
      اما صبر کنید!!!
      در بین این سلول ها و در واقع در بین تمام گلبول های سفید بیشترین میزان لیزوزوم را در ماکروفاژ ها داریم، خب لیزوزوم توسط چی ساخته می شد؟ آفرین، شبکه آندوپلاسمی زبر و جسم گلژی با همکاری هم لیزوزوم را می سازند، لذا در بین تمام گلبول های سفید می توان با صراحت گفت بیشترین گستردگی شبکه آندوپلاسمی زبر رو ماکروفاژ ها دارند، لذا همین گزینه جواب ماست!

تحلیل گزینه 4: گلبول های سفید با توانایی شناسایی آنتی ژن (یا همون دارای گیرنده ی دفاعی) شامل: لنفوسیت بی و تی اولیه و خاطره و لنفوسیت تی کشنده ، که هیچ کدام بینشان ماکروفاژ نیست ! پس گزینه رد میشه.

امیدوارم لذت برده باشید.
      جهت شرکت در آزمون رایگان جامع شبیه ساز 17 خرداد پیام خصوصی به بنده بدید تا ثبت نام تون کنم رایگان
      موفق باشید.
      کاش میفهمیدم چرا اینقدررر علاقه داری جوابای منو خراب کنی
      فکر کنم سوالشون مال کتاب الگو هست و مولف هم مثل من زده گزینه ی یک !!
      البته اگه اشکان هاشمی در سطح شما باشن قربان !!!
      به هر حال خوشم نمیاد بچه هارو به خاطر خراب کردن جوابای من سر در گم کنین
      خستم کردی واقعا
      +
      استدلال گزینه ی سه رو برای مثال برات رد میکنم
      بقیه اشم دوس داشتی بگو رد کنم !
      پلاسموسیت هم یک سلوله در صورت درگیری با ویروس طبق متن کتاب میتونه اینترفرون بسازه
      در ضمن پلاسموسیت گیرنده ی انتی ژن نداره ولی خیلی گیرنده های پروتینی دیگه رو داره (نه اینکه اگه گیرنده ی انتی ژن رو نداشت هیچ مدل دیگه ای گیرنده نداره )
      فعالیت ترشحی هم که خب پادتن کار اصلی یک پلاسموسیته !
      علی برکه الله !!
      تعریف من همیشه بلوا کنه
      مثه شیطانی که تنها شده
      ویرایش توسط Zahra77 : 31 خرداد 1399 در ساعت 06:00

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن