تنهایی تمامی معادلات را بهم میزند
عشق و تنهایی ، چون دم و بازدم دچار یکدیگرند
گاهی برای فرار از تنهایی ، عاشق میشوی و گاهی برای فرار از عاشقی تنها
سلام دوستان نظام جدید یه سئوالی داشتم
فصل 3 زیست 3 مطالبی در مورد ژنتیک گفته
اما داخل کتاب خیلی سبز بیشتر گفته ،مثل میوز ومیتوز گامت وژنتیک جانوری و گیاهی
میخواستم ببینم این مطالب در زیست پایه گفته شده؟یا نه ؟ یا اصلا اضافیه یا باید یادبگیریم ؟ ممنون
یه توضیح بدین ممنون میشم
جواب این سوال گزینه یکه ولی به نظرم با توجه به گفته های کتاب درمورد ذرت(که مثلا رنگ صورتی چند تا ژنوتیپ داره)غلطه! دوستان نظرتون چیه؟
![]()
25 : 32 : 13 : 00
ویرایش توسط Hadis_farhadi_ : 07 دی 1398 در ساعت 22:12

ویرایش توسط hsjohvid : 07 دی 1398 در ساعت 23:30

نبینم اون پایینایی عسلم
به حول و قوه ی الهی
عااااااپ![]()
تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده

تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
سلام
سوال من اینه که مگه رشته های سلولزی فیبریل های سلولزی رو نمیسازن پس چرا به رشته های سلولزی موجود در غذا فیبر میگیم و فیبریل نمیگیم؟
این فیبر همون فیبر سلولزیه یا فرق دارن؟
![]()
[SIGPIC]
این نکته نکته مهمی هستش و بیشتر بچه ها درگیرش هستن
تا جایی که من مطالعه کرد و میدونم
فیبریل ها رشته های سلولزی هستند که به هم پیوند میخورند و فیبر یا همون الیاف رو تشکیل میدهند
در خود جمله کتاب ذکر شده (( رشته های سلولزی که در غذاها وجود دارند فیبر یا الیاف نامیده میشوند ))
بله درسته فیبریا همون الیاف شبیه طناب قطوری میمونه که از دور که بهش نگا کنیم رشته های سلولزی هستند اما واقعیت اینه که فیبریل ها که اونا هم رشته های سلولزی هستند و دراز به هم پیوند میخورند تا فیبر یا همون الیاف رو تشکیل بدهند
ببینید بله شما درست میگید رشته های سلولزی همون فیبریل ها هستند اما این فیبریل ها به پیوند میخورند و رشته های سلولزی قطور تر به اسم فیبر یا همون الیاف روتشکیل میدهند
و این فیبر با اون فیبر مبحث گیاهی فرق داره عزیزم![]()
25 : 32 : 13 : 00
ویرایش توسط Hadis_farhadi_ : 10 دی 1398 در ساعت 13:20

سلام عزیز دلم!
فیبریل چند هزار رشته سلولز ی به هم میچسبند و تشکیلش میدهند وبعد اوناهم باهم فیبر سلولزی رو تشکیل میدهند و تو دیواره سلولی کاربرد داره
خب بدن انسان نمیتونه "فیبر" هارو هضم کنه پس فیبریلی تولید نمیشه موقع هضم!
در نتیجه باید بگیم فیبر تو غذاست ! درسته فیبریل هم هست اما ما عملا بدنمون با فیبر ها سروکار داره که موجب تسهیل گوارش میشه
حالا یه تعریف دیگه هم داریم تو کتاب از فیبر که نباید با فیبر سلولزی قاطی بشه که میگه
فیبر(از سلول های اسکرانشیمی) سلول های دراز و کشیده ای هستند که در میان بات های دیگر به ویژه نزدیکی آوند ها قرار گرفته اند
(از فصل سه سال دوم!)
تعریف من همیشه بلوا کنه
مثه شیطانی که تنها شده
رشته های سلولزی موجود درغذا الیاف نام دارند که توسط آنزیم سلولاز هیدولیز میشوند .
فیبر سلولهای بافت اسکلرانشیمی گیاهی است .ولی درکتاب ما به رشته های سلولزی غذا الیاف نیز گفته میشود .ولی فیبریل اصطلاح بهتری برای آن است
در حال حاضر 114 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 114 مهمان)