سلام
به جز این سوال که بدون جواب بود ، بقیه سوال هارو چک کردم ..... دست همگی درد نکنه بابت پاسخگویی به سوالات
از سه بار تقسیم میتوز هاگ ماده در نهاندانگان ، به تبع باید 8 سلول ایجاد میشد ... ولی در کیسه رویانی (گامتوفیت ماده) ، 7 سلول ایجاد میشه که خب یکیش 2 هسته ای میشه ...
بین آنتروژوئید ها
اگه با سلول تخم زا که مثل سلول های عادی حاصل میتوز هاگ (n) ، هاپلوئید هست ، سلول زیگوت به وجود میاد که بعد ها رویان رو ایجاد میکنه
اگه که با سلول دوهسته ای لقاح بده ، سلول 3n یعنی آلبومن رو ایجاد میکنه که اندوخته دانه هستش .... حالا این اندوخته در تک لپه ای ها میمونه ولی در دولپه ای مصرف میشه
دوستان این چیزی که مینویسم مورد تاییده؟
برای ایجاد یک مولکول گلوکز
6 بار گام اول
12 بار گام دوم
1 بار گام سوم
2 بار گام چهار
اتفاق میفته این درسته؟
واقعا من گیج شدم که آیا تو هر کاوینی که یه Co2 مصرف میشه ما همه مراحل رو داریم ؟
اصن مگه ممکنه اگه کسی این مراحل رو برام شفاف کنه خیلی خوب میشه
تو عمل هم همه مراحل به اندازه اتفاقا میفتن یا نه تعداد فرق داره
الان بیشتر مسئله من رو همون یه چرخه هست که مثلا یه بار اول داریم 2 بار دوم بعد 1/6 سوم و 1/3 مرحله چهارم ؟
1- اسید سه کربنه همون قند سه کربنه س دیگه؟
2- تو مرحله 1 فتوسنتز که آب تجزیه میشه فشار اسمزی زیاد میشه دیگه؟
کلاً اینارو فراموش کن..
به ازای ی گلوکز که 6 کربن داره:
6 بار کل چرخه انجام میشه یعنی هرگام شیش بار..
6 تا کربن دی اکسید مصرف میشه..
18 تا آدنوزین تری فسفات مصرف..
12 تا نیکوتین آمید آدنین دی نوکلئوتید فسفات مصرف..
12 تا مولکول آب تجزیه..
24 تا الکترون مورد نیازه..
اولی غلطه..
تو گام دوم چرخه کالوین اسید 3 کربنه باید توسط nadph و atp احیا بشه تا به قند سه کربنه تبدیل بشه..
به عبارت دیگه هر اسید سه کربنه ای قند نیس..
سوال دوم به نظرم درسته..
پتانسیل آب کم میشه پس منطقیه بگیم فشار اسمزی بیشتر بشه..
..khoda ro eshghe
سلام ... قندهای چند کربنی مثلا همین گلوگز (C6H12O6) چطوری توی چرخه کالوین ساخته میشه....
منظورم اینه که اقا اگه CO2 به ترکیب 5 کربنی اضافه بشه دوتا اسید سه کربنی میده....
حالا حتی اگه 6 بار چرخه تکرار بشه فقط اسید سه کربنی میده...(چون کتاب گفته بود به ازای ساخت ترکیب n کربنی n بار چرخه تکرار میشه)
ببین کلا کالوین به معنای تثبیت CO2 جو هستش.
اگه توجه کنین توی مرحله سوم, هیچ کاری عملا انجام نمیشه و فقط یکی از شیش عدد c3 های تولیدی(قند های c3) از چرخه خارج میشه و بعدش ۵ تای دیگه باعث ساخته شدن ترکیب اولیه میشن واینا...(البته هر تثبیت co2 به صورت c3=سه دور چرخه کالوین)
این الان یه قند c3 هستش. میدونیم گلوکز و مونوساکارید ها در کل ۶ تا کربن دارن
پس ۳ دور واسه یه c3 و ۳ تای دیگه واسه یه c3دیگه باید انجام شه(در کل ۶ دور!) که یه گلوکز از در هم کنار قرار گرفتن ۲ عدد قند C3 که از چرخه خارج شدن ساخته بشه.
----------
راستی دوستان یه نکته فهمیدم خودم پارسال اصلا نمیدونستمش
توی گیاهان C4===>خود ترکیب مالیک اسید تولیدی توی پارانشیم اسفنجی وارد رگبرگ میشه و اونجا(داخل رگبرگ) تجزیه میشه
توی گیاهان CAM===> ابتدا ترکیب مالیک اسید توی واکئل تجزیه میشه و سپس co2 اون وارد کلروپلاست میشه.
البته ساده بود...ولی واسه من جالب بود امسال فهمیدمش![]()
دوستان ممنون میشم به دو سوال زیر پاسخ فرمایید
سوال1) کسی میتونه توضیح بده چرا جمله ی زیر درسته؟
دریچه های دهلیزی بطنی به کمک ماهیچه های قلبی باز و بسته میشوند!
سوال 2)
توی کتاب درسی(ص57)پایه دهم اومده، خونی که درون قلب عبور میکنه نمیتونه نیاز های تنفسی و غذایی قلب رو برطرف کنه! اما توی الگو(ص288) گفتیه شده"همه"ی نیاز هایش را برطرف نمیکنه لذا فقط از مقدار "کمی از آن" استفاده میکند!با توجه به اینکه کتاب درسی اشاره ای نکرده اگر سوالی اومد چگونه برخورد کنیم؟
سلام
1 - بخاطر اینکه این دریچه بصورت طبیعی باز هست و بخاطر فشار حاصل از انقباض میوکارد بطن بسته میشه ، اگه این فشار رو حذف کنیم دوباره دریچه ها باز میشن ؛ مثل یه توپی که تو سرپایینی هست شما با اعمال نیرو اون رو نگه داشتی اگه نیرو رو برداری توپ میاد پایین
2- عروق کرونر اولین عروقی هستن که خون روشن به بافت قلبی میرسونن ؛ اناتومی عروق هم به گونه ای هست که فارق از انشعابات آئورت باشه ، یعنی از بالای دریچه ی سینی این عروق منشعب میشن به کل قلب
با تشکر از شما
در رابطه با سوال دوم، بنده منظورم اینه به غیر از رگ های کرونر، قلب راه دیگه ای برای برطرف کردن نیاز هایش داره؟ کتاب الگو نوشته تمام نیاز های قلب با خون ی که در اون در حال جریان هست برطرف نمیشه و فقط از مقدار اندکی از آن استفاده میکنه به همین دلیل از ابتدای آئورت، سرخرگ های کرونر...!
در حال حاضر 148 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 148 مهمان)