X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1192 از 1912 نخستنخست ... 1092118211911192119312021292 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 17,866 به 17,880 از 28680
    1. Top | #17866
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط alireza7516 نمایش پست ها
      چون که یک هاگ رو جدا و به محیط کشت منتقل می کنن قطعا غیر جنسیه؟
      بله، تولید مثلی که توسط نخینه رشد کرده از یک هاگ، و بدون ادغام هسته‌های نخینه‌های مختلف ایجاد میشه تولید مثل غیرجنسیه.

2. Top | #17867
      همکار سابق انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط vahid_ نمایش پست ها
      بله، تولید مثلی که توسط نخینه رشد کرده از یک هاگ، و بدون ادغام هسته‌های نخینه‌های مختلف ایجاد میشه تولید مثل غیرجنسیه.
      عذر میخوام ولی منظورم رو متوجه نشدید،اول اینکه اون هاگی که جدا شده هاگ جنسی هست و حالا سوال بنده این هست رویش هاگ جنسی جزئی از تولیدمثل جنسی هست یا غیرجنسی؟

3. Top | #17868
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      عذر میخوام ولی منظورم رو متوجه نشدید،اول اینکه اون هاگی که جدا شده هاگ جنسی هست و حالا سوال بنده این هست رویش هاگ جنسی جزئی از تولیدمثل جنسی هست یا غیرجنسی؟
      رویش هاگ (چه جنسی و چه غیرجنسی) میتونه جزئی از چرخه هاپلوئیدی باشه و راستیتش من دقیقا نمی‌دونم که به کل چرخ هاپلوئیدی میشه گفت "تولید مثل" جنسی یا نه؟! (نظرم هم متمایل به اینه که نمیشه گفت!!)
      ولی در هر صورت، با توجه به جمله ذکر شده، ما باید به این جواب بدیم که تولید هاگ به صورت جنسی بوده یا نه. برای تولید مثل جنسی و ایجاد هاگ جنسی حتما باید هسته‌های دو نخینه متفاوت با هم ادغام بشن و چون فقط یک هاگ وارد محیط کشت کامل شده، در ابتدا تولید مثل جنسی نمیتونه اتفاق بیافته. البته بعد از یک مرحله تولید مثل غیرجنسی، میتونه...
      ویرایش توسط vahid_ : 28 تیر 1396 در ساعت 00:29

4. Top | #17869
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      رویش هاگ (چه جنسی و چه غیرجنسی) میتونه جزئی از چرخه هاپلوئیدی باشه و راستیتش من دقیقا نمی‌دونم که به کل چرخ هاپلوئیدی میشه گفت "تولید مثل" جنسی یا نه؟! (نظرم هم متمایل به اینه که نمیشه گفت!!)
      ولی در هر صورت، با توجه به جمله ذکر شده، ما باید به این جواب بدیم که تولید هاگ به صورت جنسی بوده یا نه. برای تولید مثل جنسی و ایجاد هاگ جنسی حتما باید هسته‌های دو نخینه متفاوت با هم ادغام بشن و چون فقط یک هاگ وارد محیط کشت کامل شده، در ابتدا تولید مثل جنسی نمیتونه اتفاق بیافته. البته بعد از یک مرحله تولید مثل غیرجنسی، میتونه...
      اول اینکه چرخه ی هاپلوئیدی فقط برا تولید مثل جنسیه ن غیرجنسی چرا ک تو چرخه ی هاپلوئیدی تنها سلولی ک میوز میده زیگوته و زیگوت قطعا در تولیدمثل جنسی وجود داره!
      حالا من ی سوال ازت میپرسم.کی گفته تو قارچ ها برای تولید مثل جنسی قطعا نخینه لازمه؟؟!!؟پس اینطوری مخمر فاقد تولید مثل جنسیه؟؟!!؟و تو از کجا میدونی یک نوع کپک نوروسپورا کراسا وارد میحط کشت شده؟؟!
      دوست عزیز استادalireza7516 حرفاش درسته!طبق شکل کتاب هاگ های جهش یافته ب محیط کشت کامل برده میشن تا تولید مثل جنسی رو انجام بدن هدف این کار اینه ک تا مطمئن شن جهش وراثتی رخ داده یا ن!تو محیط کشت کامل مطابق چرخه ی جنسی اسکومیست ها ابتدا سلول زیگوت حاصل میوز و چهار سلول حاصل یک میتوز میدن و هشت سلول ایجاد میکنن(تو چرخه ی غیر جنسی ایا میوزی رخ میده؟؟؟؟)این هست سلول هاگن ک حاصل تولید مثل جنسین!حالا یکی از این هاگ ها برداشته میشه (یا 2 نوع هاگه یا چهار نوع(با در نظر گرفتن کراس)) وسپس هاگ هارو وارد محیط کشت حداقل میکنن تا از رخداد جهش اطمینان پیدا کنن.
      لطفا قبل اینکه نکته برای خودت مطرح کنی اول تموم نکات اون مبحثو چک کن بعد نکتتو بگو.موفق باشی

5. Top | #17870
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط †Muhammad† نمایش پست ها
      اول اینکه چرخه ی هاپلوئیدی فقط برا تولید مثل جنسیه ن غیرجنسی چرا ک تو چرخه ی هاپلوئیدی تنها سلولی ک میوز میده زیگوته و زیگوت قطعا در تولیدمثل جنسی وجود داره!
      حالا من ی سوال ازت میپرسم.کی گفته تو قارچ ها برای تولید مثل جنسی قطعا نخینه لازمه؟؟!!؟پس اینطوری مخمر فاقد تولید مثل جنسیه؟؟!!؟
      چرخه هاپلوئیدی، چرخ زندگی قارچه، نه این که کل این چرخه، تولید مثل جنسی باشه. ولی تولید مثل جنسی هم جزو چرخه هاپلوئیدی هست. مثلا انسان که چرخه دیپلوئید داره، کل عمرش رو در حال تولید مثل جنسی نیست! (البته اینا خیلی مربوط به سوال مطرح شده نیست!)
      من نگفتم که در همه قارچ‌ها نخینه‌ها با هم ادغام میشن! چون قارچ مورد نظر کپک نوروسپرا کراسا بود، این جمله رو نوشتم.
      و تو از کجا میدونی یک نوع کپک نوروسپورا کراسا وارد میحط کشت شده؟؟!

اگر شکل کتاب رو ببینین، یکی از هشت هاگ رو جدا کرده و وارده محیط کشت کامل کرده. عبارت "جدا کردن یک هاگ" رو هم روی شکل نوشته!

6. Top | #17871
      همکار سابق انجمن

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      آقا وحید عزیز،اینجا ما فقط هدفمون سوالات دوستان پاسخ داده بشه حالا چه بنده،چه شما و چه آقا محمد عزیز.

در مرحله آخر آزمایش بیدل و تیتوم هاگ جنسی وارد محیط کشت حداقل شد تا رشد یا عدم رشد اون بررسی بشه و نه هاگی دیگه.از طرفی طبق چرخه تولیدمثل جنسی آسکومیست ها،رویش هاگ جنسی جزئی از تولیدمثل جنسی هست.

7. Top | #17872
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      آقا وحید عزیز،اینجا ما فقط هدفمون سوالات دوستان پاسخ داده بشه حالا چه بنده،چه شما و چه آقا محمد عزیز.

در مرحله آخر آزمایش بیدل و تیتوم هاگ �جنسی� وارد محیط کشت حداقل شد تا رشد یا عدم رشد اون بررسی بشه و نه هاگی دیگه.از طرفی طبق چرخه تولیدمثل جنسی آسکومیست ها،رویش هاگ جنسی جزئی از تولیدمثل جنسی هست.
      اتفاقا من هم مثل شما هدفم همینه، همین الان هم کتاب رو دوباره خوندم که جواب دقیق‌تری بدم. به هر حال نظر من و شما کمی با هم متفاوته. من نمی‌دونم شما این جمله رو ("هاگ �جنسی� وارد محیط کشت حداقل شد") با توجه به کجای کتاب میگین. چیزی که من توی شکل کتاب میبینم اینه که هاگ جنسی وارد محیط کشت کامل شده و چون تنها هاگ داخل محیط کشت کامل هست، نمی‌تونه بعد از رویش تولید مثل جنسی انجام بده. و در مرحله آخر هم قسمتی از هاگ‌های به وجود آمده در محیط کشت کامل، وارد محیط کشت حداقل شدن تا وقوع جهش مشخص بشه و بقیه هم وارد محیط‌های غنی‌شده با مواد مختلف شدن.
      ویرایش توسط vahid_ : 28 تیر 1396 در ساعت 02:05 دلیل: جزئی

8. Top | #17873
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      چرخه هاپلوئیدی، چرخ زندگی قارچه، نه این که کل این چرخه، تولید مثل جنسی باشه. ولی تولید مثل جنسی هم جزو چرخه هاپلوئیدی هست. مثلا انسان که چرخه دیپلوئید داره، کل عمرش رو در حال تولید مثل جنسی نیست! (البته اینا خیلی مربوط به سوال مطرح شده نیست!)
      من نگفتم که در همه قارچ‌ها نخینه‌ها با هم ادغام میشن! چون قارچ مورد نظر کپک نوروسپرا کراسا بود، این جمله رو نوشتم.

اگر شکل کتاب رو ببینین، یکی از هشت هاگ رو جدا کرده و وارده محیط کشت کامل کرده. عبارت "جدا کردن یک هاگ" رو هم روی شکل نوشته!
      ای وااای!دوست عزیز ما 3 نوع چرخه داریم:1-هاپلوئیدی 2-دیپلوئیدی 3-تناوب نسل.هرسه این چرخه های مخصوص تولید مثل جنسیه.بعدشم کی گفته چرخه ی هاپلوئیدی چرخه ی زندگی قارچه؟؟!!؟جلبک سبز اسپروژیر در شرایط نامساعد محیطی تولید مثل جنسی (چرخه ی هاپلوئیدی) رو انجام میده ولی قارچ نیس!قارچ ها تو تولید مثل غیرجنسی میتوز انجام میدن و زیگوتی تشکیل نمیدن.چرا چرخه های تولید مثل جنسی رو با میتوز اشتباه میگیری؟؟!!؟اخه این اطلاعات غلطو از کجا میگیری؟؟!!؟؟با این وضعت میخوای سر جلسه کنکور بشینی؟؟عقلا ب حرفای استاد alireza7516 یا من ک 2 دوره کنکور دادم هزارها مدل تست زدم گوش کن.فقط میخوای حرف خودتو سبز کنی در صورتی ک حرفات اشتباست!!
      منم گفتم دوست عزیز.یکی از هاگ های حاصل تولید مثل جنسی برداشته میشه و وارد محیط کشت حداقل میشه تا از رخداد جهش اطمینان حاصل شه.
      شخصا ی تست برا طراحی کردم:
      در جانداران قطعا...
      1)سلول های جنسی در نوعی تقسیم ک ساختار چهار کروماتیدی مشاهده میشود تشکیل میشود
      2)سلول های حاصل تقسیم میتوز نوعی سلول پیکری میباشد
      3)تقسیم سلول با تغییر لحظه ای میکروتوبول های سلول همراه است
      4)زیگوت محصول چرخه ی جنسی است و توانایی انجام یک نوع تقسیم را دارد
      با جواب ب این سوال و تحلیل گزینه ها شاید ی سری نکات جدید رو یاد بگیری.موفق باشی
      ویرایش توسط †Muhammad† : 28 تیر 1396 در ساعت 10:37

9. Top | #17874
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      اتفاقا من هم مثل شما هدفم همینه، همین الان هم کتاب رو دوباره خوندم که جواب دقیق‌تری بدم. به هر حال نظر من و شما کمی با هم متفاوته. من نمی‌دونم شما این جمله رو ("هاگ �جنسی� وارد محیط کشت حداقل شد") با توجه به کجای کتاب میگین. چیزی که من توی شکل کتاب میبینم اینه که هاگ جنسی وارد محیط کشت کامل شده و چون تنها هاگ داخل محیط کشت کامل هست، نمی‌تونه بعد از رویش تولید مثل جنسی انجام بده. و در مرحله آخر هم قسمتی از هاگ‌های به وجود آمده در محیط کشت کامل، وارد محیط کشت حداقل شدن تا وقوع جهش مشخص بشه و بقیه هم وارد محیط‌های غنی‌شده با مواد مختلف شدن.
      اینم شکل کتاب با یکم تحلیل.دوست عزیز میوز فقط تو چرخه ی جنسی اتفاق میفته بر همین اساس میگیم هاگ جنسی وارد محیط حداقل میشه.والسلام

نام: Capture.PNG نمایش: 37 اندازه: 120.1 کیلو بایت

10. Top | #17875
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      کی گفته چرخه ی هاپلوئیدی چرخه ی زندگی قارچه؟؟!!؟جلبک سبز اسپروژیر در شرایط نامساعد محیطی تولید مثل جنسی (چرخه ی هاپلوئیدی) رو انجام میده ولی قارچ نیس!
      منظورم این نبود که چرخه هاپلوئیدی فقط مخصوص قارچ هست.
      دوست عزیز
      میوز
      فقط تو چرخه ی جنسی اتفاق میفته بر همین اساس میگیم هاگ جنسی وارد محیط حداقل میشه.والسلام

توی همین شکلی که شما گذاشین نشون داده شده که هاگ جنسی که محصول میوز ومیتوزه، وارد محیط کشت کامل شده، نه حداقل.
      نام: Capture.PNG نمایش: 34 اندازه: 117.6 کیلو بایت
      حالا اگر تولید هاگی در محیط کشت کامل انجام شده باشه، باید به صورت غیرجنسی باشه.

11. Top | #17876
      کاربر فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      منظورم این نبود که چرخه هاپلوئیدی فقط مخصوص قارچ هست.

توی همین شکلی که شما گذاشین نشون داده شده که هاگ جنسی که محصول میوز ومیتوزه، وارد محیط کشت کامل شده، نه حداقل.
      نام: Capture.PNG نمایش: 34 اندازه: 117.6 کیلو بایت
      حالا اگر تولید هاگی در محیط کشت کامل انجام شده باشه، باید به صورت غیرجنسی باشه.
      گفتم برای چی قارچ وارد محیط کشت حداقل شده؟؟؟!!؟؟برای اینکه اطمینان حاصل کنن جهش رخ داده.روی محیط کشت کامل ک رشد بکنه نمیشه از رخداد جهش اطمینان حاصل کرد.رشد تو محیط کشت کامل برای اینه ک هاگ ب مقدار کافی داشته باشند تا بتونن تو محیط های حداقل متفاوت کشت بدن و نوع جهش رو بفهمن.
      اگه هاگی تو محیط کشت کامل ایجاد شه باید حاصل تولید مثل غیرجنسی باشه؟؟!
      من دیگ نمیدونم با چ ترفندی بت اثبات کنم هاگ هایی ک توی اون شکل لوله مانند(اسک)میبینی هاگ جنسین و تو محیط کشت کامل ایجاد شدن.در نتیجه نمیشه گفت هر هاگی ک تو محیط کشت کامل ایجاد شه حاصل تولید مثل غیرجنسیه!
      بنظرم برو منبع مطالعه خودتو تغییر بده.اگه بخوای اینطوری کتابو تحلیل کنی زیستو بالای 40 درصدم نمیتونی بزنی.موفق باشی

12. Top | #17877
      کاربر نیمه فعال

bazande
      نمایش مشخصات
      سلام خسته نباشيد.٢تا سوال داشتم

توي كتاب خيلي سبز سال دوم چاپ سال ٩٤. صفحه ي ١٣٤نوشته جانوران و گياهان فرمانرويي هستند كه همه ي جانداران انها پرسلولي و تمايز يافته هستند و جاندار تك سلولي ندارند ولي تو صفحه ي ٥٤سال دوم نوشته كه بسياري از اسفنج ها نيز پر سلولي هستند يعني برخي تك سلولي هستند و در صفحه ي ٤١سال دوم اسفنج ها رو در فرمانرو جانوران در نظر گرفته درستش كدومه ؟

سوال دوم:توي شكل صفحه ي ٤٧سال دوم بخشي از اوند رو توي پوست كشيدي يعني اوند در پوست هم مشاهده ميشه.
      تشكر

13. Top | #17878
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ADaM AhaNi نمایش پست ها

توي كتاب خيلي سبز سال دوم چاپ سال ٩٤. صفحه ي ١٣٤نوشته جانوران و گياهان فرمانرويي هستند كه همه ي جانداران انها پرسلولي و تمايز يافته هستند و جاندار تك سلولي ندارند ولي تو صفحه ي ٥٤سال دوم نوشته كه بسياري از اسفنج ها نيز پر سلولي هستند يعني برخي تك سلولي هستند و در صفحه ي ٤١سال دوم اسفنج ها رو در فرمانرو جانوران در نظر گرفته درستش كدومه ؟

سوال دوم:توي شكل صفحه ي ٤٧سال دوم بخشي از اوند رو توي پوست كشيدي يعني اوند در پوست هم مشاهده ميشه.
      تشكر
      1) فکر می‌کنم قید "بسیار" در صفحه 54، مربوط به نوع تغذیه هست، نه پرسلولی بودن. یعنی بسیاری از اسفنج‌ها (که همشون پرسلولی‌اند!) دارای گوارش درون سلولی غذا هستن. البته همون جا هم نوشته که اسفنج‌ها فقط دارای گوارش درون سلولی‌اند. پس اون برخی دیگه که گوارش درون‌سلولی غذا ندارن، مونومر دریافت می‌کنن و گوارش غذا ندارن. (این قسمت آخر رو تو یکی از کتابای کمک آموزشی دیدم، که الان هم یادم نمیاد کدوم کتاب بود. احتمالا خیلی سبز!)
      2) بله، آوندهای آبکش جزو پوست ساقه هستن. در فصل "رشد و نمو گیاهان" سال سوم، اطلاعات کامل‌تری هم داده شده.
      ویرایش توسط vahid_ : 28 تیر 1396 در ساعت 20:57 دلیل: اشتباه تایپی، تغییر جزئی

14. Top | #17879
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      گفتم برای چی قارچ وارد محیط کشت حداقل شده؟؟؟!!؟؟برای اینکه اطمینان حاصل کنن جهش رخ داده.روی محیط کشت کامل ک رشد بکنه نمیشه از رخداد جهش اطمینان حاصل کرد.رشد تو محیط کشت کامل برای اینه ک هاگ ب مقدار کافی داشته باشند تا بتونن تو محیط های حداقل متفاوت کشت بدن و نوع جهش رو بفهمن.
      اگه هاگی تو محیط کشت کامل ایجاد شه باید حاصل تولید مثل غیرجنسی باشه؟؟!
      من دیگ نمیدونم با چ ترفندی بت اثبات کنم هاگ هایی ک توی اون شکل لوله مانند(اسک)میبینی هاگ جنسین و تو محیط کشت کامل ایجاد شدن.در نتیجه نمیشه گفت هر هاگی ک تو محیط کشت کامل ایجاد شه حاصل تولید مثل غیرجنسیه!
      بنظرم برو منبع مطالعه خودتو تغییر بده.اگه بخوای اینطوری کتابو تحلیل کنی زیستو بالای 40 درصدم نمیتونی بزنی.موفق باشی
      فکر می‌کنم اختلاف نظر من و شما به این دلیله که شما قسمت زرد رو به عنوان مرحله نهایی در نظر می‌گیرین و من قسمت سبز رو!
      نام: Capture.PNG نمایش: 68 اندازه: 117.1 کیلو بایت
      در هر صورت نیازی به این لحن تند شما و توصیه‌هاتون نیست.
      بحث رو ادامه ندیم بهتره.

15. Top | #17880
      کاربر باسابقه
      مدیر برتر
      پاسخگو و راهنما

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط ADaM AhaNi نمایش پست ها

تشكر
      با سلام

اولا همه ي اسفنج ها پرسلولي هستند !!
      اون قيد كه در فصل گوارش اومده ، براي نوع تغذيه اسفنج ها هست .... بسياري مشابه آميب ها فقط گوارش درون سلولي دارند
      ساير اسفنج ها گوارش ندارند و بصورت انگلي از غذاي ساير موجودات استفاده ميكنند !!
      اما اينكه جانور تك سلولي داريم يا نه ؛ خارج از محدوده كتاب درسي هست و بين زيست شناسان هم نظر مشترك نيست .....

در آندودرم درختان بافت آبكش وجود داره ...

آخرین مطالب سایت کنکور

• تبلیغات متنی انجمن