چه خبره مگه!؟!!!
درساي ديگه م هس!زيست مهمِ ولي نه در اين حد كه درساي ديگه فراموش بشه!زيست براي كنكور در كنار دروس ديگه معنا داره نه به تنهايي!منابعت قطعا بهينه نيست(لااقل توي زيست!)
تفكر افراطي اي كه داريد مخربِ يه نظر من!
سه سطحي پاسخش در حد iq و ميكرو نيست!درست!ولي جوري هم نيست كه چيزي رو مبهم بذاره برات!مگر در موارد بسيييييار نادر كه ميتوني همينجا بپرسي شايد بشه با همفكري رفع و رجوعش كرد! من توصيه م همين كتاب هس!
با اين اوصافي كه ميگيد و اصرار ميكنيد منبع سوم داشته باشيد! پس از ميكرو استفاده كنيد ولي سراغ قسمت طبقه بنديش نريد به نظرم! مگر ديگه خيلي بيكار باشي!آنچه تا كنون خوانده ايم و ميخوانيمش رو كار كن!اينجاهاش تستاي خيلي خوبي داره در كنار پاسخنامه ي عاليش!!(اولويت رو بذار با اين قسمت ها و بعدش وقت شد برو سراغ طبقه بندي ها!)
اينكه گفتم تخته سياه دوم باشه واسه اين بود بتوني از حجم بيشتري از كتاب استفاده كني!وگرنه ميكرو كتاب بهتريه ولي با توجه به همپوشاني و تشابه ايده هاي تستيش با الگو و آي كيو خيلي از كتاب بلااستفاده ميمونه!وگرنه به تنهايي كتاب خوبيه!(الان كه فك ميكنم ميگم:شايد نبايد كيفيت رو فداي كميت كرد!)
اگر به اشتباه حساسيد به نظرم الگو و تخته سياه رو كنار بذاريد!
ولي كم يا زياد تو هر كتاب زيست شناسي اي غلط داريم!
1-نه درست نيست!كتاب گفته جانوري كه سلولهاش حاوي DNA بيگانه باشه تراژني محسوب ميشه اين علامت جمع در سلولها منظور همه ي سلول ها نيست چون توي چن خط بالاتر گفته كه ژن پروتئين هاي پيچيده ي انساني به دام(نه زيگوت اون) تزريق ميشه تا توي شيرش پروتئين هاي پيچيده ي انساني يافت بشه!
2-پلازميد ها ممكنه ژن مقاومت نداشته باشن!درسته!
هر باكتري اي كه پلازميد داره الزاما ژن مقاومت به آنتي بيوتيك نداره!
توي مهندسي ژنتيك از پلازميد هايي استفاده ميكنيم كه حاوي ژن مقاومت باشن تا بتونيم باكتري ها رو غربال كنيم!
كتاب وقتي ميگه پلازميد ها ژنهايي دارن كه كروموزوم اصلي نداره مثل ژن مقاومت يعني اينكه الزام نداره حتما ژن مقاومت باشه!به عنوان مثال كاربردي توي اين مبحث داره ميگه!
يه سري از كلمه ها تو طرح تست و اينا هس كه معمولا دانش آموزا باهاش مشكل دارن از لحاظ ادبي
الان خيليا اين مثل رو يه جور قطعيت ميدونن ولي اينطور نيست
توي كنكور و آزمونا هم از اين موارد داشتيم!
مثلا يه تست مربوط به فصل5زيست دوم بود كه خيليا هميشه رو مترادف با فقط ميدونستن در صورتي كه اينجور نيست!(سال91در مورد پرنده ي شهدخوار)
مثلا1جمله از آي كيو:
برای تنیدن تار در عنکبوت لازم است که بیان انواعی از mrna ها در سلولهای زیر سطح شکمی افزایش پیدا کند!
-انقد اينو از من پرسيدن كه ميگن همه ي سلول هاي زير سطح شكمي كه تار نميسازن!!!!!غلطه!!!
ولي اين تفكر طراح كنكور هس
وقتي قيد نياورده نياورده ديگه!چرا خودتون قيد اضاف ميكنيد!!!!!!
خيليا ميان تو ذهنشون ميگن چون قيد نداريم منظور سوال همه بوده پس غلطه
در حالي كه اين عبارت كاملا درسته
خود من هم هنوز با اين عبارت ها جور نشدم(منظورم اينه كه با وجود دونستن اين موارد بازم خيلي اوقات به خاطر بي توجهي غلط ميزنم)
چون معمولا همش دنبال پيدا كردن مثال نقضم!

LinkBack URL
About LinkBacks

آزمون ها هم برای دوران جمع بندی نگه میدارم!.gif)
.gif)
.gif)
.gif)