بچه ها ی سوال:
غشای پایه بافت پوششی ، همون بافت پیوندی سسته؟
اینو یکی از دوستام ازم پرسید و من اینجوری نقضش کردم ک: غشای پایه فاقد سلول و متابولیسمه اما پیوندی سست دارای سلول و متابولیسمه.
نظرتون؟؟
مهم نیست زندگی منو به کجا میبره... همیشه منو با یه لبخند پیدا میکنی..
چنتا سوال...
1.هر جا واژه هیدرولیز رو دیدیم میگیم اب مصرف میشه؟
2. فصل 1 پیش... مرحله آخر ترجمه
کتاب گفته پیوند کوالانسی بین رشته پلی پپتیدی و tRNA هیدرولیز میشه!
ازش تو کتابا تست اومده که تو مرحله آخر 1 مولکول آب مصرف میشه ...
با این استدلال تو مرحله ادامه ترجمه, ما به ازای هر پیوند پپتیدی ای که باعث تولید آب میشه, یه شکستن کوالانسی هم داریم که آب مصرف میشه!
این استدلال درسته؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
1-بله به شرطي كه هيدروليز رو با تجزيه ي ساده ي شيميايي اشتباه نگيريم
2-در مورد جدا شدن پلي پپتيد از tRNA در مرحله ي ادامه ترجمه كتاب نوع پيوند و روش جدا شدن رو ذكر نكرده و مرجع سوال نيست در اين حد كتاب توضيح داده كه پيوند پپتيدي تشكيل ميشه و از فصل1زيست1ميدونيم كه پيوند پپتيدي طي سنتزآبدهي تشكيل ميشه و در مرحله ي پايان هم خود كتاب گفته هيدروليز! منم اطلاع دقيق ندارم ولي احتمالا استدلالت درسته
در مورد سوال اولت که اقا محمد جواب داد
در مورد دومی
اصلا بر همین اساس(توضیجات خودت) ، میان مسئله طرح میکنند
فرمولش هم اینه
هنگام ترجمه یه mRNA با n کدون حداکثر (یعنی اینکه اتفاق خاصی نیافته یا شرطی در مسئله باشه) :
n-1 مولکول آب در جایگاه p مصرف میشه (همون هیدرولیزی که گفتی)
پ ن : در جایگاه A هم که خودت میدونی سنتز آبدهی داریم( تولیدآب) که فرموله بخوام بگم میشه تولید n-2 مولکول آب در جایگاه A
سلام اگه منظورتون جنس آنزیم محدود کننده هستش که از جنس پروتیینه
اگه منظورتون dna ای هستش که از روش رونویسی انجام میشه: دقت کنید که آنزیم محدود کننده آنزیم باکتریایی هست و در تمامی پروکاریوت ها وجود داره از طرفی پلازمید ها فقط در بعضی از باکتریها یافت میشند بنابر این میتونیم نتیجه بگیریم که آنزیم محدود کننده از روی dna اصلی باکتری رونویسی میشه
,Dear hyenas
.I have so much more that you can hate me for
.Just be patient
خيلي سوال كلي اي پرسيديد و اگه بخوام در همون سطح كتاب هم بگم بايد يكي دو روز تايپ كنم!
ولي مطالب موجود در جدول گويا هس و باهاش به راحتي ميشه جواب تستايي كه ممكنِ بياد رو داد مثلا يه نكته از اين جدول اينه كه همه ي اتم ها با ميكروسكوپ الكتروني قابل مشاهده نيستن
+اينكه توي متن كتاب هم گاه گريز هايي زده شده كه چه چيزايي با چي ديده ميشن
مثلا گفته تخمك با چشم غير مسلح هم قابل ديدن هس(پس بعضي سلول ها رو هم ميشه با چشم غير مسلح ديد!)
يا گفته همه ي ويروس ها با ميكروسكوپ الكتروني قابل مشاهده هستن ولي اغلبشون فقط با ميكروسكوپ الكتروني ديده ميشه(بعضياشون رو ميشه با ميكروسكوپ نوري هم ديد!)
دليل اين حرفاي كتاب اينه كه دنياي سلولي مولكولي واقعا گسترده هس و اندازه هاي دقيقي نميشه نسبت داد بلكه معمولا به صورت بازه اي بيان ميشن(يا همون اتم ها،همونطور كه توي شيمي هم خونديد ابر الكتروني مرز مشخصي نداره پس اندازه ي دقيقي نميشه از اتم ارائه داد و مقدار ها معمولا تقريبي ان)
مثلا ميگيم باكتري ها اندازه اي بين1تا10ميكرون دارن
حالا ديگه بايد قدرت تفكيك وسيله ي مورد نظرمونو بررسي كنيم كه بدونيم ميشه1چيز خاص رو باهاش ديد يا نه!
شايد بهترين جواب به سوالتون خود جدولي هس كه گذاشتيد!
دوستان تو Iq گفته از ناهنجاری های موجود رو کروموزوم X حداقل 2تاشون رو نواحی حسی ناحیه سر تاثیر دارن
بنظر من غلطه!1-زالی ناشنوایی(گوش) 2-رنگدانه ای شدن شبکیه چشم(چشم) 3-کام شکافدار(اینو راستش یکم شک دارم.کام مگه برای دهن نیست؟خب پس اینم دهن)
آیکیو سومی رو درنظر نگرفته
کی درست میگه؟
*یه سوال دیگه هم هست آموزشی نیست گفتم همینجا بپرسم!بین آبی قلمچی و تانک تست و جامع گاج کدوم رو برای زدن بعد از الگو و آیکیو توصیه میکنید(خواهشا این رو کسانیکه استفاده کردن جواب بدن.یکی از اینها رو هم اگه داشتین ممنون میشم نظرتون رو نسبت بهش بگین)
ممنون![]()
روش مطالعه زیست رتبه81کشوری تجربی امسال که زیست رو92 زدن بدون داشتن معلمی..فقط با تلاش مستمر خودش..از دوستان هستن(مسئله به رخ کشیدن دوست بنده نیست..فقط جهت اطلاع رسانی و استفاده دوستان هست...انشالله مفید باشه
این روش من بود
قدم اول خواندن سطحی کتاب
قدم دوم خواندن کمی دقیق تر در روز بعد
قدم سوم تست زنی از کتاب سطح متوسط مثل الگو همراه بررسی سوالات با پاسخنامه و نکته برداری(روز سوم)
قدم چهارم و پنجم خواندن دقیق تر فصل در روز های بعدی
قدم ششم تست زنی از کتاب سطح بالا مثل ایکیو با بررسی پاسخنامه و نکته برداری
در قدم های بعدی خواندن دقیق متن همراه با نکته ها و تحلیل ان
پ.ن:سوالاتی که در این تایپک من جواب میدم به نقل ایشونه..و بعلت مشغله درس و دانشگاه نمیتونن بیان انجمن اینطوری پاسخ داده میشه![]()
جفتتون درست ميگيد
سوال كلن بار علمي نداره از نظر من!
ولي خب چون كلمه ي حداقل رو آورده مشكلي نيست!
يعني ميتونه بيشتر هم باشه!طراح خواسته حداقل رو گفته باشه تا يكم گزينه از حالت كليشه اي خارج بشه و همينطور در چارچوب كتاب بشه موردي رو براش پيدا كرد و بشه گفت كه بيشتر هم هس(پايبندي به متن كتاب)
كه همونيه كه شما گفتيد
________
سوال دومتون جاش اينجا نيست
اگه فقط در مورد منابع پرسيده بوديد جواب نميدادمولي خوشبختانه سوال هم داشت ،ديگه گفتم 2تا پست رو سر هم كنم بهت بگم
خيلي داريد دورتون رو شلوغ ميكنيد!
معدود افرادي پيدا ميشن تستاي الگو رو تموم كنن!
نظر شخصي من اينه IQ + سه سطحي قلم چي(سوالاي اين كتاب توي كتاب آبي هم هس ولي خوبيش اينه كه تستاي واقعا خوب رو گلچين كرده و از آوردن تستاي آبكيش خودداري كردن!واسه همين بهينه س و پيشنهاد ميشه)
در نهايت بعد از خوندن كل مطالب آزمون خيلي سبز رو بزنيد واگه خيلي مشتاقيد كه با ايده هاي بيشتري كار كنيد(ترجيحا مشتاق باشيد!) موج آزمون الگو رو پيشنهاد ميدم كه به مراتب تستاي بهتر و استاندارد تري نسبت به كتاباي سال به سال الگو داره(خارج از مقام مقايسه هم واقعا كتاب خوبيه!)
در پاسخ به انتخاب هاي خودتون بايد بگم:
گاج ميكرو تست واقعا خوب خيلي كم داره (مخصوصا بعد از استفاده از منابعي كه گفتيد!)(پاسخ نامه ي خيلي خوبي داره)
تانك تخته سياه هم كتاب خوبيه ايده هاي جالبتري نسبت به ميكرو داره(پاسخنامه ي نسبتا خوبي داره)
در كل بين3تايي كه گفتيد بخوام يكي رو بگم ميگم آبي چون تستاي آزموناي كانون رو داره!(پاسخنامه متوسطي داره)
_______
ولي به پيشنهاد شخصي خودم فك كن هم بهينه(چه از نظر زماني و هزينه اي)هم خيلي كامل و خوب هس!
پ ن: ترجيحا سوال در مورد منابع و روش مطالعه رو توي تايپيك هاي مربوطه كه كم هم نيستن بپرسيد دوستان![]()
راستش از الگو و آیکیو برای آموزش و تست زنی اصلی استفاده میکنم!اون 3 منبع هم برای مرور درسای خونده شده میخواستم...
3سطحی مشکلم پاسخنامشه!خیلی بده پاسخشآزمون ها هم برای دوران جمع بندی نگه میدارم!
مرسی بابت پیشنهاد
دوستان من بمدت 2ساعت از تانک استفاده کردم و تکنولوژی زیستیشو زدم
چندین سوال برام پیش اومد
1-گفته که برای اینکه یه جاندار تراژنی باشه حتما باید همه سلولهاش ژن خارجی رو داشته باشه.برای همین تنها اگر ژن انسولین به زیگوت دام داده بشه میشه به اون دام گفت تراژنی
الان این 2جمله هردوش غلط نیست احیانا!؟
2-گفته پلازمید ها گاهی ژن مقاومت به آنتی بیوتیک دارن
از هیچ جای کتاب نمیشه استنباط کرد اینو.میشه؟(گاهی منظورمه)
در حال حاضر 142 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 142 مهمان)