گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
.اگر هیستامین ترشح شود=حساسیت زاست؟واگر آزاد شود حساسیت زا نیست؟چرا میگن تولیدهیستامین حساسیت زا مخصوص بازوفیل هاست مگه در آزاد شدن آن از ماستوسیست ها عوارضی مثل خارش..قرمزی و....ایجادنمیشود؟
2.هرگلبولی که در دفاع اختصاصی شرکت ندارد گیرنده ی آنتی ژنی ندارد؟
3.پادتن در مایعات درون سلول وجوددارد؟
4.این جمله ناقصه دیگه؟لنفوسیت های Bدر گره لنفی وTها در خون ولنف با آنتی ژن برخورد کرده وفعال میشوند؟
5.باتوجه به شکل ص13 زیس3 لنفوسیت های Bمیتوانند مثل خودشان رابسازند امااز نظر انواع گیرده ی آنتی ژنی این سلولهای جدید متفاووت اند؟
6.ما ریبولوز دی فسفات داشتیم؟الگو4ص178س460
7.آنزیم روبیسکو در هر سلول کلروپلاست داری فعالیت نمیکند بلکه در جایی فعالیت میکند که در آن تنفس نوری یا چرخه ی کالوین صورت بگیرد؟
8میشه اینم گفت:روبیسکو در داخل هر کلروپلاستی وجود دارد اما در همه ی آنها فعالیت نمیکند؟
9.خارج94هس.از 1و2کدومه مثل اینکه در کلید اولیه 2بوده
10.پروکاریوت هتروتروف جاندارنیس؟
11.ویروسها کلا atpتولید نمیکنن؟
باتشکر ویژه از پاسخگوییتون
آقا اینا موندن![]()
گیرم که باخته ام
گیرم که باخته ام
اقا این جمله هه چی میگه؟
"مژکداران سانتریول ندارند به همین دلیل ایجاد مژک در انها بوسیله سانتریول نیست."
رنین که پروتیئن شیر رو رسوب میده...تو این کار اب مصرف میشه؟..اصن پیوندی شکسته میشه ؟
1-هر نوع حرکتی که در بخش غیر زنده گیاه انجام شود ، نوعی حرکت غیرالقایی محسوب میشه (خ سبز : غ
صحیح است. حرکتهای القایی، فقط در بخشهای زندة گیاهی انجام میشوند و بنابراین، همة حرکاتی که در بخشهای غیرزنده انجام میشوند، حرکات غیرالقایی هستند. این مورد، چندین بار در کنکور مطرح شده.
2-هر نوع حرکتی که در سلول های جنسی گیاه انجام شود ، نوعی حرکت فعال است (خ سبز : ص)
خب آیا گامت ماده هیچ نوعی حرکتی نداره ؟؟ مگه در فصل 8 نگفت که هر سلولی حرکت داره ؟
فقط سلولهایی که وسیلة حرکتی دارند، حرکت میکنند. مثلاً سلولهای تاژکدار، مژکدار یا سلولهایی که پای کاذب دارن و ... پس این مورد صحیح است.
3-در گامتوفیت هر تخمک کاج دو آرکگن وجود دارد ( نکته خ سبز )
تخمک بازدانگان، ۲ تا ۳ تا آرکگن دارد. در متن کتاب نوشته شده است چند آرکگن و در شکل، ۲ آرکگن نشان داده شده است.
4-هر گرانولوسیت موجود در خون انسان
1) ذره خواری میکند (خ سبز : غ به علت بازوفیل ها)
2)در شزایط بی هوازی به مصرف انرژی میپردازد (خ سبز : ص) نباید میگفت تولید انرژی ؟ چون برآیند گلیکولیز ، دو تا atp بود ؟
3)توانایی دیاپدز دارد (خ سبز : ص)
۱) بازوفیلها هم فاگوسیتوز دارن اما در سطح کتاب درسی، اشارهای بهش نشده و این جمله غلط است.
۲) منظور از مصرف انرژی در اینجا، گام ۱ گلیکولیز بوده است. ولی به هر حال تولید انرژي در غیاب اکسیژن عبارتی است که در کنکور مطرح میشود.
۳) همة گلبولهای سفید خون، حتی لنفوسیتها، توانایی دیاپدز دارند. دقت کنید که دیاپدز صرفاً یعنی خروج از رگ خونی و ارتباطی به توانایی تشکیل پای کاذب ندارد.
5-بر اساس نظریه ی هاردی واینبرگ ، میتوان گفت فراوانی الل ها تغییر نمی یابد ( خ سبز : غ) مگه آمیزشها فراوانی الل رو تغییر میدن؟
در جمعیتی که در حالت تعادل باشد، فراوانی اللها همیشه ثابت باقی میماند.
سلام دوستان
1-پدیده ای که مخالف بازجذب مواد است چیه؟ترشح فقط؟؟اصن ینی چی مخالف باز جذب؟
2-سوال 189 خارج 95-چرا 1 نشده؟مگه ما نخوندیم سطح داخلی مجاری هوا از بینی تا نایژکهای انتهایی از یک بافت پوششی مژه دار پوشیده شده است؟
3-عایا اعصاب حسی پیام عصبی را فقط به مغز می برند؟ینی اون نورون حسیه توی انعکاس زردپی زیرزانو عصب محسوب نشده؟؟:/
![]()
واقعیت رو دنبال کن، رؤیا تلهست.
ویرایش توسط elmira_tzf : 08 تیر 1396 در ساعت 19:10
نظرتون راجب این چیه درسته
اب بین سلول های برگ در جهت شیب کم کردن پتانسیل اب حرکت میکنه ...غلطه که ..الگو گفته درسته
"پادتن ضد hiv در خون نوزاد مادر مبتلا به ایدز ساخته میشود"
خیلی سبز گفته:" غلطه و اون پادتن فقط در خون مادر تولید میشه"
ولی وقتی نوزاد از طریق جفت میتونه از مادرش ایدز بگیره
پس پادتن ضد hiv در خون نوزاد هم باید ساخته بشه دیگه
درست میگم عایا؟
ویرایش توسط amirabedini68 : 08 تیر 1396 در ساعت 21:23
ممکن نیست در برخورد اول آلرژن با پادتن , هیستامین ترشح شود
خیلی سبز: دقیقا در برخورد اول هیستامین ترشح میشه!
این یکیو که دیگه غلط گفته...نه؟
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
واقعیت رو دنبال کن، رؤیا تلهست.
در حال حاضر 81 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 81 مهمان)