سوال:در کدام گزینه با در دست داشتن فنوتیپ میتوان ژنوتیپ یک فرد را مشخص کرد؟
1.هرگاه والدین فرد هر دو ناخالص بوده و فرد فنوتیپ غالب را نشان دهد
2.هرگاه فرد صفت مغلوب داشته باشد
میدونم گزینه 2 درسته ولی چرا گزینه 1 غلطه؟
سوال:در کدام گزینه با در دست داشتن فنوتیپ میتوان ژنوتیپ یک فرد را مشخص کرد؟
1.هرگاه والدین فرد هر دو ناخالص بوده و فرد فنوتیپ غالب را نشان دهد
2.هرگاه فرد صفت مغلوب داشته باشد
میدونم گزینه 2 درسته ولی چرا گزینه 1 غلطه؟
سلام این جمله درسته؟ با اطلاعات سال سوم میشه بهش جواب داد؟
((در افراد مبتلا به فنیل کتونوریا،ادرار،در مجاورت هوا سیاه نمی شود.))
به نام خدا
۱:سلام خسته نباشیدatpحاصل ازاکسایش محصول گام یک گلیکولیز مگه ۳۸تا نیست؟؟؟کتاب تست میگه ۴۰تا چرا؟
۲:در تنفس سلولی آب مصرف میشه؟؟؟؟!
امام باقر (ع)میفرمایند:
«هرگاه آهنگ کار خوبی کردی بشتاب زیرا که نمیدانی چه پیش خواهد آمد»
این سوالو میشه جواب بدین
امام باقر (ع)میفرمایند:
واقعا درسته؟؟یعنی انزیمی جهت کربوکسیلاز مثلا تو واکوئل داریم؟؟ازکجا ی کتاب میشه فهمید اینو؟
امام باقر (ع)میفرمایند:
درسته بگیم آنتروزویید سرخس چندتاژکی هست نه دوتاژکی؟؟یعنی وقتی میگه گیاهی با انتروزویید دوتاژکی فقط خزه رو بگیم
ممنون
امام باقر (ع)میفرمایند:
نه اشتباه اولا در گام یک گلیگولیز ای تی پی تولید نمیشه برعکس مصرف میشه و کتاب الگو گفته که این مرحله انرژی خواه و پرانرژی ترین گام هسش و گفته که معادل 40.atp انرژی دارد .. ن اینکه محصول گام یک باشد
در ضمن در کل گلیگولیز و چرخه ی کربس به ازای هر مولکول گلوگز فقط 4atpتولید میشو د 34 atpبعدی در زنجیره ی انتقال الکترون تولید میشود ...دقت کن
سلام یه سوای دارم خیلی مهمه............
الان من داشتم تانک تست تخته سیاهو نگاه می کردم سوال یازده فصل اولش این بود: (جوابش پر رنگه)
فراورده ی حاصل از عملکرد انزیم کاتالاز در پراکسی زوم می تواند به عنوان پیش ماده ی انزیم روبیسکو در تنفس نوری قرار گیرد.
یه همچین چیزی توی فصل اول زیست1 نیست و توی جزوه عمارلو هم نبود و توی خیلی سبز هم نبود ولی توی فاگو بود حالا سوالم اینجاس که خیلیا میگن فاگو نخون الان خب اگر فاگو نبود نمیشد اینو دید و این که از طرفی حجم فاگو خیلیه یعنی کل جلدای فاگو رو بخونی حدودا انگار سه بار کتاب درسیو خوندی حالا چیکار کنم؟ و این که پس چجوری رتبه های برتر فقط با خیلی سبزو الگو موفق شدن؟
لطفاااااااااااااااااااااا ااااااااااااا راهکاره اینجور خوندنو بگین یعنی باید بشینیم و از تمام تستای الگو و تانک نکته در بیاریم ؟ که خب همون وقتو میشه دو بار فاگو خوند یا اینکه نه جوره دیگه ای هم میشه ؟
اینم بگم که من هدفم کنکور 97 هست
فاگو
نبود نمیشد اینو دید؟
داداش چرا میخندونی مارو؟
فصل یک زیست دو
اوایلش تو قسمت انزیم ها گفته ک انزیم کاتالاز تو پراکسی زوم میزنه پراکسید هیدروژنو تجزیه میکنه اکسیژنو اب میده
اکسیژن هم همون پیش ماده روبیسکو توی تنفس نوری
کتابو دقیق بخون
خودت ترکیب کن
منبع تستم میخای ای کیو
تو تحلیل کتاب مشکل داری خیلی سبز
والسلام
در حال حاضر 115 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 115 مهمان)