بله
ولی ن همه گونه ها
داداش
گونه ها متفاوت فرق داره
معمولا اونایی ک اسپورانژ یا زیگوسپورانژ تشکیل میدن میگن زئوسپور دارن مث برخی جلبکا و قارچا
ولی درباره گیاهان و کپکا همچین اصطلاحی بکار نمیبرن
ادامه میدم چون این راهیه که خودم انتخاب کردم...
ویرایش توسط Farhadmed96 : 11 اردیبهشت 1396 در ساعت 14:52
ن سد خونی مغزی و غدد تغییر یافته جز خط اول نیستن
ویرایش توسط Farhadmed96 : 11 اردیبهشت 1396 در ساعت 14:19
سلام بچه ها
یه سری تست جدید خودم ساختم .ببینید و نظرتون رو بگید(چه مثبت چه منفی)
تست 1: چند مورد از عبارات زیر صحیح می باشد؟
الف)همه گیاهان علفی یکساله نیستند.
ب)همه ی گیاهان چند ساله علفی هستند.
ج)همه ی گیاهان چوبی یکساله اند.
د)بسیاری از گیاهان علفی چند ساله قبل از مرگ تنها یکبار گل می دهند.
ه)در همه ی گیاهان علفی پس از هر دوره رشد ساقه هوایی از بین می رود.
و)گیاه دوساله در دومین دوره رشد خود مواد غذایی ذخیره را در جهت تولید پرچم گل مصرف می کند.
1) 2
2) 5
3) 1
4) 3
جواب بدید بعدا جوابشون رو میگم (منبع:فصل 10 زیست 2)
سخنی از حضرت یاس: آدم همیشه تو محدودیت ها ستاره میشه
من بهش ایمان دارم.
یـ فرد مبتلا به آستیگماتیسم ........ سطح ناصاف عدسی و قرنیه .... رو داره .... حال چون باید عینک بزنه ....... این عینک ...... واسه جبران عدم یکنواختی عدسی است یا قرنیه .............. !؟!![]()
تو استیگماتیسم قرنیه یا عدسی در یک قسمت دارای انحنای بیشتر و در قسمت دیگر، دارای انحنای کمتریه.
در نتیجه نور پس از برخورد با اشیاء و عبور از سطح ناصاف قرنیه و عدسی، نمیتونه بر روی شبکیه تصویر واضحی ایجاد کنه و در نهایت تصویر ایجادشده، حالت کج و غیرطبیعی دارد و فرد در هر فاصله ای از اشیاء، احساس تاری دید می کنه
اگ استیگماتیسم ناشی از انحنا کژدار:-)قرنیه باشه خب برا قرنیس دیگ اگ برا دوتاش باشه ینی هم عدسی هم قرنیه اون درمان برا دوتاشه
به نظرت .... اینکه داری میگی اون درمان واسه دوتاشه ...... با اون یا .... تناقض نداره !؟!::: یعنی میگما ... از چیزی که میگی مطمئنی !؟!
:: این مطلبو تو زیست الگو دیدم که دکتر هاشمی با یه بی دقتی به سادگی ازش رد شده بود در حالی که راحت میشه ازش یه تست خفن طرح زد !
::: (تست 71 بخش حواس !)
سلام جهت حرکت آب وغذاتوعروس دریایی دوطرفه اس یایک طرفه ؟یه جا نوشته دوطرفه یه جاهم یک طرفه ولی به نظرم دوطرفه درسته
در ریشه و ساقه هم کامبیوم آوند ساز و هم کامبیوم چوب پنبه ساز وجود دارد؟
گیرم که باخته ام
اماکسی جرات ندارد به من دست بزند
یا از صفحه بازی بیرونم بیاندازد
شوخی که نیست من شاه شطرنجم
تخریب میکنم انچه را که نمیتوانم باب میلم بسازم
توشکل کتاب که چوب پنبه ساز رو برای ساقه درنظرگرفته...ولی من که از دبیرمون پرسیدم گفت هم چوب پنبه وهم آوندی روبرای ریشه درنظربگیرین ،از طرفی اگر چوب پنبه سازوبرای ریشه در نظربگیریم بایدمردن تارکشنده وچوب پنبه که نفوذناپذیرنسبت به آب رو هم درنظربگیریم و اگر آوندسازو در نظربگیریم باید قطورشدن ریشه وکم رسیدن آب به استوانه ی مرکزی روهم درنظربگیریم که معلوم نیست توکنکورکدوم حالتو درنظربگیره هر دوحالتشودرنظربگیر
در حال حاضر 42 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 42 مهمان)