این جمله درسته؟:
فقط ویروس های dnaدار می توانند وارد چرخه لیزوژنی شوند
ادامه میدم چون این راهیه که خودم انتخاب کردم...
من با بخشي از صحبت هاي اقا عليرضا موافقم و با قسمتيش هم مخالف كه محمد هم بهش اشاره كرد ...
اينكه مايع مني كه در كيسه چه هاي پروستات ذخيره ميشه و هنگام انزال وارد ميزراه ميشه ، نشون دهنده نقش پروستات در آلت مردان هست !
اما خاصيت خنثي كنندگي و البته مانع از انعقاد شدن مايع مني در آلت خانوم ها ( توسط يه گليكو پروتئين ) ، صرفا از وظايف پروستات مردان در بدن خانوم هاست !! و در اصل ترشحات غدد پيازي ميزراهي در خنثي كردن اسيد ادرار در مسير حركت اسپرم در الت مرد نقش داره ...
اين علمي ماجراست و البته معلم ما هم بهش اشاره كرده بود ؛ حالا ايا اين در سطح كنكوره يا نه رو بايد در تست ها و با توجه ساير گزينه ها تصميم گرفت ...
١- در همه ي كتاب ها ديگه ميگن ميكروب هاي معده گاو ... خود كنكور هم از لفظ ميكروب استفاده ميكنه ...
٢- طبق متن كتاب ، اغازيان هيچ ساختار توليد مثلي پر سلولي ندارند ( هر چند علميش غلطه ولي سما قراه كنكور رو از كتاب درسي بديد . شاهدش هم كنكور ٩٣ هستش ...)
٣- متن كتاب اولويت داره به شكل و .....
در پانويس شكل ص ٢٠٨ ( كتاب من براي سال ٩٤-٩٥ هست ) نوشته كه اين چرخه ها براي ويروس وارد شده به باكتري ، مطرح ميشه !!
از طرفي در سطح دبيرستان فقط ما باكتريوفاژ dna دار رو ميخونيم و حتي انواع ديگه باكتروفاژ ها رو هم بحث نميكنيم ؛ پس اين جمله در سطح كنكور بايد درست گرفته بشه !!!
در مورد سوال ۳ معلمم یه حرفی گفت. البته خودشم گفت که چرته ولی چیزیه که از کتاب برداشت میشه.
تو متن فک کنم گفته بود به ماهی حمله نمیکند ولی تو شکل گفته به مدل
در واقع به ماهی واقعی که محرک رو نداره اصلا حمله نمیکنه. ولی به مدلی که از روی اون ماهی ساخته شده و محرک رو نداره کمتر حمله میکنه(شاید جاشون رو برعکس گفتم چون یادم نیست اون قسمتا )
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
واقعیتش این سوال سوال منم بود ولی تو متن کتاب اونجایی که چرخه لیزوژنی و لیتیک رو تعریف کرده محدود به هیچ نوع سلولی نکرده
این که زیر شکل هم نوشته چرخه لیتیک و لیزوژنی در باکتری میتونه به این علت باشه که تو شکل dna رو حلقوی نشون داده
متن کتاب برای تعیرف لیتیک:
"گاهی ویروس بعد از آن که سلولی را آلوده کرد شروع به همانند سازی میکند و ویروس های جدیدی را می سازد. به این مسیر چرخه لیتیک میگوییم"
خودتون هم که همیشه میگید متن کتاب مهم تر از شکله
از طرفی hiv هم با rna بیماری زایی میکنه (و تو لنفوسیت ها تکثیر میشه طبق متن سال سوم)
تکثیر هم که با روش لیزوژنی ممکن نیست
پس نمیشه بگیم استثنای این جمله ویروس hiv هست؟
سلام دوستان
واقعیتش من با جواب دوتا از سوالای پست قبلیم قانع نشدم
چون دیر دیدم هم گفتم بهتره یه بار دیگه اونارو بهمراه سوالای جدیدم بذارم:
1-منظور کتاب از اینکه پوسته دیاتوم ها مثل جعبه ایه که نصفش داخل یه جعبه دیگس چیه ؟
2-توی کتاب یه جا گفته در هم یوغی هسته ی یه سلول وارد سلول دیگه میشه یه جا گفته محتویات سلولی
بالاخره فقط هسته یا بقیه ی محتویات سلولی هم هستن؟
3-با اینکه هاگداران هاگ دارن پس چرا میگن آغازیان ساختار پرسلولی ندارن؟
4-قید جمله ی زیر چجوریش درسته؟
" ----- جلبک ها پرسلولی اند"
بیشتر یا بعضی؟
یه جای کتاب گفته بیشتر یه جا گفته بعضی
5-چرا "آنزیم ها واکنش دهنده های زیستی اند؟"
واکنش که نمیدن فقط کاتالیز میکنن پس چرا میگن واکنش دهنده؟
خیلی ممنون
@behnam10alipour
ویرایش توسط sir6 : 02 اردیبهشت 1396 در ساعت 16:42
سلام دوستان
چرا این جمله غلطه:در انسان ،خارجی ترین لایه ی کره ی چشم مانند پریکارد قلب از نوع بافت پیوندی رشته ای است.
خارجی ترین لایه کره چشم که میشه صلبیه که بافت پیوندی رشته ای داره برای پریکارد هم تو کتاب نوشته بافت پیوندی.بافت پیوندی پریکارد از نوع رشته ای نیست؟
بیست سال بعد برای کارهایی که انجام نداده ای بیش از کارهایی که انجام داده ای افسوس میخوری.
من هرگز چیزی درباره کسی نخواهم گفت مگر اینکه بتوانم چیز خوبی بگویم.
بیست سال بعد برای کارهایی که انجام نداده ای بیش از کارهایی که انجام داده ای افسوس میخوری.
من هرگز چیزی درباره کسی نخواهم گفت مگر اینکه بتوانم چیز خوبی بگویم.
سلول های داخل خط جانبی ماهی سلول مژه دار هستن یا مژک دار؟؟!!!
داخل عکس گفته مژک دار تو متن گفته مژه دار پس میشه نتیجه گرفت مژه با مژک فرقی نداره؟!!
تاژک غشا داره؟
ریبوزوم اندامک محسوب میشه یا نه؟!! تو مهروماه نوشته اندامک!!
@ZAPATA
@behnam10alipour
ویرایش توسط .MEHRAD. : 02 اردیبهشت 1396 در ساعت 10:28
کتاب نوشته حرکت آب از هر تراکئید به تراکئید از طریق لانه که قسمت های نازک دیوارست یعنی منافذی که در دیواره وجود داره و در اون پلاسمودسم جریان داره در لانه؟
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)