هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
اولا ممنون از لطفتون ......
خب منم مثل تمومي المپيادي ها اميدوار به ورود مستقيم به دانشگاه داشتم و اصلا فكر كنكور و ... رو نداشتم . ولي خب متاسفانه ..
درضمن ضعف منم در ساير دروس مثل شيمي و فيزيك هست كه كلا سال دوم زياد نخوندمش و سوم هم كه كلا هيچي ( سر كلاس هاي مدرسه نبودم و ...)
براي همينم هست كه نفر اولي بودم رفتم كلاس كنكور براي زيست ثبت نام كردم ؛ خودتون متوجه ميشيد كه اين نياز علمي نبود و فقط به اين دليل بود كه يكي اين ديوار رو بتونه برام بكشه . دم معلم زيست و بچه هاي كلاسمون گرم كه بنده خداهارو رو سكته دادم .
حالا پيشنهاد شما چييه كه اين موضوع رو حل كنم ؟!!
سلام خسته نباشید ببخشید میشه مراحل تقسیم میوز برای یک صفت مونوهیبریدی مثل رنگ در نخود فرنگی رو رسم کنید مرسی
داش بهنام به جون خودم دوست دارم میگماولی این کرامت یه چن تا همایش تو سایت کانون داره خیلی خوبه البته اموزشش ن اون نحوه خوندنو خیلی خوب میگه فایل تحلیل کنکور 93 94 95 اقای رضا امیرو هم ببین عالیه . اینم بگم رضا امیر دبیر زیست شناسی علامه حلی 1 و 5 تهران هست که واقعا کارش درسته
و خدایی که در این نزدیکی ...
خب شاید بد نباشه کتاب درسیو حفظ کنی.
حتما باید تو خونه موقه تست زدن تمرین کنی. تست هارو فقط با اطلاعات کتاب بزن تا عادت کنی تو آزمونم همینجوری باشه. بعد اینکه موقه خوندن کتاب زیاد به عمق نرو. هرجا دیدی غلط نوشته حفظ کن. اصلا میتونی علامت بزنی اونجارو که موقه مرور باز یادت بیفته باید حفظ کنی نه اینکه تصحیح(اون موقه فک کنم کل کتابو مارکدار کنی). کلا اگه بتونی هر اطلاعاتی که داری ریشش رو بفهمی خوبه. بدونی که این از متن کتابه یا شکل یا بیشتر بدانید یا خیلی بیشتر بدانید. یکیم دیگه زیاد سمت مطالب خارج کتاب نرو . انگار که اصلا وجود ندارن. فراموش کن
هیچ وقت با ادم احمق بحث نکن
او تو را تا سطح خودش پایین می اورد
وبا تجربه ای که در ان سطح دارد
تو را شکست می دهد.
سلام
کتاب گفته اووسیت ثانویه پس از ترک تخمدان درصورتی که با اسپرم لقاح کنه میوز 2 رو انجام میده !
اول اینکه این غلط رو باید حفظ کنیم که اسپرم با اووسیت ثانویه لقاح میکنه ؟؟؟ینی اگه سوالی دادن باید لقاح رو بین اووسیت ثانویه و اسپرم بگیریم ؟؟؟
بعد گفته درصورتی که لقاح کنه میوز 2 انجام میده
ینی اگه لقاح نکنه به همون صورت اووسیت ثانویه میمونه و اول نمیشه ؟؟؟
البته تو کتاب چاپ 95 کتاب درسی لقاح اسپرم به برخورد اسپرم تغییر پیدا کرده
کنون اگرچه کویرم؛ هنوز در سر من
صدای پر زدن مرغ های دریایی ست
چه فرقی میشه توضیح بدین چون واس خودایمنی تو الگو نوشته دستگاه ایمنی به میلین نورون حمله میکنه نه غشای نورون فک کنم جنسشونم یکیه اره ؟
عليك سلام ...
اولا بايد بگم كه نويسنده كتاب اشتباه كرده .....
ثانيا اون طور كه در راهنماي دبير اومده ، اووسيت اوليه پس از تماس با اسپرم ، وارد ميوز ٢ ميشه و بعد از ايجاد تخمك ، سر اسپرم وارد تخمك ميشه و زيگوت ايجاد ميشه .
اگر هم كه تماس و لقاح صورت نگيره ، پس يه تغييراتي ، اووسيت (البته اسمش يه چيز ديگست كه كلا خارج كتابه ..)دفع ميشه .
پس شما لقاح رو با تخمك ( اوول ) در نظر بگير
در حال حاضر 29 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 29 مهمان)