خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 1 به 15 از 52
    1. Top | #1
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات

انصراف از علوم ازمایشگاهی بخاطر پزشکی...

سلام... الان ترم دو علوم ازمایشگاه علوم پزشکی بابل هستم. هنوز با خودم نتونستم کنار بیام ...میخام انصراف بدم برا کنکور 95 ...به نظرتون ارزششو داره ؟ ...رشتم رشته خوبیه ...ولی باید کلی رفرنس بخونم برا ارشد..بعدش کلی کارای تحقیقاتی و خوندن کلی رفرنس برا دکتری.. تازه اگه قبول شم ..یا هیئت علمی یا ازمایشگاه بتونم بزنم که اونم سرمایه اولیه میخواد ... تازه اگه تا اونموقع اشباع نشه.. مخصوصا اینجا که اصلا به علوم پایه اهمیتی داده نمیشه ...ولی پزشکی یه چیز دیگست.. علاقه م بهش... پرستیژش ...درامدش... حتی اگه تو 25 سالگی هم پزشکی قبول شه ادم ارزشوو داره.. نظرتون چیه ؟ دوس دارم اگه کسی تجربه ای داره در میون بزاره ...

2. Top | #2
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdadlord نمایش پست ها
      سلام... الان ترم دو علوم ازمایشگاه علوم پزشکی بابل هستم. هنوز با خودم نتونستم کنار بیام ...میخام انصراف بدم برا کنکور 95 ...به نظرتون ارزششو داره ؟ ...رشتم رشته خوبیه ...ولی باید کلی رفرنس بخونم برا ارشد..بعدش کلی کارای تحقیقاتی و خوندن کلی رفرنس برا دکتری.. تازه اگه قبول شم ..یا هیئت علمی یا ازمایشگاه بتونم بزنم که اونم سرمایه اولیه میخواد ... تازه اگه تا اونموقع اشباع نشه.. مخصوصا اینجا که اصلا به علوم پایه اهمیتی داده نمیشه ...ولی پزشکی یه چیز دیگست.. علاقه م بهش... پرستیژش ...درامدش... حتی اگه تو 25 سالگی هم پزشکی قبول شه ادم ارزشوو داره.. نظرتون چیه ؟ دوس دارم اگه کسی تجربه ای داره در میون بزاره ...
      اگه درستون خیلی خوب باشه و همچنین معدل کتبیتون خوب باشه موافقم!
      اینجوری نباشه که اینو انصراف بدی بعد پزشکی هم قبول نشی!
      باید حتماً مطمئن باشی!

3. Top | #3
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      باید ببینید عامل محرک شما برای هدفتون چیه یعنی به اندازه ی
      کافی قوی هست یا نه !! اگه پرستیژه که من دکتری رو میشناسم
      به اندازه ی بیکار پرستیژ نداره یا اصلا دکتری که تو تاکسی کار
      میکنه !! و کسی توی رشته ی شما با بهترین وضعیت زندگی
      پس اگه تو هدفتون محکم هستید و دلایلتون قراره تو 7 سال اینده
      ثابت بمونه تلاش کنید وگرنه .................
      ^______________________^

4. Top | #4
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      پزشکی هشت ساله.اینم هشت سال طول میکشه.تازه دو سال هم میفتی عقب.
      از طرفی ام مطمئن باش دکترای آزمایشگاه خیلی بیشتر از پزشک عمومی درآمد داره.
      ولی اگه علاقه داری به پزشکی که بحثش جداست.

5. Top | #5
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط roshana نمایش پست ها
      من دکتری رو میشناسم
      میکنه !!
      خب این دیگه نهایت بی عرضگی و بی جربزه بودن یه دکتر رو میرسونه :yahoo (3):

یه چوپان با برنامه ریزی و عرضه خودش رو میلیاردر میکنه اونوقت یه دکتر بعد از عمری درس خوندن بره رو تاکسی کار کنه حقش بیشتر از این نیست.

تازه مسافرکشی از سرشم زیاده. باید بره با وانت سبزی و تره بار جابجا کنه.

6. Top | #6
      کاربر فعال

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      درود بر شما.

آقا بدبختی که آدمو بگیره همینه دیگه. شاخ و دم نداره که.:yahoo (4):

داداش من بهترین رشته نشستی که من از خدامه بیام رشته تو. کلی پول میتونی در بیاری. اونوقت میخوای انصراف بدی و بیایی دوباره کنکور بدی؟

اگه ایندفعه همین آزمایشگاه هم نیاوردی چی؟

ادامه تحصیل بده داداش گلم. هم پیر تر نمیشی هم پول خوبی تو این رشته هست.

البته تصمیم گیری با خودتونه.

موفق باشید

تویی که یه دریا امیدی برام
      مثل حسرتی بی کرانم نکن/
      بگیر از من این زندگی رو ولی

دیگه با خودت امتحانم نکن

7. Top | #7
      کاربر نیمه فعال

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      خوب به قول دوستان یکم از وضعیت تحصیلیتون میگفتید بهتر بود.

این که میگید کسی به علوم ازمایشگاهی بها نمیده فقط مال این رشته نیست و تقریبا واسه همه لیسانس های الانه.(حالا این جوریام که میگید نیست بالاخره هر رشته ارزش و اعتباری داره )

بعدشم شما اگر این رشته رو ادامه بدید مثلا ارشد ی گرایش خون شناسی داره که چند استان کشورمون تو دانشگاه یا ازمایشگاه اصلا چنین استاد یا کسی رو ندارم که اگر کسی بتونه ارشد اینو بگیره خیلی راحت میتونه تو دانشگاه یا بهترین ازمایشگاه ها کار کنه با در امد بالا.دکتراشم بگم رو هوا میبرنت چون میشناسم کسایی رو که دکترا گرفتن سریع السیر هیئت علمی شدن.

در نهایتم بگم بازم اگر میخوای به اهدافت(اگر پول اعبتاره)به همت خودت بستگی داره نمونه زیاد گفتن بچه ها که تو همه رشته که شاید به نظر شما چرت باشه به بهترین و عالی ترین درجات و موفقیت ها رسیدن.

در مورد پزشکی هم بگم اگر 25 سالته قشنگ تا 35 یا بیشتر فقط باید درس بخونی و طرح و اینور و اونور بری تازه با این سیر قبولی بیکار نمونی خوبه چون از مرز اشباع گذشته دیگه جوری خود معون دانشگاه تهرانم اعلام کرد نه پزشک و دندان پزشک نیاز نداریم و الانم تقریبا یه عده اضافی هستن.

دیگه تصمیم با خودت.اگرم صد در صد مطمعا که میتونی پزشکی قبول شی برو اگرم نه بیخیال.

موفق باشی

ویرایش توسط EDGE98 : 13 فروردین 1394 در ساعت 22:22

8. Top | #8
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط roshana نمایش پست ها
      باید ببینید عامل محرک شما برای هدفتون چیه یعنی به اندازه ی
      کافی قوی هست یا نه !! اگه پرستیژه که من دکتری رو میشناسم
      میکنه !! و کسی توی رشته ی شما با بهترین وضعیت زندگی
      پس اگه تو هدفتون محکم هستید و دلایلتون قراره تو 7 سال اینده
      ثابت بمونه تلاش کنید وگرنه .................
      علاقه - پول - پرستیژ و..... به نظرم با مدرک دکتری حرفه ای پزشکی عمومی میشه کارای بیشتری کرد تا دکتری تخصصی تک رشته ازمایشگاه ... با وجود اینکه رسیدن بهش راحت تر از دکتری ست ...

9. Top | #9
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amiredge نمایش پست ها
      پزشکی هشت ساله.اینم هشت سال طول میکشه.تازه دو سال هم میفتی عقب.
      از طرفی ام مطمئن باش دکترای آزمایشگاه خیلی بیشتر از پزشک عمومی درآمد داره.
      ولی اگه علاقه داری به پزشکی که بحثش جداست.
      3 سال تا لیسانس + دو سال طرح +سه سال ارشد + 4 سال دکتری =12 سال ...
      یک سال پشت کنکور + هفت سال پزشکی + دو سال طرح =10 سال

در مورد درامدهم .یه دکتری جز هیئت علمی شدن ومسئول فنی شدن چی کار میتونه بکنه ؟ ازمایشگاه زدن هم سرمایه اولیه و کلی دردسر داره و نمیصرفه . و اینکه پزشک ایندش تضمین شدست ولی دکتری داره اشباع میشه . تازه گرفتن دکتری هم خیلی سخت تره ...

10. Top | #10
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      3 سال تا لیسانس + دو سال طرح +سه سال ارشد + 4 سال دکتری =12 سال ...
      یک سال پشت کنکور + هفت سال پزشکی + دو سال طرح =10 سال

در مورد درامدهم .یه دکتری جز هیئت علمی شدن ومسئول فنی شدن چی کار میتونه بکنه ؟ ازمایشگاه زدن هم سرمایه اولیه و کلی دردسر داره و نمیصرفه . و اینکه پزشک ایندش تضمین شدست ولی دکتری داره اشباع میشه . تازه گرفتن دکتری هم خیلی سخت تره ...
      فیش حقوقی 5 میلیون تومنی پزشک عمومی + قبول شدن اکثر پزشکان عمومی در تخصص + درآمد روزانه یک میلیون تومن در طرح!! و .... رو شنیده بودیم ولی دیگه هیئت علمی شدن پزشک عمومی دیگه از اون حرفاست
      پزشک عمومی هیئت علمی نداریم. دانشگاه های علوم پزشکی هم هیئت های علمی جذب نمیکنن دیگه. بعضی هاشون فقط پیمانی قرارداد میبندن. تقریبا هیئت های علمیشون تکمیل شده. اینایی هم که الان بازنشسته میشن با بقیه پزشکایی که هیئت علمی نشدن جایگزین خواهند شد. طرف فوق تخصص اعصاب از دانشگاه شهید بهشتی گرفته ولی در دانشگاه علوم پزشکی شهرستان کوچیکی اردبیل هیئت علمی نکردنش بعد درخواست داد دانشگاه علوم پزشکی بم هیئت علمی بشه اونا هم قبول نکردن ( دکتر مسلم ابوالحسن زاده) شما اگه پزشک عمومی میشناسی که هیئت علمی شده مطمعن باش با دغل و حقه بازی به هیئت علمی رسیده.
      البته یه عده از سینه چاکان رشته پزشکی الان قراره بیان و بگن که چهارتا از پسرعموهای من پزشک عمومی هستن و هیئت علمی شدن !!!

راستی چیزی که در مورد تضمین بودن آینده فرمودین دقیقا برعکس هست به نظر من. الان شهرما دوتا جراح بیکار بدون مطب داره. یه فوق تخصص تقریب بیکار و کلی متخصص که درآمد پایین دارن. دکتری خیلی ظرفیتش کمه قبول شدنش خیلی سخته ولی خب حداقلش اینه که وزارت بهداشت تا ابد بهشون محتاج خواهد بود. هیئت علمی شدن رشته های دکترا خیلی راحت تر از فوق تخصص ها هست. حقوق هیئت علمی از درآمد متخصص داخلی و اطفال و جراحی عمومی و ... بیشتره.
      ویرایش توسط SNIPER : 20 فروردین 1394 در ساعت 21:16

11. Top | #11
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      فیش حقوقی 5 میلیون تومنی پزشک عمومی + قبول شدن اکثر پزشکان عمومی در تخصص + درآمد روزانه یک میلیون تومن در طرح!! و .... رو شنیده بودیم ولی دیگه هیئت علمی شدن پزشک عمومی دیگه از اون حرفاست
      پزشک عمومی هیئت علمی نداریم. دانشگاه های علوم پزشکی هم هیئت های علمی جذب نمیکنن دیگه. بعضی هاشون فقط پیمانی قرارداد میبندن. تقریبا هیئت های علمیشون تکمیل شده. اینایی هم که الان بازنشسته میشن با بقیه پزشکایی که هیئت علمی نشدن جایگزین خواهند شد. طرف فوق تخصص اعصاب از دانشگاه شهید بهشتی گرفته ولی در دانشگاه علوم پزشکی شهرستان کوچیکی اردبیل هیئت علمی نکردنش بعد درخواست داد دانشگاه علوم پزشکی بم هیئت علمی بشه اونا هم قبول نکردن ( دکتر مسلم ابوالحسن زاده) شما اگه پزشک عمومی میشناسی که هیئت علمی شده مطمعن باش با دغل و حقه بازی به هیئت علمی رسیده.
      البته یه عده از سینه چاکان رشته پزشکی الان قراره بیان و بگن که چهارتا از پسرعموهای من پزشک عمومی هستن و هیئت علمی شدن !!!

راستی چیزی که در مورد تضمین بودن آینده فرمودین دقیقا برعکس هست به نظر من. الان شهرما دوتا ج جراح بیکار بدون مطب داره. یه فوق تخصص تقریب بیکار و کلی متخصص که درآمد پایین دارن. دکتری خیلی ظرفیتش کمه قبول شدنش خیلی سخته ولی خب حداقلش اینه که وزارت بهداشت تا ابد بهشون محتاج خواهد بود. هیئت علمی شدن رشته های دکترا خیلی راحت تر از فوق تخصص ها هست. حقوق هیئت علمی از درآمد متخصص داخلی و اطفال و جراحی عمومی و ... بیشتره.
      مرسی از توضیحاتتون. ولی من درمورد هیئت علمی شدن پزشک عمومی چیزی نگفتم !! فکر کنم بد برداشت کردین حرفمو . شما با اطلاعاتی که پزشکی دارید این حرفارو میگید. ولی من از خیلی از فارغ التحصیلای ازمایشگاه پرس وجو کردم . شرایط این رشته وخیمه . حتی دانشجوی های دکتری چند تاشون گفتن تا دیر نشده انصراف بده. البته نه فقط ازمایشگاه. اکثر رشته ها وضعشون همینه تو این ****** ... و انصافا وضعیت پزشکی و دندون و تا حدودی دارو تضمین شده تره ...من رتبه یک ارشد دو دکترای انگل رو میشناسم که بیکاره ... هیئت علمی ها هم که اشباع شده یا اینکه پارتی میخواد ..مسئول فنی هم اگه بشه تو ازمایشگاهی کار پیدا کنی !!! حقوقش چنگی به دل نمیزنه. وضعیت ارشد ازمایشگاه هم که کلا داغونه ... در کل وضعیت عجیبیه ...فقط پرستاریه که قطعا کار هست برات ...

12. Top | #12
      کاربر باسابقه

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      در کل وضعیت عجیبیه ...فقط پرستاریه که قطعا کار هست برات ...
      که البته اون هم نه پرستیژ داره نه کلاس (با توجه به سطح توقعات شما):yahoo (4):
      علاقه - پول - پرستیژ و..... به نظرم با مدرک دکتری حرفه ای پزشکی عمومی میشه کارای بیشتری کرد تا دکتری تخصصی تک رشته ازمایشگاه ... با وجود اینکه رسیدن بهش راحت تر از دکتری ست ...

13. Top | #13
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Sarkhosh
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها

راستی چیزی که در مورد تضمین بودن آینده فرمودین دقیقا برعکس هست به نظر من. الان شهرما دوتا جراح بیکار بدون مطب داره. یه فوق تخصص تقریب بیکار و کلی متخصص که درآمد پایین دارن. دکتری خیلی ظرفیتش کمه قبول شدنش خیلی سخته ولی خب حداقلش اینه که وزارت بهداشت تا ابد بهشون محتاج خواهد بود. هیئت علمی شدن رشته های دکترا خیلی راحت تر از فوق تخصص ها هست. حقوق هیئت علمی از درآمد متخصص داخلی و اطفال و جراحی عمومی و ... بیشتره.
      با این تیکه مشکل دارم چون باید بدونید حقوق هیات علمی های یک دانشگاه در صورت کسب کرسی استادی از 8 یا9 میلیون (پرداختی) بالاتر نمیره اما اگه فردی تخصص بخونه نمیگم حتما اما با احتمال بالا درامدش از این میزان بالاتره و البته هیات علمی شدن فوق فوق العاده سخته

14. Top | #14
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      مرسی از توضیحاتتون. ولی من درمورد هیئت علمی شدن پزشک عمومی چیزی نگفتم !! فکر کنم بد برداشت کردین حرفمو . شما با اطلاعاتی که پزشکی دارید این حرفارو میگید. ولی من از خیلی از فارغ التحصیلای ازمایشگاه پرس وجو کردم . شرایط این رشته وخیمه . حتی دانشجوی های دکتری چند تاشون گفتن تا دیر نشده انصراف بده. البته نه فقط ازمایشگاه. اکثر رشته ها وضعشون همینه تو این ****** ... و انصافا وضعیت پزشکی و دندون و تا حدودی دارو تضمین شده تره ...من رتبه یک ارشد دو دکترای انگل رو میشناسم که بیکاره ... هیئت علمی ها هم که اشباع شده یا اینکه پارتی میخواد ..مسئول فنی هم اگه بشه تو ازمایشگاهی کار پیدا کنی !!! حقوقش چنگی به دل نمیزنه. وضعیت ارشد ازمایشگاه هم که کلا داغونه ... در کل وضعیت عجیبیه ...فقط پرستاریه که قطعا کار هست برات ...
      خب اگه منظورتون ان نبوده باشه که خدا رو شکر. در هر صورت پزشک و هیئت علمی خیلی سخته الان به جز PhD ها بقیه هیچکدوم امیدی به هیئت علمی ندارن به اون صورت. شرایط رشته رو از فارغ التحصیل هاتون نپرس اونا از خداشونه شما درس نخونی و دست کمتر بشه. یه نفر رزیدنت پاتولوژی بوده بهش گفتن انصراف بدین و دست زیاد شده و هیچ آینده ای نیست و .... در صورتی که پاتولوژی خیلی رشته خوبیه درآمدش از قلب و ارتوپدی هم بیشتره حتی. شما مستقلا تحقیق کن در مورد رشته ای که میخونی و بازار کارش.
      این رو هم در نظر داشته باشین که تعداد بیکارهای علوم آزمایشگاهی قطعا کم هست و دلیل بیکار بودن خیلی هاشون اینه که شهرهای کوچیک فعلا آزمایشاه و بیمارستان مجهز ندارن. الان کل استان ما فقط مرکزش هست که آژمایشگاه واقعی داره. در صورتی که بقیه شهرهای اطرافمون هم کم کم با افزایش جمعیت دارن پر از پزشک متخصص میشن تشخیص اه هم که خیلی به آژمایش وابسته هستن به زودی این شهرها دارای آزمایشگاه خواهند شد و دست به دامان شماها خواهند شد.
      ولی پزشکی خیلی اشتباع شده الان مناطق محروم یا پزشک دارن یا جمعیتشون انقدر کمه که بود و نبود پزشک در اونجا از نظردرآمدی فرقی براش نداره.

15. Top | #15
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      دوست عزیز من اطلاع کامل از علوم آزمایشگاهی دارم . اولا اینکه درامدتون تو یه جای خصوصی و در یه شهر متوسط مثل همون بابل چیزی حدود 600- 700 تومنه در ماه .البته کمترشم هست !!!! شما می تونید مثلا صبح یه جا و بعد از ظهرم جای دیگه ای کار کنید در این صورت میشه ماهی یک و سیصد چهارصد . اینم بگم بعضی از پاتولوژیست ها بهتون اجازه این کارو نمیدن که اگه مثلا صبح تو آزمایشگاه اونا کار میکنید بعد از ظهر جار دیگه ای کار کنید شما هم چاره ای جز اطاعت ندارین (دیدم که میگم !!!!) ضمنا حتما خودتون میدونید که پی اچ دی هم بگیرید حق تاسیس آزمایشگاه ندارید مگه اینکه چهار نفر بشید که اونم خیلی مشکله و کسایی که این کار رو کردن به طور معمول با هم نتونستن کار کنن و به توافق برسن. ضمنا هزینه تجهیزات و دستگاهها و مواد مصرفی برای راه اندازی یه آزمایشگاه خیبی بالاست. با علوم آزمایشگاهی ممکنه بری سر کار ولی همیشه زیر دستی و امنیت شغلیم نداری سر یه مسئله کوچیک ممکنه کارفرما عذرتو بخواد ضمنا فک نکن پزشکی قبول شدنم راحته . تازه قسمت سخت کار از بعد قبولی شروع میشه یه نکته دیگه اینکه هیئت علمی شدن به اون آسانی ها که فکرشو میکنید نیست بهتره اصلا روش حساب نکنید

صفحه 1 از 4 12 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)