خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 52
    1. Top | #16
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      خب اگه منظورتون ان نبوده باشه که خدا رو شکر. در هر صورت پزشک و هیئت علمی خیلی سخته الان به جز PhD ها بقیه هیچکدوم امیدی به هیئت علمی ندارن به اون صورت. شرایط رشته رو از فارغ التحصیل هاتون نپرس اونا از خداشونه شما درس نخونی و دست کمتر بشه. یه نفر رزیدنت پاتولوژی بوده بهش گفتن انصراف بدین و دست زیاد شده و هیچ آینده ای نیست و .... در صورتی که پاتولوژی خیلی رشته خوبیه درآمدش از قلب و ارتوپدی هم بیشتره حتی. شما مستقلا تحقیق کن در مورد رشته ای که میخونی و بازار کارش.
      این رو هم در نظر داشته باشین که تعداد بیکارهای علوم آزمایشگاهی قطعا کم هست و دلیل بیکار بودن خیلی هاشون اینه که شهرهای کوچیک فعلا آزمایشاه و بیمارستان مجهز ندارن. الان کل استان ما فقط مرکزش هست که آژمایشگاه واقعی داره. در صورتی که بقیه شهرهای اطرافمون هم کم کم با افزایش جمعیت دارن پر از پزشک متخصص میشن تشخیص اه هم که خیلی به آژمایش وابسته هستن به زودی این شهرها دارای آزمایشگاه خواهند شد و دست به دامان شماها خواهند شد.
      ولی پزشکی خیلی اشتباع شده الان مناطق محروم یا پزشک دارن یا جمعیتشون انقدر کمه که بود و نبود پزشک در اونجا از نظردرآمدی فرقی براش نداره.
      ترجیح میدم یه پزشک عمومی بیکار باشم تا یه دکتری تک رشته بیکار....

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mehrdadlord نمایش پست ها
      ترجیح میدم یه پزشک عمومی بیکار باشم تا یه دکتری تک رشته بیکار....
      اگه واقعا از الان قبول کردی که پزشکی آینده ش بیکارس هست و بازم میخوای بخونیش قطعا موفق میشی چون علاقه داری اونم علاقه واقعی.

3. Top | #18
      کاربر باسابقه

Mamoli
      نمایش مشخصات
      پزشک عمومی ماهی 5 تومن ؟ تورو حضرت ابولفرض!!! یکی بگه کجاست دوست من بنده خدا دو شیف داره توی یه روستایی 300 کیلومتری شاهرود کار میکنه ماهی 1900!!! بگید بگم بنده خدا از این فلاکت در بیاد.
      داروسازی هم جایی سراغ دارین بگین. خواهر دوستم داره تو شیفت کار میکنه ماهی 1700 ! پوزیشن های اینجا چرا واس ما نیس؟؟؟؟ فک کنم فقط ماها گاز میگیریم! روزی 1 میلیون ماهی 5 میلیون تخصص:yahoo (21): سر کوچه ما چنتا پزشک عمومی هستن همه هم فارغ التحصیل تهران پیر شدن ولی تخصص نشدن:yahoo (21):
      اللهم اشف کل الاطفال....
      ماییم و رخ یار دل آرام و دگر هیچ... ما راست همین حاصل ایام و دگر هیچ

4. Top | #19
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      اگه واقعا از الان قبول کردی که پزشکی آینده ش بیکارس هست و بازم میخوای بخونیش قطعا موفق میشی چون علاقه داری اونم علاقه واقعی.
      وضع دندون چطوره ؟ ...

5. Top | #20
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      وضع دندون چطوره ؟ ...
      چن سال دیگه باید تخصص گرفت که با تخصص وضعش خوب میشه
      مشاور

6. Top | #21
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بچه ها منم وضعیتم مشابهه من لیسانس معماریم و میخوام واسه دندون پزشکی بخونم اراده ام دارم اوووووووووووووووه بیا و ببین
      نظر دوستان؟؟؟ امیدی هست

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط اقای دکتر نمایش پست ها
      با این تیکه مشکل دارم چون باید بدونید حقوق هیات علمی های یک دانشگاه در صورت کسب کرسی استادی از 8 یا9 میلیون (پرداختی) بالاتر نمیره اما اگه فردی تخصص بخونه نمیگم حتما اما با احتمال بالا درامدش از این میزان بالاتره و البته هیات علمی شدن فوق فوق العاده سخته
      نه اتفاقا من حقوق هیئت علمی رو خوب میدونم ولی خب مشکل اینه که شما از درآمد زیر 3 میلیون تومن متخصص داخلی و زیر 2 میلیون تومن عفونی و ... اطلاع ندارین از جراح عمومی که ماهی یه مریض هم نمیاد سراغش یا از فوق تخصص اطفال که روزی 3تا مریض بیشتر نداره و ... مطلع نیستین. الان فوق تخصص جراحی توراکس توی شهرمون داریم که نه تونست هیئت علمی بشه نه تونست درست حسابی اسم در کنه نه بهش اجازه دادن زیرمیزی بگیره نه هیچی. سرمایه درست حسابی هم تو دستش نبود که بره بیمارستان خصوصی کار کنه. الان صبح تا ظهر داره تو یکی از بیمارستان های دولتی با حقوق پایین جراحی انجام میده و عصرها یکی دوساعت مطب. انقدر وضعش خرابه که منشی نداره مطبش و منشی طبقه پایین بیمارای اینو هم راه میندازه.

کتاب زیست شناسی خیلی سبز ( فکر کنم پیش 1 ) یه مطلب جالبی در مورد حقیقت درآمد پزشکان نوشته بود به نظرم تجربی ها بخوننش بد نیست.

8. Top | #23
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      بابا یکی هم مارو تحویل بگیره...:yahoo (19)::yahoo (19):

9. Top | #24
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط hamed_be نمایش پست ها
      بچه ها منم وضعیتم مشابهه من لیسانس معماریم و میخوام واسه دندون پزشکی بخونم اراده ام دارم اوووووووووووووووه بیا و ببین
      نظر دوستان؟؟؟ امیدی هست
      افراد مشابه شما زیاد بودن ...

10. Top | #25
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      اگه علاقه ای نداری بهتره انصراف بدی من پسر داییم ازمایشگاه خونده الانم رییس ازمایشگاه بیمارستانه اما الان داره واسه کنکور میخونه ما خیلی فامیلمون این شکلی داریم یا انصراف دادن یا لیسانس گرفتن بعدش رفتن پزشکی اما بیشترشون حسرت اینو میخورن کاش همون اول انصراف داده بودیم

11. Top | #26
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط staar نمایش پست ها
      اگه علاقه ای نداری بهتره انصراف بدی من پسر داییم ازمایشگاه خونده الانم رییس ازمایشگاه بیمارستانه اما الان داره واسه کنکور میخونه ما خیلی فامیلمون این شکلی داریم یا انصراف دادن یا لیسانس گرفتن بعدش رفتن پزشکی اما بیشترشون حسرت اینو میخورن کاش همون اول انصراف داده بودیم
      جدا ؟ راضی ان از وضعشون ؟ اگه بتونم باهاشون صحبت کنم خیلی خوب میشه ...

Sent from my HTC Desire X using Tapatalk

12. Top | #27
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      جدا ؟ راضی ان از وضعشون ؟ اگه بتونم باهاشون صحبت کنم خیلی خوب میشه ...

اره خیلیم راضین

13. Top | #28
      کاربر فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط staar نمایش پست ها
      اره خیلیم راضین
      رییس ازمایشگاه بیمارستانه ولی داره دوباره واسه کنکور میخونه ؟!!

14. Top | #29
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      متاسفانه تو ایران برای علوم پایه شرایط مناسبی وجود نداره...
      باید همه ی شرایطو بررسی کنید...با وجود اینکه یک بار تونستین علوم ازمایشگاهی بابل قبول شید پس مشخصه با تلاش بیشتر میتونید به پزشکی هم دست پیدا کنید...
      اگه واقعا اون ارامشی که ازتون گرفته شده رو با پزشکی به دست میارید,اگه علاقتون بهش خیلی بیشتره پس بسم الاه...
      تا دکترای علوم ازمایشگاهی راه زیادی باقی مونده که سخت تر از تخصص پزشکی نباشه اسون تر نیست...شما با 6سال درس خوندن ارشد میتونی بگیری(اگه بلافاصله قبول شی!)و تو نزدیک هفت سال و کمتر میتونی پزشکی بگیری...خودتوت متوجه هستید فرق اینا تا چه اندازس...ارشد علوم خوبه ولی خودتون در جریانید که تفاوت خیلی زیادی با کارشناسی نداره...
      حرفای در مورد پریستژ و حقوق و اینا همه حاشیس...هیچ شخصی اندازه ی یه پزشک شخصیت اجتماعی و پرستیژ نداره...میخواد عمومی باشه میخواد تخصص باشه...بعضی حرفا کمی خنده داره!تصور کنید 7سال تحصیل کنید و دکتر بشید اونوقت مسافر کشی رو ترجیح بدید به کار تو بیمارستان!یا حتی مجبور بشید به این کار!در صورتی که خیلی از شهرا الان کمبود پزشک هم دارن و حقوق خیلی خوبی هم میدن...
      اگه واقعا میدونین قبول میشید و بعد از انصراف دلسرد و ناامید نمیشید و تا اخرش پیش میرید پس شروع کنید و برای هدفتون تلاش کنید...
      حتما هم با چند دانشجوی پزشکی و چند مشاور مشورت کنید تا بهترین راه رو انتخاب کنید...
      موفق باشید

15. Top | #30
      کاربر نیمه فعال

نمایش مشخصات
      رییس ازمایشگاه بیمارستانه ولی داره دوباره واسه کنکور میخونه ؟!!Sent from my HTC Desire X using Tapatalk
      اره میخونهداییم داروسازه چن روز پیش میگفت اگه وقتشو داشتم دوباره کنکور میدادم پزشکی بخونم.

صفحه 2 از 4 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)