پزشک عمومی ماهی 5 تومن ؟تورو حضرت ابولفرض!!! یکی بگه کجاست دوست من بنده خدا دو شیف داره توی یه روستایی 300 کیلومتری شاهرود کار میکنه ماهی 1900!!! بگید بگم بنده خدا از این فلاکت در بیاد.
داروسازی هم جایی سراغ دارین بگین. خواهر دوستم داره تو شیفت کار میکنه ماهی 1700 ! پوزیشن های اینجا چرا واس ما نیس؟؟؟؟ فک کنم فقط ماها گاز میگیریم! روزی 1 میلیون ماهی 5 میلیون تخصص:yahoo (21):سر کوچه ما چنتا پزشک عمومی هستن همه هم فارغ التحصیل تهران پیر شدن ولی تخصص نشدن:yahoo (21):
اللهم اشف کل الاطفال....
بچه ها منم وضعیتم مشابهه من لیسانس معماریم و میخوام واسه دندون پزشکی بخونم اراده ام دارم اوووووووووووووووه بیا و ببین
نظر دوستان؟؟؟ امیدی هست
نه اتفاقا من حقوق هیئت علمی رو خوب میدونم ولی خب مشکل اینه که شما از درآمد زیر 3 میلیون تومن متخصص داخلی و زیر 2 میلیون تومن عفونی و ... اطلاع ندارین از جراح عمومی که ماهی یه مریض هم نمیاد سراغش یا از فوق تخصص اطفال که روزی 3تا مریض بیشتر نداره و ... مطلع نیستین. الان فوق تخصص جراحی توراکس توی شهرمون داریم که نه تونست هیئت علمی بشه نه تونست درست حسابی اسم در کنه نه بهش اجازه دادن زیرمیزی بگیره نه هیچی. سرمایه درست حسابی هم تو دستش نبود که بره بیمارستان خصوصی کار کنه. الان صبح تا ظهر داره تو یکی از بیمارستان های دولتی با حقوق پایین جراحی انجام میده و عصرها یکی دوساعت مطب. انقدر وضعش خرابه که منشی نداره مطبش و منشی طبقه پایین بیمارای اینو هم راه میندازه.
کتاب زیست شناسی خیلی سبز ( فکر کنم پیش 1 ) یه مطلب جالبی در مورد حقیقت درآمد پزشکان نوشته بود به نظرم تجربی ها بخوننش بد نیست.
اگه علاقه ای نداری بهتره انصراف بدی من پسر داییم ازمایشگاه خونده الانم رییس ازمایشگاه بیمارستانه اما الان داره واسه کنکور میخونه ما خیلی فامیلمون این شکلی داریم یا انصراف دادن یا لیسانس گرفتن بعدش رفتن پزشکی اما بیشترشون حسرت اینو میخورن کاش همون اول انصراف داده بودیم
متاسفانه تو ایران برای علوم پایه شرایط مناسبی وجود نداره...
باید همه ی شرایطو بررسی کنید...با وجود اینکه یک بار تونستین علوم ازمایشگاهی بابل قبول شید پس مشخصه با تلاش بیشتر میتونید به پزشکی هم دست پیدا کنید...
اگه واقعا اون ارامشی که ازتون گرفته شده رو با پزشکی به دست میارید,اگه علاقتون بهش خیلی بیشتره پس بسم الاه...
تا دکترای علوم ازمایشگاهی راه زیادی باقی مونده که سخت تر از تخصص پزشکی نباشه اسون تر نیست...شما با 6سال درس خوندن ارشد میتونی بگیری(اگه بلافاصله قبول شی!)و تو نزدیک هفت سال و کمتر میتونی پزشکی بگیری...خودتوت متوجه هستید فرق اینا تا چه اندازس...ارشد علوم خوبه ولی خودتون در جریانید که تفاوت خیلی زیادی با کارشناسی نداره...
حرفای در مورد پریستژ و حقوق و اینا همه حاشیس...هیچ شخصی اندازه ی یه پزشک شخصیت اجتماعی و پرستیژ نداره...میخواد عمومی باشه میخواد تخصص باشه...بعضی حرفا کمی خنده داره!تصور کنید 7سال تحصیل کنید و دکتر بشید اونوقت مسافر کشی رو ترجیح بدید به کار تو بیمارستان!یا حتی مجبور بشید به این کار!در صورتی که خیلی از شهرا الان کمبود پزشک هم دارن و حقوق خیلی خوبی هم میدن...
اگه واقعا میدونین قبول میشید و بعد از انصراف دلسرد و ناامید نمیشید و تا اخرش پیش میرید پس شروع کنید و برای هدفتون تلاش کنید...
حتما هم با چند دانشجوی پزشکی و چند مشاور مشورت کنید تا بهترین راه رو انتخاب کنید...
موفق باشید
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)