خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: بامطالعه کتب المپیادی ودانشگاهی برای کنکورموافقید؟

رأی دهندگان
    2. شما نمی توانید در این نظرسنجی رای دهید.
    • بلی

1 50.00%
    • خیر

1 50.00%
    نمایش نتایج: از 1 به 4 از 4
    1. Top | #1
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات

کتب المپیادی و مرجع دانشگاهی برای کنکور؟

سلام و درود....

دوستان موافقید که در کنار کتب درسی و کمک درسی برای درک و فهم بیشتر یه نیم نگاهی هم به کتب المپیادی و مرجع داشته باشیم؟

به واقعیت بنده احساس میکنم کتاب درسی خیلی خیلی ناقص هست و کمک درس ها هم ازون ناقص تر ... برای خیلی از مطالب زیست شناسی که متوجه نمیشم میرم سراغ سولومون و دقیق مطلب رو میگیرم ... تصاویر و مطالبش بسیار کامله...
      صرف نظر از زمان . هزینه آیا این کار صحیح است یا خیر؟

کتاب های مرجع زیست: سولومون - کمپل
      زیست شناسی گیاهی: ریون
      فیزیک: هالیدی
      شیمی: موریسون و بوید - تیمبرلاک و کارن
      و .....

اون طور که فکر میکنید پیچیده نیستن ... مطلب رو کامل باز میکنن برای آدم ... مثلا بخش حرکت شناسی هالیدی بقدری واضع و فصیحه که اساس کار میاد دستت ( زبان اصلی) شکل ها و تصاویر کتاب سولومون نسخه جدید و زبان اصلیش واقعا کاملن4
      اضافه گویی دارن ولی راحت میشه مطالبی که مورد نیاز هست رو از متن کتاب گرفت ...

2. Top | #2
      کاربر انجمن

نمایش مشخصات
      کتاب شیمی مورتیمر هم خوبه

3. Top | #3
      کاربر نیمه فعال

Mehrabon
      نمایش مشخصات
      چیزی که بدیهی هست اینه که برای کنکور هرچقدر بیشتر بدونی خارج از کتاب بیشتر کارت مشکل مشه و سخت تر!

برای مثال توی زیست کتاب خیلی جاها اشتباه داره البته این چاپ جدیدو ندیدم ولی خب شما درستشو میدونی وتوی امتحان می نویسی و تست میزنی ولی اشتباست...
      توی شیمی هم همینطور....

البته اینم بگم برای زیست کتابای عمومی مثه کمپبل و سولومنم خیلی چیز شاخی نیستند....عمومین دیگه..از هرچیری یه تیکه گفتند...کسایی که المپیاد میخونن برای هر بحثی کگتاب جداگانه دارند و سال اول که میخوان با المپیاد اشنا شن کمپبل میخونن...فیزیولوژی جدا..سلولی جدا...اکولوژی جدا..ژنتیک جدا...گیاهی جدا ( گرچه ریون رو پیشنهاد نمیکنم واسه گیاهی )

درکل اگه هدفتون کنکور و امتحانه من پیشنهاد میکنم بیشتر روی کتاب درسی تمرکز کنید ولی اگه میخواید المپ بخونید و م2 قبول شید و طلا بیارید و بدون کنکور برید توصیه میکنم بخونید...برای درک بیشترم مقاله هایی جسته و گریخته بخونید...اگه بخهواین برای درک بیشتر این کتاب هارو بخونید بیشتر گیج میشید ....و کارتون سخت تر

اینم اضافه کنم که برای دانش اموزایی که سال اول دوم هستن خوبه ..نه فارغتحصیل ها و پیش ها و حتی سومی ها...کنکور جدال علم نیست و معدل نهایی سال اولم فقط متن کتابو میپذیره...
      ویرایش توسط ZOLFA : 09 فروردین 1394 در ساعت 12:08

4. Top | #4
      کاربر فعال

AkhmooAsabani
      نمایش مشخصات
      در بین کتب زیست شناسی جنرال سولومون بیشتر بدرد دبیرستانی ها میخوره چون زبان عامیانه داره ... کتب تخصصی برای هر سر فصل زیست شناسی مسائل رو خیل خیلی پیچیده کردن ....

من سال دوم دبیرستان برای المپ زیست میخوندم .. هرچند بعدا به دلایلی منصرف شدم ... چندین و چند بار بخش اعصاب رو خوندم و از اون سال به بعد به بخش اعصاب علاقه مند شدم و پیگیرش بودم ... نتیجش این شد که الان من در فصل 2 زیست سال سوم هیچ مشکلی ندارم و هیچ تستی از زیر دستم در نمیره ...

چند ماه پیش برای فصل 1 زیست دوم کتاب زیست سلولی - ملکولی لودیش گرفتم .... بی نهایت در رفع ابهامات موثر واقع شد .... درسته برای تست کاربرد نداره ولی برای درک و فهم و روشن شدن موضوع کاربرد زیادی دارن...

بافت شناسی دانشگاه تهران ... اونم برای فصل سوم زیست سال دوم گرفته بودم و دو سه بار هم از رو خوندم .... به واقعیت خیلی قشنگ توضیح داده بود ... کلمات تخصصی زیادی داشت ولی اون قسمتی که بدردم میخورد رو کامل میتونستم استخراج کنم ...

هنوزم که هنوزه هر ابهامی رو در کتابای غیر درسی و اینترنت جستجو میکنم و مطئنن جا گزاشتن یه مطلب به پایه لطمه میزنه... به جای شکلای گنگ کتاب درسی میشه از شکلای مفهومی کتب غیر درسی استفاده کرد ...

تصمیم گرفتم برای هر بخش از زیست یه کتاب تخصصی سطح میانه بگیرم ... کمپل و سولومون زیاد خوب نیستن .....
      برای فیزیک هالیدی زبان اصلی بسیار بسیار توپه ....

شیمی یکم متفاوته ... اطلاعات همون کتاب درسی کافیه ... مثلا دونستن اینکه غیر از زیر لایه های s p d f چند زیر لایه دیگر ( g h i) داریم دردی از ما دوا نمیکنه و بیشتر گیجمون میکنه ولی زیست اینطوری نیست ...هرچقدر ازش بدونی کارت و فهمت بیشتر و راحت تر میشه ....

برای ریاضی سراغ کتب مرجع و المپیادی نرفتم از همون کتاب رشته ریاضی استفاده میکنم .. ( بحث های مربوطش) درسته سختن ولی هرچقدر اونا سخت تر بشه منم سر سخت تر میشم! اینو قانون سوم نیوتون میگه!

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)