سلام دوستای گلم
موضوعی که خیلی رواج پیدا کرده حاشه کنکوری هاست .حالاحاشیه به هر نوعی
دوست من کسی با گوش دادن به یک رکورد متحول نشده که شما بخواید بشید !!
نمیگم این چیزا بده ولی تاثیری آنچنانی روی بچه ها نداره .
من خودم با خیلی از کنکوریا یی مثه خودم در ارتباطم
با چشم خودم میبینم که حرفایی که گفته میشه یک ساعت تا یک روز فقط روشنون تاثیر داره
هیچوقت ندیدم به طور کلی کسی ،کسی رو متحول کرده باشه
از نظر من مهم خوده آدم . تا خوده آدم نخواد ، نمیشه !!
استادی حرف قشنگی میزد .میگفت شما آقای رستگار رحمانی رو میشناسید ؟! همه گفتن بله میشناسیم
بعد اسم چند تا از همشهریامونو آورد که موفق شده بودن گفت،پرسید اینارو مشناسید ؟ همه گفتن آره
بعد از چند دقیقه یه اسم دیگه پرسید گفت اینو چطور ؟هیچکس نشناخت
تهش گفت اون افرادی که موفق شدن خودشون خواستن ولی این آقا رو که نشناختین با ثروت و موقعیت مالی که داشت
نخواست و الان پول نونش رو از مردم گدایی میکنه
داداش من دل نبند به این پولی که خرج کردی و کلاسی که میری !!
آشنایی داشتم 22 میلیون فقط هزینه مشاورش شده بود .حالا بماند که چقدر دی وی دی و کتاب خریده بود
رتبش شد 94500 .
بهترین مشاور واسه آدم خوده آدمه .چون هیچکس مثه خودت نمیتونه ویژگی ها و خصوصیاتت رو بشناسه.
پس به فکر این مشاور و اون مشاور نباشید .کمک بگیرید از مشاور ولی نه اینکه کل برنامه هاتونو مشاور بچینه واستون
من نظرم اینه که آدم روزی 6 ساعت درس بخونه ولی از این 6 ساعت 5 ساعتش مفید باشه
و این 6 ساعت رو پیوسته و هر روز بخونه . از آدم خودش رو باور داشته باشه قطعا موفق میشه
آقا به این کتاب های تست رنگارنگ هم دل نبدندید . من مخالفشون نیستم
ولی دوست دیگه ای داشتم بدون کتاب تست فقط با کتاب پرسمان گاج و پیک گل واژه که سوال هاش تستی هم نیستن فیزیکش رو به 80% رسوند و تو کنکور هم 70% زد.
از پرسیدم چطوری داداش ؟ گفت بچه ها دیگه فرمول حفظ میکنن . من فرمولو میفهمم و اونو توی ذهنم تجزیه و نتحلیل میکنم و از اون مبحث سوال های مختلفی حل میکنم
خلاصه بگم همیشه دنبال اصل مطلب باشید . روش های فرعی رو ول کنید !
-----------
اصلا نمیدونم چرا این مطلبو نوشتمو چجوری نوشتمش .شیاد بعضیا به خودشون بیان
ببخشید وقتتونو گرفتم !