راستی یه چیزی یادم رفت بگم کار تکثیر ماهی رو به صورت حرفه ای دنبال می کنم.اگه بازار خوب بود ادامه میدم اگه نه که میرم کارگری
راستی یه چیزی یادم رفت بگم کار تکثیر ماهی رو به صورت حرفه ای دنبال می کنم.اگه بازار خوب بود ادامه میدم اگه نه که میرم کارگری
واقعیت همینه که بدی خوبه
/
ولی حقیقت این نیست.
هرکار میخواهید بکنید حتما یادداشت کنید
قول میدم بعد کنکور همش از یادتون بره! این تجربه ی پشت سر گذاشتن 23 نوبت امتحانات ترم اول و دومه![]()
الا بذکر الله تطمئن القلوب
ویرایش توسط amin278 : 23 اسفند 1393 در ساعت 01:23
وعده ی ما ... 24 خرداد / دختر پسرای خوبی باشید / سایتم ب هم نزنید ...
.
.
.
بر میگردم
من پارسال فک نمیکردم پش کنکوری شم... گواهی نامه رو بم نمیدادن منم با کلی دعوا !!! و تقریبا به زور گرفتمش... همین تا نشستم گف برو پایین گفتم چرا گفت واس خارج شدن راهنما نزدی ، گفتم اصن بذار من بذارم دنده یک ببین میزنم یا نه گفت نه برو پایین.
بعدش من اومدم پایین وایسادم کارش تموم شد خواست از پارک دراد بره راهنما نزد... رفتم جلو گفتم شما خودت از درجه هات خجالت نمیکشی راهنما نمیزنی ( بعد کنکورپتانسیل ب هم زدن یه شهرو داشتم ) خلاصه رفتم مرکز راهنمایی اونام مجبورش کردن دوباره همون روز ازم امتحان بگیره و الکی هم قبوولم کرد : دی
.
.
.
بر میگردم
خوب خودم چی :
خودم اول همه دنبال کردن فیزیک ( تجربیم درست ، ولی علاقمم قسمتای تجربی و اصل علم فیزیگه )
دوم یورش بردن به پارک های سطح شهر و فرستادن اس ام اس دسته جمعی به مردم شهر که : آرش برمیگردد
سوم اینکه دو سه نفر این مدت خیلی اذیت کردن باید اذیتشون کنم
چهارم اینکه باید و باید و باید با رفقا و سایر دوستان بریم یه یه هفته ای رو تو کوه و جنگل سر کنیم ( امسال عید حتی سیزدهم نمیتونم برم و این واس من یعنی مرگ )
پنجم اینکه برم کلاس بدنسازی
شیشم اینکه بشینم واس دانشگاه و کارایی ک میخوام کنم نقششششه بکشم
.
.
.
بر میگردم
میترسم کنکور قبول شم... بعد برم مسافرت تصادف کنم بمیرم... از بس که خوش شانسما
ولی خدا وکیلی بعد کنکور یه خواب دو هفته بسیار میچسبد! در آرامش کامل... بعدش بیدارشی.. بگی دیگه تمومه..
فردای کنکور میرم مسافرت! وقتی برگشتمم دیگه نتیجه ها رو زدن امیدوارم خوشحال بشم نه ناراحت...
برای تغییر دادن اول باید باور کرد...
بعد کنکور , هنوز دوباره شروع میشه برا کنکور سال بعد...
در کل بعد کنکور یه چت روم تووپ میزنم, با برا بچ صب تا شب پلاس اونجا....
دیگه از بعدش میخوام از لحظه استفاده کنم, به قول دبیرمون, آینده انطور که فکرمیکنی نمیشه, از لحظه استفاده کن...
باورم نمیشه ؟ یعنی تو حسرت اینا موندید ؟ مگه الان قرنطینه هستید ؟
جلل الخالق
همه این کارهایی که شما نام بردید خب من الان دارم انجام میدم - از برنامه نویسی و طراحی و کلاس بگیر تا بازی و و شنا و مسافرت و...
تازه به جزدرس های کنکور - من دانشگاه که میرم و کلی دروس تخصصی هست که مدام باید مرورشون کنم - ولی با همه این تفاسیر طبق برنامه پیش میرم جلو - نه سیخ میسوزه و نه کباب
تقریبا روزی یک ساعت رو به خودم اختصاص میدم - چهار دیواری اختیاری
با داشتن این همه تنوع دربرنامه روزانم - کیفیت درس خوندم هم بهتر شده
حالا واسه رفع اسپم
بعد کنکور و گرفتن نتیجه یه دل سیر میرقصم خخخخخ
ویرایش توسط Yek.Doost : 23 اسفند 1393 در ساعت 12:12
دادا من یه سری رفتم سر کوچه یه شارژ بخرم آبجیم برگشت گفت خجالت بکش شارژ واس چیته ؟ میخوای بفرستی واسه کی؟ هااا ؟ همسنای تو الان سرشون تو کتابه و و و
خلاصه اینقد گفت تا شارژو دادم به خودش گفتم بیا آجی واس تو خریدم ببخشید اصن...
بابا شما بزرگید
کنکوری تو چشم خانواده از یه نفر که سی هزار میلیارد اختلاص کرده تحت تعقیب تره ...
احساس میکنن هر لحظه ممکنه فرار کنه بشه پسر فراری ایضا دختر فراری...
خدا ابجی بزرگ نصیب بنده هایی که دوسشون داره نکنه
.
.
.
بر میگردم
اولین کاری ک میکنم میرم آموزشگاه رانندگی ثبت نام میکنم
سپس باشگاه ... هر روووز
کلاس رقص
کلاس پیانو و آواز
تابستون هم میرم کلاس teaching زبان
ریاضی و زبان هم درس خواهم داد
حالا خوشگذرونی ها ... مسافرت، بیرون رفتن با دوستان و موندن خونشون ، فیلم و سریال نگا کردن هر قدر که دلمممممم بخواد
گشتن تو نت بدون نگرانی...
و البته فانتزی دیگرم شاگرد اول دانشگاه شدن![]()
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
اینارو یادم رفت دوباره fb و اینستامو وا میکنم
با دوستای قدیمیم ک تو fb هستن حرف میزنم ... یه ساله نتونسم باشون بحرفم![]()
I love all the stars in the sky, but they are nothing compared to the ones in your eyes
Hesam
.
.
.
بر میگردم
Hesam
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)