اگه میشد تنوع کاربری ها زیاد میشد خوب بودیا اینکه رنگ ها هم تغییر میکرد ( مثلا مدیریت میشد بنفش و .. ) اگه قرار شد رنگ ها عوض بشه یه تاپیک بزنید تا هرکس هر پیشنهادی داره بگه
@MohadeseH_M5R @8MIT8
اگه میشد تنوع کاربری ها زیاد میشد خوب بودیا اینکه رنگ ها هم تغییر میکرد ( مثلا مدیریت میشد بنفش و .. ) اگه قرار شد رنگ ها عوض بشه یه تاپیک بزنید تا هرکس هر پیشنهادی داره بگه
@MohadeseH_M5R @8MIT8
مشکلی که هست به نظر من اینکه تعداد ارسال های مفید کم شده و بالای 70 درصد شده حاشیه های کنکور ...
به نظر من باید مدیریت هر قسمت علاوه بر اینکه فقط پاسخگو باشن مطالب درسی مفید بذارن که بچه ها هم چیزایی رو که بلدن با هم به اشتراک بذارن و هم افزایی داشته باشن و باعث افزایش فعالیت بچه ها تو حیطه ی اصل دروس بشه نه حاشیه ها ...
(برای مثال یه مدیر میتونه هفته ای 10 یا 15 تا سوال از درس مربوط به خودش بذاره و بچه ها حل کنن درطول هفته و بعدا جواب ها و نکات رو بذاره و از این قبیل کار ها )
راز بدبخت بودن اینست که وقت فراغت داشته باشید و بتوانید به اینکه خوشبخت یا بدبخت هستید فکر کنید...
تاپیک حل سوال و مطالعه ی هفتگی گسسته
تاپیک دانلود فایل برنامه ریزی ...
تاپیک پرسش و پاسخ ریاضی
من دیروز تولدم بود چرا تو کادر زیر صفحه امروز زده؟؟؟؟
پاسخگو باشید![]()
دلمان برای هرچیز کوچک،چقدر تنگ است..
میدونین انتقادم چیه ؟اینکه این سایت مربوط به سوالات ماست اما متاسفانه وقتی موضوعی مینویسیم اعضا با بی احترامی زیر پست جواب میدن و بعدش میگن این تاپیکو اسپم کن درصورتی که من فقط پرسیدم میشه زیرهزارشد و شما بجا اینکه مثال بزنید و انگیزه بدین روحیه ادمو خراب میکنین.واقعا این همه بی احترامی انتظارنداشتم
اقا لطفا
یا دوستای انلاین رو جدا کنید
یا هم توی لیست دوستان بالا بیارینشون
تا بفهمیم کیا انلاینن !!!!
ارتفاع چشمم خیلی زیاده
ادمایی که ازش افتادن هیچوقت دیده نشدن

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)