اینکه کجای استخر پل بزنیم رو نگفته
اینکه اون سه تا خط پایین چی هستن رو نگفته
اینکه این پل رو آب باید باشه یا بالای آب رو هم نگفته
تو سوال گفته حداقل طول چوب چند متره - خب طول کدوم چوب ؟ تو سوال گفته دو تا چوب هم اندازه داریم ایا منظورش طول یکی ازاون هاست ؟ یا منظور طول کل چوب مورد استفادست
ولی با این همه ابهامات میشه گفت
طول چوب مصرفی حداقل یازده مترهست
-------
من که میدونم سوال منحرف کنندست وجوابش اینا نمیشه هههه
خب جواب رو بگو مرد مومن
طبق چیزی که من حل کردم- چوب های شماره یک و دو بدین شکل قرار میگیرند
خوب دقت کنید که یکم از چوب باید از لبه استخر بیرون بره و گرنه چوبه می افته تو آب - که من توی عکس به وضوح نشون دادم
و این که بین چوب یک و دو کمی فاصله دادم - این بدین معناست که این چوب ها رو هم قرار میگیرند - ما که چسب نداریم اونا رو بچسبونیم - پس باید روی هم قرار بگیرند تا میخ بخورن
دقیقا متراژ دو تا چوب رو هم با رنگ سبز معین کردم میشه 10 و خورده ای که یازده حساب میکنیم - یعنی طول هر چوب میشه پنج متر و نیم - پس جواب سوال میشه حداقل یازده متر
همه اینها طبق سوالن - چون گفته بسازید -
و اگه نخوایم چیزی بسازیم میشه همون روش دوستمون daniad
چون یه جور سر هم کردنه
چوب شماره چهار رو طوری میذاریم که یکم از چپ و راستش به بیرون استخر بره - وگرنه چوبه می افته تو آب
چوب شماره سه رو هم طوری میذاریم که یکم از اون بیافته تو محیط داخلی استخر - و یکم از اون هم بیافته روی چوب شماره چهار
چون گفته دو تاچوب مساوی - پس میشه دو تا 8 و نیم - که کلا جواب میشه حداقل 17 متر
----------
من اگه بودم که پل نمیساختم یه شیرجه میزدم میرفتم اون ور آب
یا اینکه روی یک از چوب های مینشستم و و با اون چوب پارو میزد خخخ
والا من اون 8 رو b خوندم
میشه همون 8 متر حد اقلش یعنی در واقع میل میکنه به 8 متر
چطوری ؟ خوب 1 حالتش اینه که 1 چوب 8 متری مستقیم بزاری تو عرض استخر اما چون ممکنه حالت دیگه ای هم باشه میایم بررسی میکنیم
اون کنج استخر که زاویه داره رو دوتا چوب رو طوری میزاریم که یکی از چوبا 2 طرفش رو زمین باشه و یکی دیگه یه طرفش رو چوب اول و یه طرف زمین (وسط استخر)
حالا با فیثاقورس و 1 نسبت ساده حساب میکنیم که همون 8 متر جواب در میاد یعنی حد اقلش همون 8 متره
حالا چرا میگم میل میکنه به 8 متر (از سمت مثبت) ؟ چون اگه 8 متر باشه بقول دوستمون باید بین دو دیوار استخر گیر کنه و اگه طرف سنگین وزن باشه ممکنه اصطکاکش با دیوار کافی نباشه و پرت شه تو استخر
پس باید یکم بلند تر باشه در حد اپسیلون
من دوتا چوب 4متری به هم میچسبونم که میشه 8متر،و (شاید) به سختی از اون عرض 8متری رد میشم نیازی هم به محاسبات شما ندارم
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)