گردو و مغز
ظاهر گردو شباهت زیادی به مغز انسان دارد. گردو تنها خشکباری است که حاوی مقادیر قابل
توجه ای از اسید های چرب امگا 3 می باشند. مصرف این اسید های چرب از بیماری دمانس
(dementia) جلوگیری می کند. محققین آمریکایی نشان دادند عصارۀ گردو سبب از بین رفتن
پلاک های پروتئینی تشکیل شده بر اثر بیماری آلزایمر می شود. محققین دانشگاه Tufts در
بوستون دریافتند مصرف گردو برخی علائم پیری مغز را معکوس و درمان می کند.
هویچ و چشم ها
یک برش از هویج شباهت زیادی به طرح عنبیۀ چشم ما دارد. شباهت بسیاری
در مورد تأثیر مصرف روزانۀ هویچ بر بینایی وجود دارد. رنگ نارنجی هویچ به علت وجود رنگدانۀ بتاکاروتن است که مصرف آن باعث کاهش خطر ابتلأ به آب مروارید می شود. بتا کاروتن از تخریب
ماکولا (مشکل بینایی مرتبط با سن) جلوگیریمیکند.از هر چهار نفر بالای 65 سال، یک نفر به این
بیماری دچار می شود.این بیماری عمده ترین علت نابینایی در انگلیس است .
قارچ و گوش
تا به حال به شباهت یک برش از قارچ و شکل گوش انسان توجه کرده اید؟ می توانید حدس
بزنید که شاید وجود این شباهتها کلید راهنمایی برای انسان از طرف خدا باشد.
با اضافه کردن قارچ به برنامۀ غذایی خود شنوایی تان را بهبود دهید. قارچ یکی از معدود موا
غذایی است که حاوی ویتامین D می باشد. این ویتامین برای سلامت استخوانها بخصوص
استخوانهای کوچک درون گوش که انتقال دهندۀ صدا به مغز هستند، بسیار مهم است.
گوجه فرنگی و قلب
دقت کنید به گوجه فرنگی … وقتی از وسط نصف میکنید میبینید که بسیار شبیه به قلب انسان
است! گوجه فرنگی قرمز رنگ غالباً دارای 4 حفره مانند قلب ما می باشد.
گوجه فرنگی منبع بسیار خوبی از لیکوپن است. این مادۀ شیمیایی گیاهی سبب کاهش خطر
ابتلأ به بیماری قلبی و چندین نوع سرطان می شود. تحقیقات نشان می دهد زنانی که میزان
لیکوپن در خون آنها زیاد است 30% کمتر از زنانی که لیکوپن کمتری دارد به بیماریهای قلبی
مبتلا می شوند. نتایج آزمایشگاهی نشان می دهد لیکوپن سبب کاهش کلسترول LDL
(کلسترول بد) می شود. محققین کانادایی اعلام کردند شواهد متقاعد کننده ای در تأثیر
لیکوپن و جلوگیری از بیماری عروق کرونر یافته اند.
در یک مطالعه ی تحقیقاتی مشاهده شد افرادی که در تغذیه ی روزانه ی خود از گوجه فرنگی
و فرآوردههای آن استفاده ی بهینه به عمل آورده بودند، در مقایسه با گروه شاهد که میل و
رغبتی به مصرف گوجه فرنگی نداشته و از مصرف آن خودداری نموده بودند، ۵۰ درصد کمتر
به بیماری های قلبی دچار گردیدهاند.
انگور و ریه ها
ریه های ما از شاخه های کوچکتری از مجاری هوایی که به خوشه های کوچکی منتهی
می شوند، تشکیل شده است. نام این خوشه ها آلوئولی(Alveoli) است. این ساختارها
شباهت زیادی به خوشه انگور دارد. آلوئولی ها محل تبادل اکسیژن از شش ها به جریان
خون می باشند. آلوئولی ها در هفتۀ 23 یا 24 حاملگی تشکیل می شوند به همین علت
کودکان نارس با مشکلات تنفسی روبرو هستند. تحقیقات نشان می دهد رژیم غذایی
مملو از میوه های تازه نظیر انگور، سبب کاهش سرطان ریه و آمفیزم(نوعی بیماری ریوی)
می شود. دانه های انگور حاوی ماده ای به نام پروآنتوسیانیدین هستند که باعث کاهش
شدت آسم آلرژیک می گردد.
زنجبیل و معده
ریشۀ گیاه زنجبیل که در بازار به فروش می رسد، شباهت زیادی به معده دارد. جالب است بدانید
یکی از اصلی ترین خواص زنجفیل کمک به عمل هضم است. چینی ها از 2000 سال پیش از این ماده برای درمان دردهای معده و حالت تهوع استفاده می کردند. زنجفیل همچنین داروی موثری
برای درمان ضعف حرکتی است. اما خواص این ماده بسیار بیشتر از آنچه قبلاً تصور می شد،
است. محققین دانشگاه Minnesota با تزریق مادۀ شیمیایی بدست آمده از زنجبیل (ماده ای
که طعم اصلی زنجبیل به علت آن است) به موش توانستند سرعت رشد تومورهای دستگاه
گوارش را کاهش دهند.
(چغندر ) و لوزالمعده
چغندر همانند هورمون های لوزالمعده باعث تعادل قند خون به خصوص در بیماران دیابتی میشود.
لوبیا قرمز و کلیه انسان
تا حالا به لوبیا قرمز دقت کردین؟ درسته... شبیه کلیه انسان هستش. تحقیقات نشون داده که لوبیا قرمز در بهبود عملکرد کلیه نقش بسزایی داره.
ساقه کرفس و استخوان
این نوع از سبزیجات در استحکام استخوان بسیار موثره. استخوانها تشکیل شده از ۲۳٪ سدیم
و کرفس هم ۲۳٪ سدیم داره.چنانچه در رژیم غذایی شما سدیم وجود ندارد کرفس میتونه این کمبود رو جبران کنه.
پنیر و استخوانها
شباهت زیادی بین پنیر (پنیر حفره دار) و ساختمان داخلی استخوان وجود دارد. از آنجائیکه پنیر
سرشار از کلسیم است برای استحکام استخوانها بسیار مفید می باشد. کلسیم از عناصر مهم تقویت استخوان است و مصرف آن باعث کاهش خطر ابتلأ به پوکی استخوان (با افزایش سن)
می گردد.کلسیم به همراه مادۀ معدنی دیگری به نام فسفات باعث استحکام استخوانها و
حفظ قدرت عضلات می شود. مصرف مقدار کافی کلسیم در رژیم غذایی در دوران کودکی نقش
حیاتی در استحکام استخوانها بازی می کند.
نتایج بدست آمده از تحقیقی که توسط دانشمندان دانشگاه کلومبیا در نیوریوک صورت گرفت،
نشان داد که نوجوانانی که میزان مصرف کلسیم آنها از 800 میلیگرم در روز به 1200 میلیگرم
افزایش یافته (دو برش اضافه تر از پنیر چدار) دارای تراکم استخوانی بیشتری هستند، این میزان
6% نسبت به کسانی که روزانه 800 میلیگرم کلسیم مصرف میکنند، افزایش نشان می دهد.
بروکلی و سرطان
صویرکلم بروکلی شباهت زیادی به سلولهای سرطانی دارد. دانشمندان به تازگی اعلام کردند
رژیم غذایی گیاه خواری نقش اساسی در پیشگیری از بیماریها دارد.
موز ولبخند
خوردن یک موز در طول روز شما را به خنده وا میدارد. این میوه محبوب شامل پروتئینی به نام تریپتوفان، زمانی که هضم می شود از طریق یک انتقال دهنده عصبی ماده ای شیمیایی به نام سروتونین ترشح می کند که به تنظیم خلق و خوی در مغز تبدیل می شود
حبه های انگور روی خوشه شبیه قلب است و هر دانه آن شبیه سلولهای خونی
حبه های انگور روی خوشه شبیه قلب هستش و هر دونه اون شبیه سلولهای خونی. امروزه تحقیقات نشون داده که انگور برای حیات قلب بسیار مفیده.
منبع: نون وآب