بنده که خودم به شخصه باورم نميشه شهاب اناري اين کارو کرده باشه. خوب ممکنهپيه نفر ديگه اينکارو کرده و نشر دريافت هم واسه تبليغ خودش اسم شهاب اناري رو زده پاي پاسخ ها. يني منظورم اينه که اگه کسي با آقاي اناري در ارتباط هس, اين قضيه رو مستقيم با ايشون مطرح نکنه.
يکيم انتظار نداشته باشين دريافت بياد بگه مولف کتاباي من فلان کار ناپسند رو انجام داده!
ولي اينکه آقاي ايرانپور تونستن حق خودشونو بگيرن قابل تقديره و الگويي براي همه س که از اسم و رسم افراد و انتشارات نترسن.
تبريک.
1- دل دنیا رو خون کردی ؛ که اینجوری تو رفتی
2- نرووووو ؛ تو هم نمیتونی مثه من دووم بیاری رنووووو
3- بعد از دلیجه هیچی دیگه برام نمونده .....
4- به اسم تو قسم به جون تو
( حامد دلیجه جان ، ای مهندس والا مقام ! تورو خدا برگرد ! بی تو برام سخته نفس ! )
:yahoo (19)::yahoo (19)::yahoo (19):
الکی مثلا من عاشقشم
اولا رتبه یک تجربی با رتبه 20 زبان این دو تا خیلی فرق میکنن مهندس جان
درثانی تعداد شرکت کنندگان تجربی کجا تعداد شرکت کنندگان زبان کجا این دوتام خیلی فرق میکنن مهندس جان
مطلب بعد اناری صاحب تعدادی زیادی عناوین و کتب هست اگر یکم اطلاعات داشته باشی میدونی که تالیف کتاب بسیار امتیاز داره و زیر سوال بردن این نخبه کار درستی نیست
خیر اینطور نیست که شما توهین کنی به یک نخبه( در جریان هستی که رتبه های تک رقمی کنکور نخبه هستن)
مطلب اخر اینکه فکر میکردم در جریان باشی اما ... اونم اینکه اکثر اساتید بزرگ صاحب کتاب کنکوری خودشون ویرایش کتاب هاشون رو بر عهده ندارن دستیارها و دانشجوهاشون ویرایش و ویراستاری میکنن کتاب های اساتیدشون رو فقط پولش جیب استاد میره
ویرایش توسط artim : 14 اسفند 1393 در ساعت 11:41
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)