خانه شیمی

X
  • آخرین ارسالات انجمن

•  

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین
    نمایش نتایج: از 16 به 30 از 82
    1. Top | #16
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط rezairanpur نمایش پست ها
      با نشر دریافت تماس بگیرین خودشون بهتون میگن
      You have a topic so you should prove
      ویرایش توسط artim : 13 اسفند 1393 در ساعت 23:08

2. Top | #17
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط artim نمایش پست ها
      You have a topic so you should prove
      شما دارین به بنده اتهام دروغ میزنین و کسی که اتهام میزنه باید سند بیاره! درضمن بنده به شما عرض کردم با شماره تلفن انتشارات نشر دریافت تماس بگیرین از خودشون بپرسین .

3. Top | #18
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      شما دارین به بنده اتهام دروغ میزنین و کسی که اتهام میزنه باید سند بیاره! درضمن بنده به شما عرض کردم با شماره تلفن انتشارات نشر دریافت تماس بگیرین از خودشون بپرسین .
      جناب
      جای این همه بحث عکس ایمیل که دادن رو بذارین خلاص نمیخواهید هم بذارین نذارین فردا یکسری افراد ممکنه از جناح مخالفتون بیان بگن افرا زدین
      بحثی ندارم برادر من
      در ضمن بنده فرمودم شما تاپیک زدین شما میبایست اقدام کنین نه اینکه دیگران زنگ بزنن همین اتهام و دروغی توی عرایض بنده نبوده
      در هر صورت فی امان الله

4. Top | #19
      کاربر فعال

نمایش مشخصات
      جناب
      جای این همه بحث عکس ایمیل که دادن رو بذارین خلاص نمیخواهید هم بذارین نذارین فردا یکسری افراد ممکنه از جناح مخالفتون بیان بگن افرا زدین
      بحثی ندارم برادر من
      در ضمن بنده فرمودم شما تاپیک زدین شما میبایست اقدام کنین نه اینکه دیگران زنگ بزنن همین اتهام و دروغی توی عرایض بنده نبوده
      در هر صورت فی امان الله
      خو اینم انگلیسی مینوشتی ))))

5. Top | #20
      کاربر نیمه فعال

Mamoli
      نمایش مشخصات
      خیلی خوشحال شدم

انشالله شاهد پیشرفت های بعدیتون باشیم برادر

6. Top | #21
      کاربر باسابقه

نمایش مشخصات
      ماه هیچ وقت پشت ابر نمی مونه تبریک بابت اینکه به حقتون رسیدین:yahoo (1):

7. Top | #22
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط amirbay نمایش پست ها
      خیلی خوشحال شدم

انشالله شاهد پیشرفت های بعدیتون باشیم برادر
      خیلی خیلی ممنون

8. Top | #23
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      جناب
      بحثی ندارم برادر من
      در هر صورت فی امان الله
      تنها دلیلی که بنده نذاشتم این هست که مطالبی توی ایمیل اورده شده که اولا ممکنه نشر دریافت نخواد منتشر بشه ثانیا یه کنکوری ندونه بهتره!

9. Top | #24
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      به نظر بنده این تاپیک دروغ هست

چون اگه نشر دریافت حاضر به اعتراف و معذرت خواهی میشد حتما رو سایتش مینوشت و بلافاصله هم اون فایل رو برمیداشت همین که این اتفاق الان رخ نداده ( در صورتی که یه ایمیل به جناب والا مقام که دکتر اناری ازشون کپی کرده ارسال شده !!! ) یعنی اینکه این ادعا کذب هست

البته قرار دادن تصویر ایمیل هم به درد نمیخوره چون حتی با Paint هم خیلی کارا میشه کرد :yahoo (94):

بنده که تا نشردریافت روی سایت خودش این مطلب رو ننویسه باور نمیکنم که کپی کننده آقای دکتر اناری بوده باشه.

10. Top | #25
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mkh-ana نمایش پست ها
      فقط میخام اون نامرد و احمقی که به رضا عزیز نوهین کرد و گفت رتبه ات در حد شماره تلفنه و در برابر شهاب اناری هیچی نیستی،نابود بشه.

چاکر آقای خندان هم هستیم! جالب اینجاست وقتی میگم رتبم 20 بوده میگه میشناسم ولی چنین حرفی زده کلا پارداوکسن مردم!

11. Top | #26
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط mkh-ana نمایش پست ها
      فقط میخام اون نامرد و احمقی که به رضا عزیز نوهین کرد و گفت رتبه ات در حد شماره تلفنه و در برابر شهاب اناری هیچی نیستی،نابود بشه.
      عزیزم شما خودشو ناراحت نکن.

12. Top | #27
      کاربر اخراجی

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      نقل قول نوشته اصلی توسط SNIPER نمایش پست ها
      به نظر بنده این تاپیک دروغ هست

چون اگه نشر دریافت حاضر به اعتراف و معذرت خواهی میشد حتما رو سایتش مینوشت و بلافاصله هم اون فایل رو برمیداشت همین که این اتفاق الان رخ نداده ( در صورتی که یه ایمیل به جناب والا مقام که دکتر اناری ازشون کپی کرده ارسال شده !!! ) یعنی اینکه این ادعا کذب هست

البته قرار دادن تصویر ایمیل هم به درد نمیخوره چون حتی با Paint هم خیلی کارا میشه کرد :yahoo (94):

بنده که تا نشردریافت روی سایت خودش این مطلب رو ننویسه باور نمیکنم که کپی کننده آقای دکتر اناری بوده باشه.
      مدیریت نشر دریافت فرصت گرفتند که تا قرار دادن نسخه ی دیگری از پاسخنامه ، پاسخنامه ی قبلی روی سایت بمونه به زودی برداشته میشه پاسخ نامه. فرار که نمیکنیم که! درضمن فردا 8 صبح زنگ بزن به نشر دریافت بپرس

13. Top | #28
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات

چاکر آقای خندان هم هستیم! جالب اینجاست وقتی میگم رتبم 20 بوده میگه میشناسم ولی چنین حرفی زده کلا پارداوکسن مردم!
      جناب بار رتبه 20 چرا زبان میخونی؟

14. Top | #29
      کاربر باسابقه

bi-tafavot
      نمایش مشخصات
      آقای ایرانپور من حرف شما رو باور میکنم اما از طرفی برام قابل هضم نیست که کسی مثل شهاب اناری بیاد کپی کنه اون که باید برای کتاب خودش بنویسه.
      در ضمن معمولا دریافت اسم مولفاش رو همینطوری میزاره مثلا ممکنه فقط یه نفر جواب رو نوشته باشه اما اون اسم هر دو مولف اون درس رو مینویسه. اینجا هم یه فیض آبادی نامی هست شاید اون کپی کرده باشه به هر حال تبریک میگم. خدا خودش بهتر میدونه

15. Top | #30
      همکار سابق انجمن
      کاربر باسابقه

Khoshhalam
      نمایش مشخصات
      تنها دلیلی که بنده نذاشتم این هست که مطالبی توی ایمیل اورده شده که اولا ممکنه نشر دریافت نخواد منتشر بشه ثانیا یه کنکوری ندونه بهتره!
      اون قسمتش که قابل ذکر نیست رو مخدوش کنین بقیش رو بذارین خیلی سادست
      البته اهمیتی نداره.کلا گفتم به شما و بقیه کسی میخواد چیزی رو ثابت کنه با دلیل و مدرک میذاره البته مهمم نیست چه بذارین چه نذارین

صفحه 2 از 6 نخستنخست 123 ... آخرینآخرین

افراد آنلاین در تاپیک

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)