ویرایش توسط artim : 13 اسفند 1393 در ساعت 23:08
جناب
جای این همه بحث عکس ایمیل که دادن رو بذارین خلاص نمیخواهید هم بذارین نذارین فردا یکسری افراد ممکنه از جناح مخالفتون بیان بگن افرا زدین
بحثی ندارم برادر من
در ضمن بنده فرمودم شما تاپیک زدین شما میبایست اقدام کنین نه اینکه دیگران زنگ بزنن همین اتهام و دروغی توی عرایض بنده نبوده
در هر صورت فی امان الله
به نظر بنده این تاپیک دروغ هست
چون اگه نشر دریافت حاضر به اعتراف و معذرت خواهی میشد حتما رو سایتش مینوشت و بلافاصله هم اون فایل رو برمیداشت همین که این اتفاق الان رخ نداده ( در صورتی که یه ایمیل به جناب والا مقام که دکتر اناری ازشون کپی کرده ارسال شده !!! ) یعنی اینکه این ادعا کذب هست
البته قرار دادن تصویر ایمیل هم به درد نمیخوره چون حتی با Paint هم خیلی کارا میشه کرد :yahoo (94):
بنده که تا نشردریافت روی سایت خودش این مطلب رو ننویسه باور نمیکنم که کپی کننده آقای دکتر اناری بوده باشه.
آقای ایرانپور من حرف شما رو باور میکنم اما از طرفی برام قابل هضم نیست که کسی مثل شهاب اناری بیاد کپی کنه اون که باید برای کتاب خودش بنویسه.
در ضمن معمولا دریافت اسم مولفاش رو همینطوری میزاره مثلا ممکنه فقط یه نفر جواب رو نوشته باشه اما اون اسم هر دو مولف اون درس رو مینویسه. اینجا هم یه فیض آبادی نامی هست شاید اون کپی کرده باشه به هر حال تبریک میگم. خدا خودش بهتر میدونه
در حال حاضر 1 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربر و 1 مهمان)